Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. I går
 3. SamGold

  Nebido erfaringer?

  Det er også mulig å injisere små doser subkutant i magefettet for eksempel hver tredje dag selv med Nebido noe som vil gi mer stabile nivåer.
 4. Siste uke
 5. Stinkende halvlitersglass, mixmastere, og annet er bedre ? 🤣 Et greit tips er å oppbevare shakerne kaldt i kjøleskap, da holder de seg, og skyll dem ofte.
 6. Nei, det er bare søppel og vås. Riktignok kan det øke nivåene bittelitt om du har mangler av vitaminer/mineraler som dette består av, men det vil være snakk om ytterst marginale tall som har null betydning - Og du vil gjennom et fornuftig kosthold kunne kompensere for disse eventuelle manglene bedre og billigere.
 7. Spent på å høre hvordan de virker kanonbra.
 8. Min uthevelse. Ja, det er det der som er løsningen. Visstnok er det slik at plast som er BPA-fritt stinker fælt hvis det blir stående melk/proteinshake i det over lengre tid. Så for å ikke ødelegge shakeren, så fyll i, drikk, skyll. Jeg endte med å kjøpe en BlenderBottle hos Gymgrossisten. Det er en metallfjær i shakeren som er formet som en ball, og som blander ut alt helt perfekt (i alle fall de to gangene jeg har brukt det så langt). Interessant kjøp, Fleskefeiten. Den der hadde jeg ikke hørt om før. Er det noe du har brukt lenge eller?
 9. Les litt på https://testosterontilskudd.com/testosteron-booster/ , er Maxulin et godt tillegg?
 10. Slettet av bruker!
 11. Økt alternativ aktivitet kompenserer som allerede nevnt av andre ikke for styrketrening. Økt matinntak kompenserer for de ekstra kaloriene du forbrenner og er ganske sikkert nødvendig for at du skal greie å prestere likt på trening. Hvor mange kcal det utgjør blir umulig å si, personlig må jeg opp 15-1600kcal daglig under hektiske jobbperioder. Så prøv deg fram med økt matinntak er vel svaret.
 12. Vil du vedlikeholde styrken må du fortsette å løfte de vektene som har gitt deg styrken du har nå. Vil du ha større muskler må du løfte mer, og spise i overskudd. Med mindre du er helt fersk, er du best tjent med å velge: enten ned i fettprosent eller større muskler. Førstnevnte krever kaloriunderskudd mens sistnevnte krever -overskudd.
 13. Begynner ganske tidlig, noen dager er det kappløp med sola ☺
 14. Vil jo gjerne vedlikeholde styrken jeg har opparbeidet målet er større muskler og mindre fett. Det virker ikke som jeg går noe mer ned i fettprosent heller selv om jeg spiser det samme og er mye mer aktiv.
 15. oslomann

  Koffein

  Hei Har hørt at koffein ikke er bra om man er ute etter mest mulig muskelvekst. Stemmer dette? Får i meg litt for mye koffein når jeg tenker meg om.
 16. Hva med å trene før du begynner å male? om du ikke begynner enormt tidlig
 17. FruPippi

  Kosthold

  Hei! Vet ikke om dette er rette stedet å legge inn dette innlegget. Har endret i kostholdet mitt og gått fra å spise 2 ganger om dagen, til 6 ganger om dagen. I tillegg til styrketrening. Er det vanlig å få en overveldende følelse av mengden mat? Synes det er tungt å spise 6 ganger om dagen med frokost, mellommåltid, lunsj, mellommåltid, middag og kvelds.
 18. Tidligere
 19. Det kommer helt an på hva målet ditt er. Hvis målet er Helsedirektoratets anbefaling om minimum aktivitetsnivå, vil jeg tro du er godt innenfor bare med jobben din. Men du vedlikeholder ikke en 180kg mark, 140kg bøy og 100kg benk med å male hus.
 20. Jeg maler og skraper et ganske stort hus nå ut juli måned og lurer på om jeg burde trene styrketrening i tillegg? Jeg holder på i ca 6-8 timer om dagen og er ganske sliten når jeg er ferdig så det frister jo ikke så mye å trene men jeg har jo ikke lyst å bli svakere på denne tiden heller. Jeg pleier å trene 4 ganger i uken til vanlig. Hva tror dere? Setter veldig pris på svar
 21. NoBro

  Nebido erfaringer?

  Jeg finner det temmelig utrolig at norske leger ikke evner å operere med det som er tidlig barneskolematematikk når de skal dosere TRT til pasienter. De forteller sine pasienter at de på en injeksjon med 4ml nebido i snitt får 83mg testosteron pr. uke, hvilket er bullshit. 1000mg olje er ikke synonymt med 1000mg testosteron, er det mangel på viten eller er det mangel på vilje som gjør at de ikke kalkulerer med estervekten? Jo lengre et ester er jo mere veier det, og i nebido (Testosteron Undecanoate) sitt tilfelle så er det 39mg ester pr 100mg med olje. Hvilket betyr at du over 12 uker får i deg 610mg testosteron, og da 50,8mg pr. uke, noe som er meget lavt selv for TRT. Du hadde nok vært enda mere fornøyd på et noe hurtigere ester enn Undecanoate, men igjen, det får man ikke på resept i Norge. Det er ikke rart at vi får flere og flere (Med reelt behov) her i landet på selvmedisinert TRT, både fordi legen(e) nekter å hjelpe og bagatelliserer diagnosen, og fordi nebido er dårlig egnet til å ha en fornuftig Trt-protokoll på. Dette fører da til at vi har en enda større gruppe mennesker som stigmatiseres som kriminelle og som kvier seg for å ta opp relevante utfordringer knyttet til trt med legen sin. Dette er et område hvor Norge ligger langt etter mange andre land, blant annet USA.
 22. olav1988

  Kjøpt leilighet, hva trenger man da?

  Jeg har kjøpt flere gryter, ei stekepanne, to kaffeserviser, og bestikk. I begynnelsen, er det nok, synes jeg!
 23. olav1988

  Verste (jule)gave noensinne ?!

  Ååå! Jeg vi gjerne få kaffeservise sett i gave! Du kan bruke det hvert år med venner. Den verste jeg fikk var dameundertøy sett. Pent men for liten til meg. Jeg var så trist!!!
 24. Kan du beskrive kommoder eller sende bilder av dem? Jeg er interessert!
 25. karl1991

  Billige møbler i Oslo ?

  Jeg har kjøpt kommode soverom på nett! Jeg synes at du kan finne dem i rimelige priser der. Du kan spørre mennesker men jeg tror at det ikke blir veldig rask
 26. karl1991

  Selger møbler! (Off topic)

  Å! Jeg har allerede kjøpt kommode til soverom og har ikke nok penger til å kjøpe sofa Det er så pent! Kanskje i neste måned
 27. åsne221

  Hår og trening...

  Jeg er helt enig med dere! Det er sååå vanskelig å holde kosthold (hvis du håper å slanke seg som jeg ) og ha pene hår og negler. Frekvente dusjer hjelper ikke. Jeg hadde store problemer med negler. Jeg har vært på Geletær Kurs Stavanger i det siste og en av kosmetologer sa at det er bedre å bruke geler hvis vi trener mye. De er motstandyktigere enn hybridlakker, og, det løsriver ikke seg hvis du ødelegge dem!
 28. åsne221

  Hvor mye penger bruker dere på utseendet i året?

  Herregud, det blir bedre å telle ikke det Timer på en salong, hos kometolog. Husk om kosmetikker også! Jeg er lei av prisene hos "profesjonelle" salonger. Jeg vil helst gå til vennina mi. Hun er ferdig med Geletær Kurs Oslo, og jeg kommer til henne alltid! Nå har jeg mer penger i lommeboka
 1. Last inn mer aktivitet
×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her