Gå til innhold

Januz bokmerke

Medlemmer
 • Innholdsteller

  145
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei Det er igjen på tide å velge skole, og jeg har bestemt meg for å satse på byggingeniør. Det jeg lurer på er hva som skiller de to skolene, og om det er noen her som har erfaringer fra de eller evt. andre skoler som kan gi råd angående studiet og ikke minst studiested.
 2. Kilde: http://imgur.com/a/SNZ8t
 3. Om du skal på Evo så ta den på Danmarksplass, ingen grunn til å sitte 20 min i stede for fem på bybanen
 4. Tinder match ratioen min forteller meg at jeg ikke er spesielt attraktiv Men verden for bare se til faen og flytte seg, for eg skal finne en bra dame til slutt
 5. Denne tråden burde komme tilbake på sporet.
 6. Aner ikke hva som skjer med skulderen din, men håndleddet høres ut som en seneknute/betennelse. Dette er da kun basert på egen erfaring. Prøv å holde håndleddene rett(som en forlengelse av armen) når du benker i hvert fall. Edit: kan uansett anbefale de samme tøye øvelsene som han over har i sin post.
 7. Tja, må innrømme at jeg passer litt ekstra på om jeg ser noen unggutter som ser ut som de er på vei til å omkomme når de benker. Jeg går riktignok ikke bort før det begynner å bli pinlig opplagt at dette kommer ikke til å gå bra.(Stangen er på vei ned igjen/faller/hjelp!). Tenker også det er stor forskjell på spotting i bøy og benk her, kunne aldri funnet på å bare løpe bort og spotte en jente i bøy for eksempel, da jeg syns dette bryter intimsoner ganske betraktelig. Mistenker også de som løper for å spotte tilfeldige jenter i knebøy har andre motiver enn å spotte. Jeg sier ikke at jeg ik
 8. Han som tar sittende militærpress med pussypad på stangen er litt fet. Pussypaden har en funskjon i dette løftet.
 9. Må si meg enig, var aldri igjennom mestringsøvelse eller lignende, vil si jeg vokste mer på rekrutten enn jeg gjorde de fire årene før. Det la også grunnlaget for hvordan jeg lettere lærte meg nye ting og satte mål i ettertid. Ekstremt aha opplevelse å se hvor mye en kan få til om en bare vil nok.
 10. Memorial day så det er utsatt til neste uke
 11. Ser jo ut som du skal drepe naboen da ;P
 12. Rødt håndtak er karbonstål og blått er rustfritt
×
×
 • Opprett ny...