Jump to content
02-snapper

Det du IKKE spiser

Recommended Posts

Just-for-fun-tråd; hvilke helt vanlige matvarer (hverdagsmat) spiser du IKKE, og hvorfor??

Meg:

Loff - syntes faktisk ikke det smaker NOE så om jeg skal ha brød velger jeg et som smaker godt. Elsker rugbrød! Og generelt brød med god tyggemotstand

Banan - fikk så mye bananer forbindelse med sykkelritt gjennom mange år at jeg nå ikke kan fordra smaken og konsistensen. Fysisk vanskelig for å svelge!

Pasta - rett og slett bare fordi jeg etter flere år med spiseforstyrrelsen aldri har klart å spise dette igjen.. Men det sagt; savner det jo ikke heller da. Kanskje en dag :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Pasta - av samme grunn ..

Pølser, fiskepuddinger, alle farseprodukter (vet ikke helt hvorfor, føler meg tryggere på å lage slike ting selv)

og brus med sukker - fordi jeg mener det er meningsløst å drikke sukkerdrikke når lightversjonen smaker prikk likt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pålegg: kaviar, leverpostei, tubeoster: fordi æsj.

Grønnsaker: Sopp, rå gulrøtter/kålrot: fordi det gir meg mageknip.

Kjeks og sukkerbrus: fordi det er ikke godt nok til å forsvare kaloriene.

Yoghurt (alene): fordi jeg får halsbrann.

Er generelt ikke spesielt glad i pølser og fiskefarse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pasta, poteter og brød - samme grunn som at du ikke spiser pasta

Sjokolade, chips og brus med sukker - jeg ser ikke grunnen til å spise ting som ikke gir kroppen min noe den virkelig trenger

Nøtter - skikkelig allergisk

Ferdigprodukter som fjordland, ferdiglagde kjøttkaker osv - synes ikke at det smaker godt

Rødt kjøtt - klarer ikke tygge/svelge det ordenltig uansett hva ): savner biff åh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tran - Brekker meg og har jævlige oppgulp i flere timer

Mikrobølgegjennoppvarma pizza - fæl konsistens, og pizza er digg kaldt.

Ellers, av vanlige matvarer så er jeg altetende.

Gi meg pasta, ris, nøtter og cola... Je tek e!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Rå fisk. Det bare, nei, det går ikke. Til nød om det er dynka i soyasaus/eddik med wasabi og sylta ingefær.

..... that's it. Å, ja. Haggis, hehe .... det er totalt psykologisk for det smaker jo ikke høgg (som rå fisk gjør), men det er tanken på hva det egentlig består av som ødelegger alt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nøtter - allergisk mot

Boller - takler det ikke

Sitrusfrukter - allergisk mot

Sushi - det ser så jævlig nasty ut (indre organ feeling)

Andre ting som ligner på indre organer

Torsk/sei - Nasty konsistens

Soppsuppe - Nasty som faen

Hjemmelaget hamburger - Fordi det er så uendelig ekkelt i forhold til esso/statoilburger

Avocado - Blir kvalm av tanken

++++++++++++

Edit: Kanskje greit å få med my worst enemies:

Biff, koteletter, entrecote, indrefilèt, ytrefilèt og alt det møkket der. Takler det ikke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg pleide å ha et intenst fiendtlig forhold til sopp, men nå liker jeg det.

Det jeg kommer på som gjenstår er i grunn blekksprut (pga. den gummiaktige konsistensen), grøt (spiser om jeg får servert, men ville aldri laga selv) og sjokolade med frukt i (what a waste of chocolate..).

Liker det aller, aller meste, så kresen i matveien er jeg hvertfall ikke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg spiser/drikker ikke:

- rødt kjøtt

- brød, med unntak av middagsbrød

- juice, sportsdrikker og brus (med unntak av pepsi max)

- yoghurt med smak/sukker

- frokostblanding

- potetgull

- øl

- is

- reker, krabbe

- syltetøy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Hvit saus :yuck:

Erter:yuck:

Rå fisk-konsistens

Rått kjøtt-konsistens

Andelever :yuck:

Ost som er særere enn jarlsberg eller brunost :p ( og kremost er sært ja)

Avokado- usj for en konsistens, smaker jo nada

Cottage cheese- nok en gang.. konsistens..

Yoghurt- går kun ann i Frankrike ( anderledes konsistens og smak der )

Tomatsild eller sursild

Kålrabi ( når den er kokt.. usj. )

Tomat og rå løk ( kan gå ned, men søren ikke godt )

OLIVEN...

Sikkert noe jeg har glemt:whistle:

Trøster meg selv med at jeg var værre før ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hvit saus :yuck:

Erter:yuck:

Rå fisk-konsistens

Rått kjøtt-konsistens

Andelever :yuck:

Ost som er særere enn jarlsberg eller brunost :p ( og kremost er sært ja)

Avokado- usj for en konsistens, smaker jo nada

Cottage cheese- nok en gang.. konsistens..

Yoghurt- går kun ann i Frankrike ( anderledes konsistens og smak der )

Tomatsild eller sursild

Kålrabi ( når den er kokt.. usj. )

Tomat og rå løk ( kan gå ned, men søren ikke godt )

OLIVEN...

Sikkert noe jeg har glemt:whistle:

Trøster meg selv med at jeg var værre før ;)

Stakkars :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Majones, dressing, smør, saus,remulade- alle sånne rennete, ekle greier som så å si alle som selger salater og ferdigsmurte baguetter/brødskiver insisterer på å grise over maten. Æsj. Har ingenting med fettfrykt eller melkeallergi å gjøre- jeg synes bare det smaker vanvittig ekkelt og er grusomt å ha i munnen. Grøsser bare av å skrive om det:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sjømat som ikke er fisk..og fisken bør være bakt i ovnen. Og fordi jeg har en bunnløs appetitt må usunn mat (kaker, pizza, is, whatever) veies opp i innhold+kcal contra hvor digg det er. Så det meste styres unna hvis det ikke er jul :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...