Jump to content

SlayerDad

Members
 • Content Count

  6066
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Everything posted by SlayerDad

 1. SlayerDad

  Dagens Glade

  Fant converse-skoa etter flytting. Endelig gode treningssko igjen
 2. Jeg prøvde "slangemetoden" for første gang, man legger tre rader med briketter i kulegrillen, tenner opp 10 briketter i tennrøret som du legger tilbake i den ene enden av denne slangen. Funka utmerket.
 3. Årna litt pulled pork på grillen da
 4. SlayerDad

  Dagens Glade

  Viser seg at det er helvettes mye gamle pønks og metalhuer i nabolaget (en nyinnflytta spiller i et temmelig heftig band også) Og har hotell i Göteborg 17. juni. Up the Irons!
 5. SlayerDad

  Dagens Glade

  Meldt meg inn på Evo. Begynt å logge på MFP. Grill er på plass. Godkjent for PRIDE -kurs.
 6. SlayerDad

  Dagens negative

  Ikke klart å trene mye hjemme. Kostholdet har sklidd litt ut. Bukser er blitt trange i livet. Men grep er tatt
 7. Det er HBOs fengselsserie du tenker på? Hvis så, her er det mye å glede seg til. Helt fantastisk serie, og du vil etterhvert se mange kjente fjes dukke opp. Det er flere skuespillere som fikk et aldri så lite gjennombrudd med denne serien. Og man kan kanskje hevde at denne serien er blant de som var med på å starte denne "golden age of television" vi opplever for tiden.
 8. Har aldri vært særlig Spiderman-fan (ikke sett de siste filmene, men de to første med Toby Maguire var ok) Synes DD-serien var "fy faen så bra". Synes de har fått frem mye av Matt Murdochs og Wilson Fisks kompleksitet og dillemmaer, rollefigurene hadde en meget bra utvikling gjennom første sesong, og jeg har veldig sansen for hvordan kampscenene var lagt opp. Ser veldig frem til neste sesong med Elektra og Frank Castle. Jessica Jones er litt annerledes, Ikke like mye action til fordel for mer fokus på det psykologiske. Og det er enda mørkere enn det DD var. Ser poenget ditt med å være mett på superhelter, men jeg digger Marvel så jeg er hoppende glad.
 9. Begynte å se Jessica Jones i går. Fy faen så bra.
 10. SlayerDad

  Dagens Glade

  Overtar huset 4. januar, og ikke 15. januar. DIGG!
 11. HAr alri prøvd PWO, og basert på hva en del her inne har skrevet og hva jeg ser på nettet, holder jeg meg til kaffe.
 12. Det er ekstremt skummelt med en del av de pulverene og pillene som er der ute, Kanskje spesielt pre-workout-midler. Synes det er særlig interessant at det er Jack3D som er i fokus. Husker hvordan mange her og andre steder var helt i staver over det.
 13. http://www.doyoueven.com/2015/11/u-s-feds-file-criminal-charges-against-creators-of-jack3d-and-100-other-supplement-companies/
 14. Da er det bare å kjøre på med stropper. Men det kan være lurt å kjøre litt øvelser for å trene grepet også, f eks farmer's walk eller kettlebell swings.
 15. SlayerDad

  Dagens Glade

  Takker! Litt digg å vite at man kan dra 125 uten stropper. Brukte over og undergrep da.
 16. SlayerDad

  Dagens Glade

  Dro opp 125 kg i mark uten stropper i dag, ny stroppfri rekord. Kikker til siden, og der står en stor (som i omfangsrik) 70-åring og drar 170 kg i mark seks ganger.
 17. jepp. Burd nok ha salta mer etter å ha tørka av vannet, men man lærer. Grunnen er rett og slett at jeg ble tipsa om det av en kompis som er kokk.
 18. dette var fersk knoke, usalta og urørt. Skar svoren i går kveld og gned inn med salt og pepper. I dag helte jeg kokende vann over og tørka godt Før det bar inn i ovnen på ca 100 grader i fem timer (kunne nok stått et par timer til). Mot slutten var det opp til 250 grader og på med grillen.fulgte nøye med og snudde etter hvert som svoren ble klar
 19. Jeg følger ikke UFC i stor grad, men digger MMA. Har jo selvsagt fått med meg Rowdys uttalelser i hytt og gevær. Og denne kampen overrasket meg. Dog tror jeg dette kan være bra for sporten. At RR ikke er fullt så dominant. Ja, hun er arrogant, men sammenlignet med Muhammad Ali er hun jo en høflig og ydmyk fighter
 20. SlayerDad

  Dagens Glade

  Måtte ha ny telefon etter at den gamle ble rett og slett like ustabil som Per Sandberg. Men så oppdaget jeg at bildene på minnekortet ikke dukka opp. Forsøkte noen løsninger på nettet, kontakta Samsung, men neida, endte opp med ny telefon. Samme problem med den nye nytelefonen. Å kalle meg ekstremt stressa er som å kalle slaget ved Somme en liten trefning. Men så, litt mer google, litt emr lesing, problem fixed. Noe så jævlig letta nå. Ellers er jeg godt fornøyd med telefonen. Fine bilder tar den også
×
×
 • Create New...