Jump to content

AuroraMarie

Members
 • Content Count

  649
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About AuroraMarie

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/19/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Trente på Stamina Danmarksplass i Bergen i hele fjord. Anbefales ikke! "Ranet" meg for ca 3-4000 kroner i inkassoregninger... Kort fortalt så visste ikke jeg at jeg måtte fysisk gå i skranken å melde meg ut når kontrakten gikk ut, siden de to andre sentrene jeg har gått på ikke hadde hatt det slik (småbyer). De refererte til kontrakten som var mitt ansvar å lese, men jeg hadde bare fått den ene siden av kontrakten som ikke inneholdt den paragrafen. På toppen av dette fant jeg ikke ut at jeg hadde fått regninger som ballet på seg til godt over 1000 kroner, fordi de bestemte seg for å sende til adressen jeg er folkeregistrert på, men jeg bodde i der i det tidsrommet, fikk ikke beskjed av mamma (folkeadressen min) og hadde ikke mulighet til å hente brevene. Jeg ringte og forklarte og fikk bare klar beskjed på at jeg måtte betale regningen, og at det var ingenting de kunne gjøre. Det hun dama på telefonen ikke fortalte meg var at det var en måneds oppsigelsestid, som heller ikke ble opplyst om eller stod i den ene siden av kontrakten jeg hadde fått. Det samme skjedde som før, og jeg endte opp med å måtte betale ca 3-4000 kr til sammen, som jeg til slutt bare betalte for å slippe å ha noe med de å gjøre igjen.. Jeg prøvde selvfølgelig å ringe og forklare situasjonen og snakket med en annen mann, han beklaget veldig og skjønte ikke hvorfor hun andre ikke hadde opplyst om oppsigelsestiden, men at jeg måtte betale siden den nesten var gått til inkasso. Her er man bare ute etter penger, og kundeservice har de visst ikke hørt om. Det jeg lærte av dette er at jeg alltid skal være NØYE med å få begge sider av kontrakten og besøke mamma oftere.
 2. De fleste overvektige på min alder som jeg kjenner har fått dårlige matvaner i hjemmet fra de var små. Kanskje enda mer opplysning og rettledning til foreldre og skole er en bedre løsning, eller noe som kan støtte opp om avgifter? Kurs for foreldre på barneskolen for eksempel. Det finnes noen plasser vet jeg.
 3. AuroraMarie

  Mager Kesam

  Eller som jeg gjør; steviadråper med vanilje. Klarer meg ikke uten.
 4. For å skyte inn litt, noe å tenke på kanskje. Det er jo faktisk flere som syns det å være overvektig er helt OK. Ikke de mest ekstremt store kanskje, men det er mange som liker å drite i kostholdet sitt mer eller mindre og være tjukk. Det er også viktig å respektere syns jeg. Men unnskyldninger respekterer ikke jeg heller.. Min regel er: Vær hvem du vil, spis hva du vil og se ut som du vil, bare ta ansvar for deg selv og ikke blir et offer for verdenen du lever i.
 5. Så flink du er å skrive! Kan du skrive norsk-oppgaven min? pliiizzz Neida, tulla. Joda, du kan få lov altså.
 6. AuroraMarie

  Mager Kesam

  Tar frukt oppi stort sett, gjerne med litt vaniljestevia. Bruker også i smoothie, pannekaker, i stedet for rømme (f.eks taco), dressing, dip, til fisk (spesielt laks), i burgeren, i hjemmelaget pålegg, litt i havregrøten, supper (tomatsuppen stort sett), sauser. Det jeg kom på i farten. Er forresten VELDIG glad i kesam.
 7. Etter jeg har vært skadet nå i nesten et (helvetes)halvår har jeg endelig begynt å være mer på trening. Selvfølgelig tror jeg i hodet mitt at jeg er mye sprekere enn jeg egentlig er, og pådro meg en strekk i rumpa i gymtimen på torsdag (innebandy er alt for gøy!). Er ganske sikker på at det er en liten strekk. Kjentes ut som skikkelig gangsperre, men funksjonen sviktet i rumpa liksom. Vet at det er først og fremst hvile som er viktigst for at det skal blir bra, men lurte på om noen hadde et par kjerringråd kanskje mot strekk? Er det lurt å massere og strekke ut masse, eller bør jeg ikke gjøre dette? Har selvfølgelig også fått en liten senebetennelse i skulderen, så om noen har tips mot dette også hadde det vært supert! Og ja, jeg vet jeg suger...
 8. Kom på et tips til: Du kan jo si at du skal lære deg å lage litt mer næringsrik/sunn mat og invitere henne på "matkveld" og lage masse god sunn mat sammen. Teste ut nye oppskrifter på middager og søte ting. Uten å vinkle det over på henne da.
 9. Har opplevd akkurat det samme. I tillegg til de herlige stoffene som blir utskilt ved aktivitet, så er mestringsfølelsen verdt gull når man kjemper mot en psykisk konflikt (tror jeg). Ellers så tror jeg ikke at det er noe god idè å konfrontere noen med dette i utgangspunktet. Unntaket kan være veldig, veldig gode venner og familie i noen tilfeller. Det er egentlig noe du bør føle på selv tror jeg. Det er jo du som kjenner personen best av alle oss. Men du kan jo prøve å invitere henne med på trening, tur o.l. Det er nok helt safe, og da har du jo bidratt litt!
 10. Fordi når man må ta det ned må man ta under dosetet. Det er jo der alt dovannet spruter opp! :S Om folk hadde bare lukket dolokket helt når de trakk ned i do hadde problemet løst seg! Når man trekker i do med dolokket åpent spruter det jo dritt- og piss-bakterier over halve badet! Inkludert på f.eks tannbørste og hårbørste... ÆSJ!
 11. Om man gjennomfører ting med selvtillit blir aldri noe kleint, uansett.
 12. Flaue øyeblikk.. Neida (joda), jeg samler på ALT fra Hello Kitty. Rosa-perioden min begynte når jeg var 16 (and still going strong).
×
×
 • Create New...