Gå til innhold

DukeNukem

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2 415
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om DukeNukem

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 27. juni 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. No Xplode 5/10 Neurocore 6/10 Horsepower 8/10 Jack3d 6/10 V12 2/10
 2. Den dagen du slutter og forbedre deg, er den dagen du begynner å dø.
 3. Hver gang folk klager på tidsklemma tenker jeg på Gro Harlem Bruntland. Fikk 3 barn mens hun tok legeutdannelse samtidig som hun satt med sentrale verv for Arbeiderpartiet.
 4. Hvorfor skal 13 åringer få karakterer i skriving, så de kanskje er bedre til å lese og forstå tekster?
 5. Skal prise seg lykkelig at de bare gikk fra regningen. Hadde noen skrudd av Vm-finalen mens jeg så på hadde jeg revet av dem armen og slått dem ihjel med den. Det er tross alt den viktigste begivenheten i 2014.
 6. Hva med en variant av 5/3/1 med Boring but Big som hovedstøtteøvelse, og bodybuilding template for resten`?
 7. Dere to virker som personer som burde bruke prevensjon for alltid.
 8. Supertalentet Domenico Berrardi på Italienske Sassuolo putta 16 mål i årets Serie A. Han er 19 år, men spilte ikke organisert fotball før han var 15 år gammel. Dag Otto Lauritsen var godt oppi 20åra før han begynte å syke. Det finnes mange solskinnshistorier om folk som klarer det. Du har selvfølgelig en mulighet.
 9. Hva legger du i begrepet: Konkret bevis da?
 10. Jeg nekter å tro at et myndig menneske som har gjennomført 13 års skolegang er like ubrukelig som det Kjetil1234 fremstår som. Tidenes trolling av en enkelt tråd? Enten benektes selv de mest veletablerte faktumene ved evolusjon, eller så overbeviser ikke argumentene. De to klareste bevisene på evolusjon som vi finner i dag, er: bakterier og/eller fosiler. Siden de er så små vil ikke endringer av deres natur ta så lang tid, denne prosessen blir også hjulpet av kort livsspand. Vi ser dette i antibiotikaresistens og fremveksten av bakterier som er i stand til å brukte ned kunstig fremstilte mate
 11. Ukrainske Vasyl Virastuyk gikk vel nesten rett fra kulestøt til strongman. Kom på 3. plass i sitt første verdens sterkeste mann og vant på 2. forsøk.
 12. Når vi ser hvordan mange skoler forfaller, synes jeg det er helt latterlig at skoler skal ha badebasseng. Det er ufattelig dyrt i forhold til antall personer som kan være aktive om gangen. I alle fall om man skal lære folk å svømme korrekt, skal du bare plaske rundt har man derimot plass til mange. Finnes mange andre aspekter i livet som er like viktige som skolen også kunne lært elever. Personlig økonomi (Lån, kreditt osv), hvordan lese/inngå kontrakter, trafikkregler, hvordan søke jobb, hvordan søke stipend. Alt dette er ting i livet som jeg vil hevde i større grad påvirker livene til folk m
 13. Jeg lærte meg å svømme i sjøen, av pappa, helt gratis. Er vel ikke verre å unngå sjøen om du ikke kan svømme. Men om du nærmer deg sjøen og du drukner, da har du eeeeeeegentlig fortjent det. Darwin forklarer dette godt.
 14. Er jo ikke bare disse typer studier de burde kvalitetssjekke oftere. Kjenner mange som har kommet hjem fra uvekslingsstudier for så ikke få det året godkjent fordi den faglige kvaliteten ikke har vært god nok. Dette er et tap for både studenten selv som må bruke et år til på studier, men også for staten som i teorien mister et år med skatteinntekter og må bruke mer penger på stipender.Jeg skjønner de veldig godt når de sier de vil kvalitetssikre disse studiene. Argumentene for å beholde Bali-ordningene går gjerne på at vi har ubrukelige studier ved de norske universitetene også. Sosiologi/So
 15. Samtlige spillere som er direkte involvert i dødballsituasjoner?
×
×
 • Opprett ny...