Jump to content
02-snapper

Det du IKKE spiser

Recommended Posts

Fortsetter under...

Jeg spiser alt som blir servert, har null problemer med å få i meg mat uansett hva det er, som regel.

Uansett har jeg en del ting, jeg virkelig unngår har jeg muligheten til det

Poteter, uansett ossen de er lagd, kokt, stekt, bakt eller gratinert. Jeg virkelig skyr poteter, det er ulandsmat for Irer.

Sushi, jeg har prøvd, jeg har virkelig det altså. Sushi ser bare så godt ut, men smaker død i algeruller, huff.

Hvit fisk, liker det rett og slett ikke, elsker Laks og Ørret da.

Ostekake, to ting som ikke burde kombineres. Finnes sikkert varianter jeg liker, men av erfaring er det udigg.

Tran. Gikk på en smell i militæret, hadde ikke spist på over et døgn, men hadde en ganske full flaske tran i skapet. Styrta den sammen med 2 pakker rosiner i et desperat forsøk på å få næring.

Share this post


Link to post
Share on other sites

skinke på boks- lukter og smaker hundemat

rakfisk- smaker 100 ganger mer fisk enn tran

oliven- liker det bare ikke

pultost- bra næringsinnhold...men smaker høgg

frityrstekte ting er NO GO!

ellers så liker jeg så og si alt, men jeg spiser ikke alt. skulle av og til ønske jeg var mer kresen ;) haha!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Pølse, servelat og majones; liker virkelig ikke smaken, og føler jeg spiser rent fett

Kokt laks; smaker merkelig

"Sjokolade"; blir skikkelig dårlig og hoven i munnen av sjokolade..men ja spiser allikevel! can't resist it!

Brus; aldri likt det, noe med den kunstige smaken

Sennep; smaker rett og slett ille

Alt av ferdig dressinger; for mange rare smaker i en flakse

ellers er jeg ganske så altetende! :happy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg er ikke så glad i oliven eller lakris eller anisbasert brennevin.

Utover det spiser jeg alt, og har jeg ikke smakt det før, så smaker jeg ihvertfall både tre og fire ganger. Alt fra Foie Gras til syltelabb og fløte og smalahove.

Bring it on!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Spiser ikke mat med lang holdbarhet :)

Så mat som er bra konservert, med feks salter, røyking, hermetisering osv er uaktuelt? Skal maten helst være ukonservert og gå ut på dato før den kommer hjem fra butikken?

Huff, mye stakkarslig i denne tråden. Nå tenker jeg faktisk på barna i Afrika :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg spiser ikke poteter, delvis pga tidligere spiseforstyrrelse, delvis fordi jeg ikke liker poteter noe særlig. Pasta har ikke vært et problem etter tilfriskningen men jeg er såklart veldig obs på mengdene, det gjelder ris også.

Jeg spiser lite ost, også pga spiseforstyrrelsen. Spiser ost når vi har det på pizza til lørdagskosen osv, men velger det aldri til pålegg eller tilbehør i salat og taco.

Dressing takler jeg ikke smaken av.

Jeg spiser ikke makrell i tomat eller andre fiskepålegg fordi jeg hater både lukten og smaken.

Tomat liker jeg ikke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gøy tråd.

Det er mye mat jeg vet ikke er bra for meg som jeg holder meg unna for det meste, men som jeg ikke kan si at jeg absolutt ikke spiser. Pasta og brød for eksempel. Matvarer jeg absolutt IKKE spiser er følgende:

Scampi: produksjon av scampi går ut over både miljø og mennesker i så stor grad at jeg ikke klarer å putte det i munnen

Mango, kiwi, ananas, aprikos: allergisk

Posesauser/frossenpizza/Fjordland/annen halvfabrikata: dette spiser jeg kun om jeg får det servert og jeg vil være høflig

Sjokolade/godteri: en gang i skuddåret får jeg kanskje lyst på dette, men som regel synes jeg ikke det er så godt at det er noen vits i å få i seg såpass med kalorier/karbohydrater (skulle ønske jeg tenkte det samme om chips... og kake)

Cola: elsket det før, så målte jeg blodsukkeret mitt en gang etter å ha drukket det. Og sluttet tvert. Nå liker jeg ikke smaken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har aldri likt brød, og skjønner ikke hvorfor det "er sånn" i Norge at alle spiser brød. Har aldri likt det, selv når jeg var liten. Er ikke slik at det smaker vondt, men det smaker jo ingenting, er tørt, og alt pålegg blir bare ekkelt oppå brød..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg har aldri likt brød, og skjønner ikke hvorfor det "er sånn" i Norge at alle spiser brød. Har aldri likt det, selv når jeg var liten. Er ikke slik at det smaker vondt, men det smaker jo ingenting, er tørt, og alt pålegg blir bare ekkelt oppå brød..

Helt sant!

...untatt frøloff med banan da :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...