Gå til innhold

Afterall

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3 859
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  27

Afterall vant dagen sist 14. august 2014

Afterall hadde mest likt innhold!

Om Afterall

 • Rang
  Toppmedlem
 • Bursdag 02. april 1986

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Synes Cersei bidrar godt på det punktet denne sesongen også. Ellers kan jeg som bokleser leve med at bøkene og serien nå begynner å skille mer og mer lag. Men det som fremsto som virkelig håpløst nå i episode 6 var den planlagte kidnappingen av Myrcella. Sand Snakes skal drepe Myrcella? Midt på lyse dagen? I hagen, mer eller mindre rett foran Prince Doran? Akkompagnert av ordentlig kjip koreografi? Ufattelig slurvete.
 2. *Asymmetrisk Måtte sjekke det opp selv her om dagen, og ble overrasket over at 'usymmetrisk' tydeligvis er en gyldig skrivemåte: http://www.nob-ordbok.uio.no/USYMMETRISK
 3. Vet ikke om asfalttramping på landeveien er det første jeg ville anbefalt til noen på 104 kg som bare vil ned i vekt. Det finnes mange bedre alternativer som gir langt mindre slitasje på ledd og kropp; f.eks. sykling og fjellturer.
 4. Så en som gjorde dette på gymmet her om dagen. Mista tellinga på hvor mange han tok.
 5. Hva er det som får folk til å gå til legen for å sjekke om de har mangel på D-vitamin egentlig?
 6. Afterall

  Dagens Glade

  3/3 eksamener denne uka.
 7. Skaffet meg Sleep as Android på telefonen: https://sites.google.com/site/sleepasandroid/ Eneste måten jeg kan skru av vekkerklokka på nå er å ut i stua og scanne en jævla QR-kode. Angrer like mye hver morgen. Men når jeg endelig står der i stua faensåtrøttitrynet er jeg akkurat våken nok til å ikke gå og legge meg igjen.
 8. Kanskje han ville noe. Bli kjent. Si hei. Gjøre deg oppmerksom på at han likte deg. For eksempel.
 9. Afterall

  Dagens Glade

  Hvordan blir kiloprisen..?
 10. Close, but no cigar. Det er en tricep bar, så vidt jeg vet. Dette er en trapbar: Selv om jeg veldig, veldig gjerne skulle sett noen prøve å bruke den nevnte stanga som trapbar.
×
×
 • Opprett ny...