Gå til innhold

AuroraMarie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  649
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AuroraMarie

 1. Trente på Stamina Danmarksplass i Bergen i hele fjord. Anbefales ikke! "Ranet" meg for ca 3-4000 kroner i inkassoregninger... Kort fortalt så visste ikke jeg at jeg måtte fysisk gå i skranken å melde meg ut når kontrakten gikk ut, siden de to andre sentrene jeg har gått på ikke hadde hatt det slik (småbyer). De refererte til kontrakten som var mitt ansvar å lese, men jeg hadde bare fått den ene siden av kontrakten som ikke inneholdt den paragrafen. På toppen av dette fant jeg ikke ut at jeg hadde fått regninger som ballet på seg til godt over 1000 kroner, fordi de bestemte seg for å sende
 2. De fleste overvektige på min alder som jeg kjenner har fått dårlige matvaner i hjemmet fra de var små. Kanskje enda mer opplysning og rettledning til foreldre og skole er en bedre løsning, eller noe som kan støtte opp om avgifter? Kurs for foreldre på barneskolen for eksempel. Det finnes noen plasser vet jeg.
 3. AuroraMarie

  Mager Kesam

  Eller som jeg gjør; steviadråper med vanilje. Klarer meg ikke uten.
 4. For å skyte inn litt, noe å tenke på kanskje. Det er jo faktisk flere som syns det å være overvektig er helt OK. Ikke de mest ekstremt store kanskje, men det er mange som liker å drite i kostholdet sitt mer eller mindre og være tjukk. Det er også viktig å respektere syns jeg. Men unnskyldninger respekterer ikke jeg heller.. Min regel er: Vær hvem du vil, spis hva du vil og se ut som du vil, bare ta ansvar for deg selv og ikke blir et offer for verdenen du lever i.
 5. Så flink du er å skrive! Kan du skrive norsk-oppgaven min? pliiizzz Neida, tulla. Joda, du kan få lov altså.
 6. AuroraMarie

  Mager Kesam

  Tar frukt oppi stort sett, gjerne med litt vaniljestevia. Bruker også i smoothie, pannekaker, i stedet for rømme (f.eks taco), dressing, dip, til fisk (spesielt laks), i burgeren, i hjemmelaget pålegg, litt i havregrøten, supper (tomatsuppen stort sett), sauser. Det jeg kom på i farten. Er forresten VELDIG glad i kesam.
 7. Etter jeg har vært skadet nå i nesten et (helvetes)halvår har jeg endelig begynt å være mer på trening. Selvfølgelig tror jeg i hodet mitt at jeg er mye sprekere enn jeg egentlig er, og pådro meg en strekk i rumpa i gymtimen på torsdag (innebandy er alt for gøy!). Er ganske sikker på at det er en liten strekk. Kjentes ut som skikkelig gangsperre, men funksjonen sviktet i rumpa liksom. Vet at det er først og fremst hvile som er viktigst for at det skal blir bra, men lurte på om noen hadde et par kjerringråd kanskje mot strekk? Er det lurt å massere og strekke ut masse, eller bør jeg ikk
 8. Kom på et tips til: Du kan jo si at du skal lære deg å lage litt mer næringsrik/sunn mat og invitere henne på "matkveld" og lage masse god sunn mat sammen. Teste ut nye oppskrifter på middager og søte ting. Uten å vinkle det over på henne da.
 9. Har opplevd akkurat det samme. I tillegg til de herlige stoffene som blir utskilt ved aktivitet, så er mestringsfølelsen verdt gull når man kjemper mot en psykisk konflikt (tror jeg). Ellers så tror jeg ikke at det er noe god idè å konfrontere noen med dette i utgangspunktet. Unntaket kan være veldig, veldig gode venner og familie i noen tilfeller. Det er egentlig noe du bør føle på selv tror jeg. Det er jo du som kjenner personen best av alle oss. Men du kan jo prøve å invitere henne med på trening, tur o.l. Det er nok helt safe, og da har du jo bidratt litt!
 10. Fordi når man må ta det ned må man ta under dosetet. Det er jo der alt dovannet spruter opp! :S Om folk hadde bare lukket dolokket helt når de trakk ned i do hadde problemet løst seg! Når man trekker i do med dolokket åpent spruter det jo dritt- og piss-bakterier over halve badet! Inkludert på f.eks tannbørste og hårbørste... ÆSJ!
 11. Om man gjennomfører ting med selvtillit blir aldri noe kleint, uansett.
 12. Flaue øyeblikk.. Neida (joda), jeg samler på ALT fra Hello Kitty. Rosa-perioden min begynte når jeg var 16 (and still going strong).
 13. Jeg føler jeg verken har markløft eller knebøy-kropp, da jeg har lange ben..
 14. Skjønner. Hvor mange kcal tenker du å ende opp på da?
 15. Jeg tenker at om det virkelig hadde vært så farlig hadde det ikke blitt solgt i butikken. Norge passer generelt så godt på oss at man til og med blir beskyttet mot seg selv..
 16. Jeg syns det høres litt lite ut med 1800-1900 kcal da.. Spesielt når du trener. Hva med å ligge konsekvent på et høyere nivå i kcal over en måned og se hva som skjer? Hva trener du, hvor lenge, og hvor ofte?
 17. Tipser om Abilica Doorgym-stativ. Finnes på x-life. Min no. 1 på ønskelisten.
 18. Vet ikke om du tenker skikkelig definerte ruter eller litt mindre definerte muskler. Jeg syns ikke du virker som typen som dør for mageruter og lavest mulig fettprosent. Så lenge man forblir objektiv og ikke lar slankingen går til hodet på en så syns ikke jeg det er ikke noe galt i å ønske seg litt mer definisjon.
 19. Det er helt riktig. Men det skal ofte mye muskelmasse til under for at det skal bli noe særlig ruter. Om du bygger masse i en periode kan du jo eventuelt gå på diett senere om du føler du vil lavere ned i fettprosent. Da har du jo mer å få frem også.
 20. Før hadde jeg noenlunde likt forhold mellom vekt og høyde som deg. Nå er jeg ca 60 kg på 160 cm, og jeg er slankere og ser bedre ut nå enn før. Jeg begynte å spise mer, trene tung styrke og bygge muskler. Er superduperenig med de over, og anbefaler deg å fokusere på å bygge muskler.
×
×
 • Opprett ny...