Gå til innhold

Danielishhh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  220
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Danielishhh vant dagen sist 15. juni 2016

Danielishhh hadde mest likt innhold!

Om Danielishhh

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. juli 1991

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Drammen

Nylige profilbesøk

1 326 profilvisninger
 1. Kikket på det men føler jeg trenger litt backup hvis jeg skal dedikere meg selv til det programmet. Har lagt det opp til neste uke så da får vi se Jeg trives veldig godt med det, men hører jo også på det andre sier og tilbakemeldingene jeg får er at SS er så lite. Min fetter har jo selv gjort det samme som jeg gjør nå, og han sier at han reagerer på at det er så lite øvelser. Men det handler neppe om hvor mange øvelser det er, heller nyttigheten av de. Og baseøvelser er jo noe av det beste du kan trene som en "nybegynner /småerfaren"
 2. Etter å ha rådført meg med PT og andre "treningskollegaer" så får jeg tilbakemeldinger om at starting strength blir for lite i forhold til hva jeg ønsker som er vektnedgang og muskelvekst. Tidligere, og hittil kombinerer jeg SS med gåing / jogging / intervaller og føler at jeg uansett må ha den kondisjonstreningen ved siden av. Men er virkelig starting strength så "dårlig" mtp mine målsetninger? Det som det refereres til er at det er for lite øvelser. Noen tilbakemeldinger / andre alternativer som fungerer bedre på vektnedgang?
 3. NSB har utvidet servicetilbudet sitt! Link til saken hos Dagbladet
 4. Dette kan du klare! Anbefaler food.com og søk opp forskjellige oppskrifter Der kan du søke med preferanser mtp sunnhet, råvarer osv. Masse lykke til
 5. De 5 kiloene jeg har lagt på meg merkes godt ass... Kjente det bare jeg skulle gå den gamle ruta mi i dag, knakk totalt sammen! #skjerpings
 6. Dagens negtive, som sagt!
 7. Japp! De timer det litt med skattepengene...
 8. NRK lisensen var å finne i postkassen i dag ..
 9. Det går et rykte om vi Drammensere kler skjegg ekstra godt
 10. Det du også kan gjøre er å finne en lett yoghurt, ta masse gurkemeie og helle det i en brødpose også legge kyllingen oppi. Det fungerer som marinade å gjør kyllingen ekstremt saftig. Det er populært hos indere og flaks for meg så har jeg bodd med en inder. Du kan også bruke cayennepepper eller litt chili ved siden av gurkemeien. Vedder på at du kan bruke den tørker oreganoen også :-)
 11. #datbeard Har ikke gredd skjegget men skal passe på å gjøre det litt mer presentabelt på neste foto! Tilbakemeldinger?
 12. Danielishhh

  Dagens Glade

  Baksmellen er betalt.. Hipp.. hipp.. hurra
×
×
 • Opprett ny...