SlayerDad Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Svinekjøtt vesen og ShreddedWheat 2 Siter
DukeNukem Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Jeg spiser alt som blir servert, har null problemer med å få i meg mat uansett hva det er, som regel. Uansett har jeg en del ting, jeg virkelig unngår har jeg muligheten til det Poteter, uansett ossen de er lagd, kokt, stekt, bakt eller gratinert. Jeg virkelig skyr poteter, det er ulandsmat for Irer. Sushi, jeg har prøvd, jeg har virkelig det altså. Sushi ser bare så godt ut, men smaker død i algeruller, huff. Hvit fisk, liker det rett og slett ikke, elsker Laks og Ørret da. Ostekake, to ting som ikke burde kombineres. Finnes sikkert varianter jeg liker, men av erfaring er det udigg. Tran. Gikk på en smell i militæret, hadde ikke spist på over et døgn, men hadde en ganske full flaske tran i skapet. Styrta den sammen med 2 pakker rosiner i et desperat forsøk på å få næring. Januz bokmerke og melis1988 2 Siter
Jaffa86 Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 skinke på boks- lukter og smaker hundemat rakfisk- smaker 100 ganger mer fisk enn tran oliven- liker det bare ikke pultost- bra næringsinnhold...men smaker høgg frityrstekte ting er NO GO! ellers så liker jeg så og si alt, men jeg spiser ikke alt. skulle av og til ønske jeg var mer kresen haha! Lena Ludvigsen, psychgeek og melis1988 3 Siter
Bortebø Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Spiser ikke : Fisk fra butikk (gjelder alt. må være hjemme laga), Kjøtt som er tukla med. (MÅÅÅÅ være reint kjøtt), Grandis for det smaker papp og Blodpølser/pudding Lena Ludvigsen 1 Siter
Jenna Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Tunfisk på boks... jæk! Blomkål, avocado... ekkel konsistens Hermetiske kjøttprodukter... fy! Siter
Friskus21 Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Lager man dem hjemme med hovedsaklig ren fisk i blenderen kan det gå an da. Fisk, løk og litt bindingsmiddel. Krydder og friske urter er også et must Platon 1 Siter
Rune Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 SYTEAGURK!!!! [ATTACH]119656[/ATTACH] LeanMachine, Velvet og Preben35 3 Siter
CelineMaria Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 -Hapå-pålegg bruost! Hapå?? Brunost?? Hva er galt med dere mennesker, det er jo å forkaste hele barndommen!!! Lena Ludvigsen, SlayerDad, Aurelius og 6 andre 9 Siter
daek Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Pølse, servelat og majones; liker virkelig ikke smaken, og føler jeg spiser rent fett Kokt laks; smaker merkelig "Sjokolade"; blir skikkelig dårlig og hoven i munnen av sjokolade..men ja spiser allikevel! can't resist it! Brus; aldri likt det, noe med den kunstige smaken Sennep; smaker rett og slett ille Alt av ferdig dressinger; for mange rare smaker i en flakse ellers er jeg ganske så altetende! :happy: Siter
Aurelius Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Jeg er ikke så glad i oliven eller lakris eller anisbasert brennevin. Utover det spiser jeg alt, og har jeg ikke smakt det før, så smaker jeg ihvertfall både tre og fire ganger. Alt fra Foie Gras til syltelabb og fløte og smalahove. Bring it on! Inger-Lise, Carl Petter, 02-snapper og 1 annen 4 Siter
Vinivega Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Hapå?? Brunost?? Hva er galt med dere mennesker, det er jo å forkaste hele barndommen!!! Jeg forkaster vel ikke barndommen din, ved og ikke spise brunosten min? melis1988 og Danielishhh 2 Siter
LeanMachine Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Æsj til hapå, nugatti og peanøttsmør. For ikke å snakke om kaker som har nøtter i seg. Kaker, ja. nøtter, ja. Men ikke finn på å bland de. Ew. Siter
langaard Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Spiser ikke mat med lang holdbarhet Siter
Myr Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Spiser ikke mat med lang holdbarhet Så mat som er bra konservert, med feks salter, røyking, hermetisering osv er uaktuelt? Skal maten helst være ukonservert og gå ut på dato før den kommer hjem fra butikken? Huff, mye stakkarslig i denne tråden. Nå tenker jeg faktisk på barna i Afrika Martbart, Joe Tylis, Lena Ludvigsen og 3 andre 6 Siter
Chrsyre Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Jeg spiser ikke poteter, delvis pga tidligere spiseforstyrrelse, delvis fordi jeg ikke liker poteter noe særlig. Pasta har ikke vært et problem etter tilfriskningen men jeg er såklart veldig obs på mengdene, det gjelder ris også. Jeg spiser lite ost, også pga spiseforstyrrelsen. Spiser ost når vi har det på pizza til lørdagskosen osv, men velger det aldri til pålegg eller tilbehør i salat og taco. Dressing takler jeg ikke smaken av. Jeg spiser ikke makrell i tomat eller andre fiskepålegg fordi jeg hater både lukten og smaken. Tomat liker jeg ikke. Siter
Brokkoli Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Gøy tråd. Det er mye mat jeg vet ikke er bra for meg som jeg holder meg unna for det meste, men som jeg ikke kan si at jeg absolutt ikke spiser. Pasta og brød for eksempel. Matvarer jeg absolutt IKKE spiser er følgende: Scampi: produksjon av scampi går ut over både miljø og mennesker i så stor grad at jeg ikke klarer å putte det i munnen Mango, kiwi, ananas, aprikos: allergisk Posesauser/frossenpizza/Fjordland/annen halvfabrikata: dette spiser jeg kun om jeg får det servert og jeg vil være høflig Sjokolade/godteri: en gang i skuddåret får jeg kanskje lyst på dette, men som regel synes jeg ikke det er så godt at det er noen vits i å få i seg såpass med kalorier/karbohydrater (skulle ønske jeg tenkte det samme om chips... og kake) Cola: elsket det før, så målte jeg blodsukkeret mitt en gang etter å ha drukket det. Og sluttet tvert. Nå liker jeg ikke smaken. Maiken-g 1 Siter
AuroraMarie Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Jeg har aldri likt brød, og skjønner ikke hvorfor det "er sånn" i Norge at alle spiser brød. Har aldri likt det, selv når jeg var liten. Er ikke slik at det smaker vondt, men det smaker jo ingenting, er tørt, og alt pålegg blir bare ekkelt oppå brød.. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 Jeg har aldri likt brød, og skjønner ikke hvorfor det "er sånn" i Norge at alle spiser brød. Har aldri likt det, selv når jeg var liten. Er ikke slik at det smaker vondt, men det smaker jo ingenting, er tørt, og alt pålegg blir bare ekkelt oppå brød.. Helt sant! ...untatt frøloff med banan da Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.