Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Veldig enig i det du sier her. Uavhengig om man er på internett eller på gymmen skal dette være tilfellet. Mye av verdiene jeg har lært innen et godt treningsmiljø har jeg fått gjennom CrossFit. Hvis det er et sted for god informasjon, anbefaler jeg: https://www.crossfit46.no/
 3. Dagens trening Saktebøy til boks 20 kg 6 rep x3 50 kg 6 rep x2 80 kg 6 rep 110 kg 12 rep x4 Good morning saftybar 50 kg 12 rep x3 Chins kroppsvekt (97,4 kg) 3sett 10 rep Liggende roing skråbenk hantler vekt pr arm 50 kgs 6 rep x4 Stående Cabel bakside 3x15 rep Dragcurl 50 kg 14 rep Stående hammercurl vekt pr arm 25 kgs 15 rep 21 curl cabel 43 kg 21 rep
 4. Last week
 5. Harit

  Sliten og sulten

  Hei. Kroppen blir en litt annen type maskin når man begynner å trene med vekter. Spis deg god og mett på sunn mat (det er lov å skeie ut noen ganger). Du trenger ikke å bekymre deg for vektoppgangen, dette kan faktisk være fordelaktig for deg. Med dette mener jeg at du øker i muskelmasse samtidig som kroppen din forbrenner fettmasse. Kan gi deg et eksempel: Frida veier 60 kg, er tynnfeit og ganske slapp i fisken. Hun begynner å trene alle baseøvelsene samtidig som hun har et fornuftig kosthold. Etter 2 år veier hun 70 kg med en stram, feminin og muskuløs kropp. Hva skjedde her egentlig? Hvorfor ser hun slankere ut når hun har gått opp 10 kg i kroppsvekt? Det som har skjedd er at muskel og fettdistribusjonen har forandret seg. Muskler har økt mens fettet har blitt redusert. Og har du betydelig med muskelmasse, hjelper dette å regulere fettmassen i stor grad enn hvis du aldri begynte å trene med vekter. Håper du fikk noe ut av dette svaret! 🙂
 6. Alita

  Sliten og sulten

  Hei. Da jeg startet seriøs styrketrening for fire måneder siden så veide jeg 60 kg. Nå veier jeg 57 kg. Jeg trener knebøy og markløft 2-3 ganger i uken. Jeg løfter 70 kg i knebøy og 65 kg i markløft. Trener også mage og overkropp i disse øktene. De andre dagene trener jeg relativ tøff kondisjon. Så det blir trening 6 dager i uken. Jeg følger ingen kostholdsplan, jeg lytter til kroppen og spiser når jeg føler meg sulten. Passer på å få i meg mye frukt og grønt og proteiner. Har et helt vanlig kosthold vil jeg si. De siste dagene har jeg følt meg veldig sliten, og har også vært mye mer sulten/økt appetitt. Før kunne jeg spise to brødskiver til frokost og vente 5-6 timer til neste måltid. Nå blir jeg råsulten igjen 2 timer etter mat. Jeg spiser ikke for lite heller, men dette ødelegger jo for vektnedgangen min. Hva skal jeg gjøre? Noen tips?
 7. Hei. Da jeg startet seriøs styrketrening for fire måneder siden så veide jeg 60 kg. Nå veier jeg 57 kg. Jeg trener knebøy og markløft 2-3 ganger i uken. Jeg løfter 70 kg i knebøy og 65 kg i markløft. Trener også mage og overkropp i disse øktene. De andre dagene trener jeg relativ tøff kondisjon. Så det blir trening 6 dager i uken. Jeg følger ingen kostholdsplan, jeg lytter til kroppen og spiser når jeg føler meg sulten. Passer på å få i meg mye frukt og grønt og proteiner. Har et helt vanlig kosthold vil jeg si. De siste dagene har jeg følt meg veldig sliten, og har også vært mye mer sulten/økt appetitt. Før kunne jeg spise to brødskiver til frokost og vente 5-6 timer til neste måltid. Nå blir jeg råsulten igjen 2 timer etter mat. Jeg spiser ikke for lite heller, men dette ødelegger jo for vektnedgangen min. Hva skal jeg gjøre? Noen tips?
 8. Earlier
 9. Det er umulig å besvare spørsmålet ditt uten å vite hvor hardt du trener. Hvis du føler at det går bra så går det mest sannsynlig bra. Når du føler for å trene mer så er det greit å gjøre det. Dersom du føler deg sliten og/eller får smerter bør du redusere mengden trening. Prøv å finne en mengde hvor du er i balanse og trives med treningen.
 10. Min treningsuke ser slik ut: Mandag: Kondisjon Tirsdag: Knebøy Onsdag: Markløft Torsdag: Kondisjon Fredag: Fri/kondisjon Lørdag: Knebøy Søndag: Markløft Det vil si at jeg trener knebøy og markløft 2 ganger i uken. Er midlertidig i en fase nå hvor jeg føler for å trene enda mer, og lurer på om det er greit å trene knebøy annenhver dag, markløft annenhver dag uten å ha styrkefri en dag imellom? For eksempel hvis jeg kjørte markløft igår, kan jeg gjøre det i morgen også?
 11. Hei, for å alltid være oppmerksom på den nyeste informasjonen om været, anbefaler jeg at du gjør deg kjent med denne informasjonsressursen https://meteoprog.no/ . Når du trenger å kjenne været i noen dager, er dette nettstedet rett og slett uerstattelig og det var ingen tilfeller da det hadde falsk informasjon.
 12. Nå er været ustabilt, så jeg vil alltid vite den nyeste informasjonen om alle værendringer. Hvis du kan, kan du gi meg beskjed om en pålitelig ressurs der jeg kan se denne informasjonen.
 13. Kanskje du kan drøfte problemet med betjeningen på gymmet?
 14. Ja det er den sikkert, sjekket ut noen YouTube videoer om hvordan gjøre korrekte squats og nivåene på stativet kunne man styre selv med "pinner". Trener på gym.
 15. Hvilket er det beste tannblekingsmerket? Jeg fant dette nettstedet www.tannblekingsiden.com som sa att beconfident var best. Noen som har erfaring? Takk!
 16. Da er knebøystativet feilkonstruert. Trener du på gym, eller trener du hjemme med eget utstyr?
 17. Det kan jeg absolutt gjøre. Problemet når jeg løfter stanga av fra dette lavere nivået er at den treffer "knaggene" på nivået rett over der igjen. De sitter fast og man kan ikke ta dem av, så det går ikke an å løfte stanga rett opp og ut, det krasjer liksom i knaggene over. Noen idé til hvordan jeg kan løse det?
 18. Hvorfor må du ut med rumpa for å løfte den av om du har den for lavt? Kan du ikke bøye knærne heller?
 19. Hei. Lurte på om det var noen her inne som kunne hjelpe. Jeg har trent fast styrke blant annet knebøy i ca. 3 måneder nå. Mitt problem er at jeg er akkurat for lav for høyden på stanga, dvs at hvis jeg tar den på den ene høyden som er nærmest min egen, så blir det for lavt og jeg må skikkelig ut med rumpa for å løfte den. Da får jeg smerter i korsryggen. Jeg har løst problemet ved å ta stanga på nivået/høyden/rilla over der igjen. Da er det akkurat litt for høyt for meg, men jeg kan ta en 20 kilos vektskive på bakken rett under som jeg kan stå på (ett ben på og ett ben av) - på den måten greier jeg å løfte av stanga (men må opp på tærne). Etter 3 måneder nå har jeg begynt å kjenne smerter i venstre kne. Har hatt smerter i ukevis, og fant ut nå at det er fordi jeg får veldig belastning på det ene kneet når jeg løfter stanga av for hvert sett. Fordi jeg må stå med ett ben på vektskiva, og det andre på bakken bak meg. Så det bakerste benet får all belastningen idet jeg løfter stanga av. Jeg lurer på hvordan jeg kan løse dette problemet da min høyde ikke passer for noen av rillene på knebøystativet og jeg får belastningssmerter uansett? Håper det var godt nok forklart og spør hvis det var noe dere ikke forstod!
 20. Jeg har vært interessert i idrett i lang tid, og det er derfor jeg også ønsker å satse, og tjene penger på det. Jeg er god på det fordi jeg arbeider med god bookmakere Vis nå jeg er glad for at jeg kan tjene penger på det, fordi systemet er svært pålitelig og enkel. I tillegg, de betaler alltid på tid og i sin helhet. Kanskje du liker det.
 21. Fortell meg hvis du kan tjene penger på gambling. Jeg har hørt at det finnes mennesker som kan gjøre det. Jeg lurer på hvordan de gjør det. Hva er den generelle situasjonen av deres inntekt, fortjeneste og tap? Det er interessant.
 22. Jeg har vært interessert i idrett i lang tid, og det er derfor jeg også ønsker å satse, og tjene penger på det. Jeg er god på det fordi jeg arbeider med god bookmakere Vis nå jeg er glad for at jeg kan tjene penger på det, fordi systemet er svært pålitelig og enkel. I tillegg, de betaler alltid på tid og i sin helhet. Kanskje du liker det.
 23. Da tror jeg beste sjansen din til å få resultater av styrketreningen er å trene med tung motstand og komme i kalorioverskudd. Kalorioverskudd kan du oppnå med mindre aktivitet eller mer mat. Prøv å øke kaloriinntaket f.eks 250 kCal og kom deg på et skikkelig gym. 3 fullkroppsøkter i uka er fint. Paul
 24. 176/68/39 Går ikke opp i vekt nei, men ikke ned heller.. Ligger stort sett på 1800-2000 kcal, noe mer på lørdagen
 25. Høyde/vekt/alder? Hvordan er kostholdet, går du opp i vekt? Paul
 26. Hei! Jeg startet for et år siden opp med relativt regelmessig styrketrening, først på senter og så senere hjemme pga corona. Senteret mitt har enda ikke åpnet, så fortsatt foregår mesteparten av styrketreningen hjemme. Jeg har da ikke tilgang til særlig tunge vekter, så det blir mye egenvekt, miniband og manualer på inntil 10 kg. Problemet er at jeg ikke føler veldig fremgang på styrketreningen min. Jeg har mange og relativt korte økter, gjerne 5-6 i uka på ca 25-30 min (iallefall to rene økter med kjernetrening). I tillegg er jeg veldig glad i å gå turer. Jeg registrerer turene mine som trening på klokka mi da disse alltid er med et visst tempo og i motbakker. Jeg går stort sett to turer hver dag, ca en time på hver. Den ene turen har en høydestigning på 350 m over 4,4 km, den andre noe mindre. I gjennomsnitt viser klokka mi ca 25000 steg om dagen. Nå lurer jeg på om turene mine (som jeg elsker og gjør kun fordi det er lystbetont!) ødelegger for meg? Jeg er ofte veldig støl og stiv i ben og legger, har tenkt at dette kommer av styrketrening, men kan det henge sammen med gåingen? Og er det pga dette at jeg ikke føler på særlig framgang på styrketreningen? Kan legge til at et par ganger i uka så jogger jeg istedet for den ene turen, men dette er ikke regelmessig. Takknemlig for hjelp og innspill!
 27. Takk for svar! Bytta ut dips benk med sittende tricepspress. Putta også inn goblet squat. Klarte ikke helt teknikken med bulgarsk utfall på benk, så tok den på gulvet istedet, kjente det i lårene da også.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...