Gå til innhold

Raptorial

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4 349
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Raptorial vant dagen sist 8. august 2014

Raptorial hadde mest likt innhold!

Om Raptorial

 • Rang
  Toppmedlem
 • Bursdag 17. mai 1991

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det er digg å se ting gjort riktig, og riktig mengde kjøtt på burgeren. (en kjøttpuck på en burger er bare ikke superdigg)
 2. Ronda mot Holly Knall. Ganske kult hvordan begge nekter å bruke guard mot hodet. Men artig å se timingen til Holm.
 3. Raptorial

  Tine E+

  E+ på Joker hos meg nå. Men 37,- kan man se langt etter. Enten var det 56,- eller 64,- (husker ikke helt, men det var rundt der)
 4. Raptorial

  Gourmettråden

  Jeg trenger suvidd for å kunne lage hollandaise. Umulig uten.
 5. Raptorial

  Gourmettråden

  http://www.dn.no/d2/2015/10/08/2116/Tendens/langer-ut-mot-utstyrsmanien
 6. Jo lavere varme, jo mer vil varmen trenge inn i matvaren før stekeskorpen dannes. Ved å ha latterlig høy varme, vil man paradoksalt nok, lettere kunne kontrollere stekingen. Bortsett fra bruken av smør og salt, så er det at "vi" bruker alt for lav varme det som hovedsaklig skilles oss fra proffene. (pluss en del annet og sånt og sånt og sånt)
 7. Gjør du et aktivt forsøk på å ikke forstå?
 8. Det han mener å si er at det der er en tendensiøs artikkel som mener å ha funnet svaret. Å ha funnet den ene grunnen til hvorfor folk blir feite, og forblir sånn. De metabolske tilstander er veldig viktige, men at de metabolske forstyrrelsene er årsak til overspising er en hypotese som ikke veier veldig tungt. Hormonelt kan det stille tyngre, men dette fordrer at depresjoner og liknende regnes som hormonelle forstyrrelser.
 9. Pinlige sykommer hadde en episode om en fyr som fikk heftig eksem av å trene, da han skulle ned i vekt. Hovedgreia var at han hadde lagra faens til mye histaminer, som han reagerte på da de ble frigjort under trening. Løsningen var herlig nok at han måtte trene lengre økter (med en del cardio) for å "tømme histaminlagrene". (pluss, potensielt antihistaminer som han fikk) I god vitaeprostil funket det for ham.
 10. "utdannet PT" "Har vekterkurs nivå 1. Utdannet vekter" Greit nok at det er i tråd med den faktiske definisjonen av utdannelse, men virkelig? "Mastersyken" har gjort at en bachelorgrad er verdiløs. En bachelor er tre år. De lengste PT-kursene er et årsstudium, men de fleste er et kvart til et halvt år. Så dersom 3 år er verdiløst, hvilken pondus har et halvt år? Hvor jævla mye kan man tillate seg å tro at man kan, etter bare et halvt års "utdannelse"?
 11. http://www.enkivillage.com/how-much-does-an-ez-bar-weigh.html To standarder: den enkle er rundt 7kg. Den som er litt mer ordentlig er som regel rundt 10.
 12. Jeg likte artikkelen. Den ga meg et helt nytt perspektiv på det å male rommet mitt, og viktigheten av å ikke bli alt for opptatt av å søle maling på andre ting. Potensielt den beste artikkelen om maling jeg har lest, da den ikke egentlig nevner maling spesifikt i det hele tatt. Dersom du ikke ser hvor spesifik den er om maling, så anbefaler jeg at man leser artikkelen igjen og lar den gro på deg. Det er egentlig ganske innlysende.
 13. Tror du de beste langdistanseløperene først begynte å satse da de kom i 30-åra? I utgangspunktet er ikke langdistanseløping bra for noen. Men det blir litt som at ingen idrett er "bra" dersom man konkurrerer og ønsker å hevde seg.
×
×
 • Opprett ny...