Gå til innhold

Jenna

Medlemmer
 • Innholdsteller

  118
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Åhhhh.... hva skjer. Har vært så "flink", klart å fått av meg over 40 kg og trent jevnt over bra. Kostholdet har jeg også hatt grei styring på, stort sett. Noen sprekker innimellom, men nå har det tatt helt av. Etter sommeren og mot høsten så har jeg begynt å skli ut mht maten og treningen. Jeg har femdeles noen kilo jeg vil ned + jeg ønsker stramme mer opp. Føler at det er nå eller aldri. Er livredd for å legge på meg igjen og falle tilbake der jeg var. Har pendlet 3 kg opp og ned i flere måneder. Blir så sint på meg selv over at jeg liksom ikke klarer holde meg til kostplanen min og treni
 2. Hey Dere som skriver at dere bruker coach, er dette en PT eller?? I så fall, hvordan finne en coach som passer en?
 3. Takk for svar Tiwas Det høres fornuftig ut.
 4. Tiwas: Det er nok så detaljert ja, som at jeg må finne ut hva jeg kan spise når osv. Samt hvor mye karbohydrater jeg faktisk tåler og fra hvilke matvarer. Mht cravings er jeg nødt å finne en løsning slik du nevner. Det må være en matvare, eller kombinasjon som kverker suget. Cardio: Ja, spinning har jeg vært "flink" med Mht styrke, ja, skjønner. Regner med at kroppen min tviholder på det den har, sånn at spørsmålet er også: hvor jeg bør legge meg kalorimessig? Vedlikehold + trening eller noe underskudd + trening? Hva er deres erfaring?
 5. Nei, jeg har ikke sjekket mht sukkerbelastning osv. Føler meg sliten fysisk ja. Det er som kroppen/systemet ikke vil like mye som tidligere, dvs kun noen mdr siden. Men som sagt så ønsker jeg meg noe mer ned mht fettprosent.
 6. Hvetemel og sukker reagerer jeg veldig mye på, selvom det er attraktivt å spise det... Jeg mente ikke at du skulle sette opp noen matplan til meg, jeg mente kun om du kunne si noe om hva du selv spiste som et eksempel. Men du trenger ikke
 7. -65kg så bra Forstår hva du mener. Det må være en god grunn til at alt har stoppet opp for meg, og at jeg stadig vekk klikker på høykarbo mat jeg ikke skal ha og ikke tåler... Er du villig til å dele en dags matplan?
 8. Ingen spesiell diett...men drukket mye proteinshakes istedet for mat..noe jeg ønsker slutte med. Jeg har i perioder trent mye men også ligget ganske lavt på inntak..1500-1800. Men som sagt, nå har det stoppet opp og jeg må finne en ny stratergi med kun mat.
 9. Hei TEW Jeg logger maten, men har hatt fler perioder hvor jeg hiver innpå for mye høykarbomat... og perioder hvor jeg antakelig spiser for lite. he..ja, det er nok derfor jeg klikker på mat ikke skal ha pga spiser kanskje for lite? Jeg vet rett og slett ikke. Jeg må finne et inntak og sammensettning av mat som kroppen responderer videre på, men usikker på hva og hvordan samt cal inntak burde ligge på.
 10. Hei! Jeg har gått ned over 40 kg på 1.5 år. Status nå er at det har stoppet helt opp. Vekta har stått stille i fler måneder. Grunnen er logisk nok, at jeg har trent mindre + spist for mye dritt rett og slett. Jeg har vært lei, veldig sliten og veldig sulten. Nå vil jeg videre, da jeg har noen fler kg å ta av + at jeg ønsker komme i gang med treningen igjen. Jeg trenger råd og inspirasjon til hvordan legge opp en matplan. Please help
 11. Flott, takk for tips Kan stkke innom der.
 12. Ok. Ja, jeg har sett på disse og vurderer også å kjøpe derfra.
 13. Pinnekjøtt, kålrotstappe, mandelpotet, sjysaus. Yuuum!! -men tar vekk det værste fettet, rett og slett fordi syns konsistensen er ekkel. Desserten blir i år hjemmelaget karamellpudding, som smaker digg med en kopp sterk kaffe. Ellers er kakefavorittene kokosmakroner og kransekake.
 14. Okey....må finne ut hva de veier da. vet du?
 15. Senteret jeg trener på har kun 1.25 kg som minste vektskive. For meg å øke med totalt 2.5 kg blir for mye av gangen. Noen som har "små" skiver til 20 kg stang (50mm ø), og hvor har du kjøpt de? Eller kan jeg som kunde kreve at senteret skaffer disse? Tips mottas med stooooor takk
×
×
 • Opprett ny...