Gå til innhold

SlayerDad

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6 066
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  44

SlayerDad vant dagen sist 18. november 2015

SlayerDad hadde mest likt innhold!

1 følger

Om SlayerDad

 • Rang
  VIP medlem
 • Bursdag 15. aug. 1976

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Drammen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. SlayerDad

  Dagens Glade

  Fant converse-skoa etter flytting. Endelig gode treningssko igjen
 2. Jeg prøvde "slangemetoden" for første gang, man legger tre rader med briketter i kulegrillen, tenner opp 10 briketter i tennrøret som du legger tilbake i den ene enden av denne slangen. Funka utmerket.
 3. Årna litt pulled pork på grillen da
 4. SlayerDad

  Dagens Glade

  Viser seg at det er helvettes mye gamle pønks og metalhuer i nabolaget (en nyinnflytta spiller i et temmelig heftig band også) Og har hotell i Göteborg 17. juni. Up the Irons!
 5. SlayerDad

  Dagens Glade

  Meldt meg inn på Evo. Begynt å logge på MFP. Grill er på plass. Godkjent for PRIDE -kurs.
 6. SlayerDad

  Dagens negative

  Ikke klart å trene mye hjemme. Kostholdet har sklidd litt ut. Bukser er blitt trange i livet. Men grep er tatt
 7. Det er HBOs fengselsserie du tenker på? Hvis så, her er det mye å glede seg til. Helt fantastisk serie, og du vil etterhvert se mange kjente fjes dukke opp. Det er flere skuespillere som fikk et aldri så lite gjennombrudd med denne serien. Og man kan kanskje hevde at denne serien er blant de som var med på å starte denne "golden age of television" vi opplever for tiden.
 8. Har aldri vært særlig Spiderman-fan (ikke sett de siste filmene, men de to første med Toby Maguire var ok) Synes DD-serien var "fy faen så bra". Synes de har fått frem mye av Matt Murdochs og Wilson Fisks kompleksitet og dillemmaer, rollefigurene hadde en meget bra utvikling gjennom første sesong, og jeg har veldig sansen for hvordan kampscenene var lagt opp. Ser veldig frem til neste sesong med Elektra og Frank Castle. Jessica Jones er litt annerledes, Ikke like mye action til fordel for mer fokus på det psykologiske. Og det er enda mørkere enn det DD var. Ser poenget ditt med å være mett på
 9. Begynte å se Jessica Jones i går. Fy faen så bra.
 10. SlayerDad

  Dagens Glade

  Overtar huset 4. januar, og ikke 15. januar. DIGG!
 11. HAr alri prøvd PWO, og basert på hva en del her inne har skrevet og hva jeg ser på nettet, holder jeg meg til kaffe.
 12. Det er ekstremt skummelt med en del av de pulverene og pillene som er der ute, Kanskje spesielt pre-workout-midler. Synes det er særlig interessant at det er Jack3D som er i fokus. Husker hvordan mange her og andre steder var helt i staver over det.
 13. http://www.doyoueven.com/2015/11/u-s-feds-file-criminal-charges-against-creators-of-jack3d-and-100-other-supplement-companies/
×
×
 • Opprett ny...