Gå til innhold

Myr

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2 878
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Alt skrevet av Myr

 1. Myr

  Snustråden

  Skruf fresh white renner ingenting.
 2. SlayerDad .. av nysgjerrighet, hva likte du med man bites dog?
 3. Noe utenom det mest åpenbare: JFK. Stor og mektig film og blandt mine absolutte favoritter.
 4. Phil Kai Rhoden Dexter J Wolf Big ramy
 5. Myr

  Flyktningskrisa

  Så fordi det finnes noen dumme nordmenn, så skal vi ikke være skeptiske når det kommer en god del religiøse ekstremister hit? Det blir for dumt å si at det finnes sikkert noen som er sånn og sånn fra før, så det er ikke noe problem med xxx til.
 6. Myr

  Flyktningskrisa

  Huff ... Vet du hva det koster med 8000 flyktninger, og hvor mye det vil gå på bekostning av velferdstaten?
 7. Myr

  Flyktningskrisa

  Og det som irriterer meg er alle som ikke forstår hva rasisme er.
 8. Myr

  Flyktningskrisa

  Jeg er den stygge egoisten som mener vi burde ta vare på våre egne før vi hjelper noen andre. Og folk som ikke ser de mange negative langtidsvirkningene av å ta inn alle sammen er blinde.
 9. Myr

  Snustråden

  Hvorfor trenger man 3 grunner? Å ta en ekstra sterk på morgenen på tom mage er grunn nok. Digg.
 10. Myr

  Snustråden

  ... 200.000,- velbrukt ... eller?
 11. Myr

  Snustråden

  Hehe. Skal prøve selv når jeg går tom. Har allerede unnskyldningene klare for å begynne på igjen.
 12. Myr

  Snustråden

  ^ skjer ikke. Once you go snus you never go back.
 13. Ettersom hun sa kortest mulig tid, så er det vel naturlig å fremlegge den mest effektive metoden? Altså høyest mulig frekvens.
 14. Myr

  SKJEGG

  Skal ikke menn med skjegg være så selvsikre? Dette virker mer som en bekreftelsestråd for usikre 14åringer. Min mening er at de som er kjekke i utgangspunktet, kler skjegg og forsterker kjekknessen. Restrerende kan se bedre ut, men mange ser slaskete, ustelt og helt hipster ut... Skjegg er ikke for alle, men det ser ut som en trend alle på død og liv skal følge.
 15. Jeg ser ikke problemet. Man blir jo fortere større, så hvorfor ikke? Janteloven!!
 16. Pass på å ta steg for steg, når du har slitt med en spiseforstyrrelse. Aldri press i deg noe og få dårlige vibber til mat, bare fordi du ikke har nådd målet en dag. Pass på psyken, og jobb deg frem mot målet på skikkelig vis.
 17. Nei, det er ikke umulig, men man vil jo tilrettelegge for best mulige resultater når man først skal trene. Du trenger ikke store mengdene på din vekt, men ville prøvd å kommet meg på minst 80g hver dag. Kjøp pulver og lag en shake om dagen, så blire innafor.
 18. Fordi det er bedre å spise litt magert og få større matmengder, enn kaloribomber og ikke så store matmengder, når/hvis man har et restriktivt kaloriinntak, noe mange har. Og det vet alle her inne.
 19. Litt whisky er vel lov? 15-åringen var meget bra. 16-åringen er fortsatt uåpnet. Ikke helt yamazakinivå på førstnevnte, men solid 9/10.
 20. Har kjørt gt86 en god del. Du kan nok savne litt dreiemoment på lavt turtall, så det er kanskje ikke bilen for deg. Men den er noe av det mest lekne man kan kjøpe som er fornuftig og funker allround. Den kan dog være litt slitsom med litt masete turtallsfirer. Har hatt 3 rwd på vinters tid. Kjører alltid uten elektronikk og synes det er en fryd. Men skal man kjøre i veldig krevende forhold, så bør man være bevisst når hjulspinn kommer (tractionkontroll har man da). Gasser du på med fwd i en sving kjører du jo rett i grøfta da bilen dras rett frem, men med rwd kjører man i det minste inn i s
 21. Myr

  Spise litt mer?

  Bytt ut ris med søtpotet så får du fort mye mer magefyll for kaloriene. Drikk pepsi max til maten så blir du mett
 22. Toyota gt-86 har skrapet seg ned til 300k i et par tilfeller. Da får du også nybilgaranti. Svært morsom sak.
 23. Men hvis du skal tone ned litt på moroa, til fordel for comfort og classyness, så ville jeg tatt en titt på bmw 6serie og mercedes cls. Finner fort noen biler der som kostet langt over millionen ny.
 24. De bilene som faktisk er lekne har selvsagt rwd (med noen unntak). Har kjørt flere biler med 400hk med rwd og det er sjelden et problem med traction. Morsommere å leke seg litt også. Vinterføre er heller ikke noe problem, da de fleste har traction, antiskrens og full pakke. Jeg hadde en bmw z4 2,5si med 218hk som 18åring. Til og med jeg klarte meg på vinteren Jeg vil anbefale deg Nissan 350z. Solid japse med sugemtor og 280hk. Coupe, manuell, rwd, bensin og brembobremser. Samt skikkelig karismatisk motorlyd. Ligger også en TT med quattro og sekser ute på finn. http://m.finn.no/car/used/
 25. Ja. Billigste proteinkilden.
×
×
 • Opprett ny...