Gå til innhold

Velvet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3 470
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Velvet

 • Rang
  Toppmedlem
 • Bursdag 30. juli 1985

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, det er fullt mulig, til en viss grad med visse modifikasjoner. Alt handler om progresjon. I det legger jeg at den neste økta di burde være "mer" enn forrige økt. Det vil ikke si at du skal lasse på med vekter, men at det kan enten være A)tyngre enn sist, eller B)Flere reps enn sist. Det ligger bak premisset progressive overload. For å jobbe opp trenger man egentlig bare litt gulvplass og kanskje en strikk eller tre. Når man skal bygge rumpe bør man også tenke år, ikke måneder.
 2. Sikker på at du har akillesbetennelse, og ikke kroppen som har reagert på spurt? Betennelsesdempende midler hjelper i akuttfasen, er man disponert for dette bør man forebygge med bevegelse/tøying/egenmassasje på triggerpunkt. PS: Leggsmerter/betennelser sitter ofte med årsak litt lengre opp enn det selve betente området. Ole-Mats er jo forresten klok på dette så rådene hans er gode.
 3. Det her er helt normalt. Den kan også variere med 1-3 ila dagen avhengig av når på dagen du veier deg og parametrene rundt veeingen (nettopp tissa, tissetrengt, mensen, eggløsning, hva du har spist, hva du har i tarmen etc)
 4. Velvet

  Dagens Glade

  Logget seg på for første gang å månedsvis. Første man ser: Tuba-post. Made my day
 5. Fant ut at man kan ta flytoget til lysaker, så da er alt såre vel, så har man GPS til rette adresse
 6. Velvet skal på storbytur! Og som den orienteringsløse personen jeg er; Hvordan kommer man seg fra Oslo S til Lysaker?
 7. Jeg har vært; I røntgen, hos ortoped, hos osteopat, manuellteraput og kiropraktor i de siste ukene. Jeg har cerebral parese og bekknet har tiltet etterhvert som jeg har vokst og utfordringer blitt større.
 8. Velvet

  Dagens negative

  Elsker treigt internett. Helt og holdent Finnes det noe annet som kan drive relativt normale folk til rage?
 9. Begge deler Har både bekkentilt og lengdeforskjell.
 10. Da har jeg endelig fått karret meg til spesialist og fått svar på en del av helseproblemene mine Jeg har minimal grad av CP, og har i tillegg bilateral plattfot, dropfot, og mangelfull evertering av fot. Høyre bein er 2 cm kortere enn venstre og bekkenet mitt tilter. Jeg får derfor leggskinne, spesialbygde sko og fotsenger. Hvordan skal man best forholde seg itl dette treningsmessig? Er ettbeinsøvelser ett must for meg?
 11. Jeg må innrømme det, det trolles mye herfra
×
×
 • Opprett ny...