Gå til innhold

Retningslinjer

Vi i Fitnessbloggen er opptatt av at forumet skal være oppdatert, nyttig og med et interessant innhold. Det er opp til våre brukere å hjelpe oss med å få til dette ved å vise sunn fornuft og god folkeskikk man bidrar i vårt forum.

Nedenfor følger de retningslinjene som gjelder for forumet. Husk at du må være registrert bruker for å kunne bidra med egne innlegg, svar m.v. Gå hit for å registrere deg: http://forum.fitnessbloggen.no/

Personopplysninger

Fitnessbloggen sin tjeneste er godkjent som ikke konsesjonspliktig hos Datatilsynet. Fitnessbloggen lagrer ingen personopplysninger utover e-postadresse.

Fitnessbloggen måler aktiviteten på tjenesten sin ved cookie-teknologi. Det gjør det mulig å se hvilke sider som besøkes mest slik at Fitnessbloggen kan utvide de tilbudene som er av største interesse for brukerne.

Oppfølging av forumet (moderering)

Fitnessbloggen sitt forum modereres løpende. Innlegg som vi oppfatter som støtende, sjikanerende, utleverende, i strid med norsk lov eller kort og godt strider mot god folkeskikk, vil bli slettet uten forutgående varsel. Dette skal sikre deg som leser og forumet som sådan mot innlegg som ikke hører hjemme her.

Innlegg som omhandler diskusjon av ulovlige preparater og steroider vil bli stengt.

Innlegg som inneholder reklamering for/henvisning til eget nettsted, blogg eller nettbutikk vil bli slettet. Dette gjelder alle sider som brukeren har interesser i, eller på annen måte har tilknytning til.

Lagring og viderebruk av innlegg

Da eldre innlegg og historikk er en sentral del av tjenesten som Fitnessbloggen tilbyr, vil innlegg som ikke er fjernet av moderator el. (som beskrevet ovenfor) forblir lagret som en del av tjenesten.

Fitnessbloggen forbeholder seg retten til å uten forutgående varsel å viderebruke spørsmål og svar og andre innlegg publisert i forumet som utgangspunkt, ide eller del av det redaksjonelle innhold som ellers tilgjengeliggjøres på Fitnessbloggen eller Klikk.no sine nettsider og samarbeidspartnere.

Ansvar

Fitnessbloggen tar ikke noe ansvar eller kan på ingen måte holdes erstatningsansvarlig på noen måte i forhold til ytringer på forumet, innhold i innlegg på forumet, for sletting av innlegg eller annet i forbindelse med driften av dette.

×
×
  • Opprett ny...