Gå til innhold

Platon

Medlemmer
 • Innholdsteller

  435
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Platon

  Treningsutstyr

  Holder på med å skal lage meg et lite treningsrom hjemme. Skal ha mulighet til minimum alle baseøvelser. Olympia vektstang og vekter samt curlstang. Vil ha mest mulig solid utstyr som skal greit tåle å løfte 150kg+ i for eksempel benkpress. Så til spørsmålet, hvilket utstyr/forhandler selger bra og solid utstyr til en noenlunde overkommelig pris? På grunn av plass gjør det ikke noe om det er kombiapparat av type under her så lenge det er solid. https://www.gymtool.no/produkt/pakketilbud/half-rack-multipakke Noen tips og erfaringer?
 2. http://www.iherb.com/Quest-Nutrition Under 200 inkl frakt? Hva er frakten da? Edit: Ser at man kan få frakt ned til $4.00 hvis man kan vente en god stund på å få det levert.
 3. Kanskje du skulle trene opp kondisen litt da. Å kjøre 15 reps i knebøy skal ikke være noe problem. Kjører man myo reps starter man jo med 25+5+5+5 reps første uken.
 4. Gjør det? Sammenligner du her konkurrerende bodybuildere med hobbysyklister som skal sykle Birken? Skal man ta denne sammenligningen må man jo opp på Contador nivå og da tror jeg nok at det kreves minst like mye for å nå et høyt nivå. Skal man på et brukbart nivå i kroppsbygging kreves det at man går all in med bruk av steroider vekst etc. Ikke engang på et bra nasjonalt nivå kommer man utenom dette. Nå gjelder dette kanskje for å nå toppen i sykling også da så dette var kanskje ikke det beste eksempelet.
 5. Greit med 10% rabatt, men det var Extremt dyrt protein der sammenlignet med mange andre.
 6. Det eneste jeg blander pulver i bortsett fra shaken er med havregryn, frosne bær og melk i blenderen. Hvorfor ødelegge annen god mat med proteinpulver når det er så lett å drikke utom?
 7. Platon

  Turutstyrtråden.

  Har ikke lest gjennom hele denne tråden, men er man mye ute og til andre tider enn bare på den varmeste sommeren vil jeg anbefale å kjøpe ordentlig utstyr fra leverandører som Norrøna, Bergans, Helsport, osv. Kvalitet gjør at du får mye mer glede ut av turen. Ordentlige sko er alfa og omega hvis du skal i høyfjellet, husk ordentlig støtte. Selv bruker jeg disse uten goretex som uansett ryker etter en stund: http://www.lundhags.se/product/16326/syncro_high De må smøres, men er suveren. For fyring så velg gass unntatt på de kaldeste dagene så slipper man søl med brensel, forvarming
 8. Selger de ikke kyllingfilet? Du må løfte hodet ut av frysedisken og se i kjøleskapet som ligger til venstre etter fruktavdelingen
 9. Finnes vel kyllingfilet som er er tilsatt noen ting som for eksempel solvinge sin.
 10. Luring du.... Artikkelen tok nå for seg begge sider av saken.
 11. http://m.side2.no/helse/--lettbrus-delegger-skjelettet/5181212.html
 12. Problemet er at vi skryter på oss enormt lave ledighetstall sammenlignet med andre land, men så bruker vi andre metoder for å beregne disse tallene enn dem. Det er dette OECD kritiserer oss for. Vi har en altfor lav yrkesaktiv del av befolkningen i Norge. Dette gir seg store utslag når de store pensjonskullene kommer nå. Den arbeidende delen av befolkningen skal betale pensjonen for disse og dette regnestykket går ikke opp. Vi har også et velferdsystem vi egentlig ikke har råd til, men ingen politikere tør klipe i dette siden det er politisk selvmord.
 13. Har vi? Spør OECD hva de syns om måten vi måler arbeidsledighet i Norge. I andre OECD land tar de med sykemeldte, trygdede, uføre og folk på andre offentlige tiltak når de regner arbeidsledighet. Det gjør vi ikke i Norge.
 14. Internett har gitt grobunn til den nye gruppen yrkeskverulanter.
×
×
 • Opprett ny...