Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 27. april 2018 i alle områder

 1. 2 poeng
  Dettrorjegjaggu...

  Jobben mot mitt nye jeg

  Hei hei ! Ny på en måte her. Jeg startet sånn smått rett før påske...MÅL: stramme opp skrotten da - etter vekt som har svingt opp og ned 50 kilo de siste 8 årene.Det er jo en del å ta av såklart..hihi. Dagens mål er 170cm over gressmatta og 72 kilo , grevinne heng ( ughhh) ryggfett ( har blitt mindre siden start ) ...prøver å fokusere på kostholdet da...proteiner og rene varer , litt grønt og frukt. Brød er uansett ikke greia for meg lengre. Så flink i noen uker - også litt kræsj og pån igjen. Har som minste trening 3 dager pr uke , men prøver å ligge på 4 helst ;-) 2 dager i uka med rompe og beinøveler og 2 dager i uka overkropp , innimellom der putter jeg inn 2 dager med mage og kondis . Styrketrening er nå blitt gøy , ellers er jeg gjerne med på en spinning time / høypuls innimellom. Jeg vet jeg aldri kommer til å bli verken en sylfide eller Fitness Queen - men heller en bedre versjon av meg selv Liker heller få øvelser med tyngre vekter ( tunge for meg ) , enn lette og 80 repitisjoner som skal være bedre. Jeg har ei jente via youtube jeg følger litt med på ;-) Og jeg får noen råd av en tidligere bodybuilder da - men vi ser veldig forskjellig på hva eller hvordan en kropp bør eller kan være . Melder meg inn her nå da - om mulig kan få litt tips og råd. Har skummet meg gjennom både her og der før disse linjer bli skrevet ned ;-) Har også et veddemål jeg skal gjennomføre om under 4 mnd nå - gjennomføre tjejmilen ( 10 km ) i Stockholm - og jeg som ikke liker å løpe engang - dumme ting man gjør for å impe litt på ungdommen. Ja ja - det er jo muligheter for å gå og jogge på 70 min. I nuet klarer jeg ikke å løpe 1 km uten å få åndenød engang. Så må bli litt kombo-trening frem til det er gjennomført da i det minste. Begynte med det i forrige uke - intervall trening 2 dager i uken ute i skogen faktisk. Jeg gleder meg til å lære meg - se hva dere gjør - ta imot gode råd og ikke minst ha enda en ny hobby å følge med på Gleder meg til å høre fra Dere <3 Mvh Dettrorjegjaggu...
 2. 1 poeng
  Kjetil Larsen

  Problem med øyre overarm, søker råd

  Irritasjon av N. Musculocutaneus. Du må trene coracobrachialis. Hvis det også er feilbevegelse av skulderblader etc, må dette også fikses.
 3. 1 poeng
  Sjokobjarkøy

  Mann - barbering av overkropp, how to?!

  Du har ikke vurdert muligheten for at gutter gjør det fordi de liker det slik selv...? Og at det ikke har noe som helst med hva dere synes er hot og ikke?
 4. 1 poeng
  Quentra

  Mann - barbering av overkropp, how to?!

  Man får ikke MER hår av å barbere seg, men siden håret blir kuttet der det er tykkest vokser det ut derifra og kan derfor virke mer siden det er litt tykkere akkurat da det vokser ut.
 5. 1 poeng
  Lisa

  Mann - barbering av overkropp, how to?!

  Hvis man får mer hår etter å ha barbert seg, så burde vel leggene til de fleste jenter sett ut som gorillalegger etter noen uker uten barbering. Det er ikke tilfelle for meg i alle fall. Håret blir slitt og tynnet ut i tuppene om man ikke har fjernet det på lenge. Når man fjerner det, og det vokser ut igjen er det helt nye, stive, tykke hår. Ikke digg å ta på!
 6. 1 poeng
  Aisha

  Mann - barbering av overkropp, how to?!

  Og ræva. Crazy innfall..? Amen.
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her