Gå til innhold

ShreddedWheat

Medlemmer
 • Innholdsteller

  136
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen som vet når MR.Olympia finalene begynner norsk tid?
 2. Oppdatering : Blitt litt bedre men, fortsatt vondt. Vet ikke helt om jeg skal til fastlegen og forhøre meg der, eller om jeg skal til en ny fysio. Virker egentlig ut som muskelen er i konstant 50% krampe. Hjelper med foam roller og tøying. Noen som har opplevd noe lignende?
 3. Var hos fysio idag, det var visst ikke en strekk trodde hun, men visste heller ikke hva annet det kunne være. Er det en mulighet for at muskelen bare er helt latterlig stram? Som en konstant krampe? Sånn det føles ut som til tider.
 4. Ja, føler at jeg har god kontakt med glutes, blir ofte svært sliten i rumpa under bøy/mark. Har slitt litt med korsrygg smerter en stund, men tror ikke det har noe sammenheng. Føles ut som noe helt annet. Mest sannsynlig er det bare en solid strekk, men skal til fysio i morgen, så får forhåpentligvis noen gode svar der!
 5. Har prøvd det, men ingen steder som gjør ekstra vondt. (som jeg traff ihvertfall).
 6. Ryggprolaps kan det umulig være. Smerten er i ræva, fortsatt grusomt vondt til tider.
 7. Nja, vil ikke si det. Føler mer ut som smerten bare sprer seg rundt fra rumpa.
 8. Hei, har i det siste slitt med smerter I venstre rumpemuskel. Den har økt gradvis over noen uker. Smertene begynte på jobben som innebærer mye løfting, så har åpenbart løftet litt feil. Smertene ble enda værre etter litt markløft, før jeg fikk skikkelig vondt for noen dager siden. Nå er det såpass vondt at jeg sliter med å sitte vanlig, gå og sliter også med å sove grunnet smertene. Smertene går fra nedre del av venstre korsrygg/hofteleddsbøyerne (føles ihvertfall sånn ut noen ganger) Og omtrent ned til kneet. kjernen av smerten kommer ihvertfall fra rumpa. Har aldri hatt strekk før, så
 9. Takk for gode svar! Var hos en Manuell terapaut for noen dager siden. Han sa at jeg hadde skjevt bekken, og rettet visstnok det og anbefalte meg å trene mer mage og korsrygg(stabiliseringøvelser) samt strekke ut. Vi ble enige om at jeg var helt latterlig stiv, så kommer nok noen problemer derfra! Ble anbefalt å begynne med Yoga... Vet ikke helt om jeg kommer til å gjøre det men jeg må ihvertfall bli mye mykere! Ryggen har faktisk blitt mye bedre allerede, fortsatt ikke helt god, men mye bedre enn da jeg skrev første post!
 10. Hei! Har i over en lang periode hatt vondt i korsryggen, men det har vært litt opp og ned en god stund, før det nå i det siste har blitt veldig ille. Våkner faktisk opp med ryggsmerter. Smertene er ikke noe spesielt ille når jeg trener, men er en konstant verking. Jeg er nøye med teknikk, og har alltid rett rygg, med god svai. Treningskompisen min er i tillegg en PT og ser på formen min. Jeg har ikke vært så nøye med å trene mage og korsrygg direkte, men trener mye baseøvelser (stående militærpress, knebøy, benk, pull ups osv). Men har en teori om at jeg har for svak "core" og at ry
 11. Nettopp kjøpt 144 hz skjerm, så forhåndsbestilte like gjerne noen spill. Går visst ikke å forhåndsbestille GTA V til PC ennå. Sigh..
 12. Jacked 3D (2012) - 10 Craze (2013) - 10 Stacker Rush (2014) -.8 I am fucked up - 4 No explode - 4 Assoult - 4
 13. ShreddedWheat

  Dagens Glade

  Hvis du måtte lide deg gjennom S3 så er nok ikke BB noe for deg! Mye annet bra å velge mellom heldigvis http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series
 14. ShreddedWheat

  Dagens Glade

  http://www.imdb.com/title/tt2301451/?ref_=tt_ep_ep14 (ikke les teksten om du vil unngå spoiler)Bare se rating og voters
×
×
 • Opprett ny...