Jump to content
Marna

Hva studerer du?

Recommended Posts

Fortsetter under...

Startet på internasjonale relasjoner i høst, hadde planlagt et ''venteår'' før jeg flyttet og startet på jussen og da passet læring om fredsorganisasjoner etc godt. Etter å ha blitt sykemeldt og måtte slutte osv ble jeg mer og mer kjent med sykehusjobbene, og lærte samtidig mye mer om jeg selv. Derfor har jeg funnet ut at det mest sannsynlig blir sykepleien til høsten:-D Helomvending fra kriminologi iallefall!: D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spennende! Selv jobber jeg i barnehage, den jobben har hatt mye å si for at jeg vil velge ped :)

Barnehage høres ut som et fantastisk givende yrke:-)

Selv vil jeg gjerne jobbe på barneavdelingen på sykehuset når jeg er ferdig utdannet, å jobbe med barn gir det lille ekstra synes jeg!

Pedagogikk høres ut som en fin vei å gå:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Jeg studerer sykepleie - og blir dermed sykepleier! ;-)

Studiet går ut på en fin kombinasjon av anatomi, fysiologi, mikrobiologi etc og psykologi, psykiatri, læring og mestring, etikk og moral. Veldig spennende, og veldig mye praksis! =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg studerer vel strengt tatt til å bli lektor. Har bachelorgrad og unnagjort PPU på lektorprogrammet, og nå tar jeg mastergrad i engelsk språk. Er adjunkt nå, men når jeg er ferdig med master er jeg lektor med tilleggsutdannelse :) Undervisningsfagene mine er historie og engelsk, men historien er jeg "ferdig" med.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg studerer Bachelor i Idrett ved Høyskolen i Bergen. Studiet involverer en del praksis i skole og læring av diverse aktiviteter som ballspill, dans, styrke, utholdenhet, turn osv. Av fag har vi mye pedagogikk, fysiologi, treningslære, anatomi og bevegelseslære. En del av utdannelsen er skiturer og treningstur til spania. Siste året kan man velge mellom PT-kurs og spesialisering i friluftsliv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Sykepleie ved Diakonhjemmet Høgskole.

Anbefales om du er glad i å jobbe med mennesker, har et menneskesyn som samsvarer med det en sykepleier står for, og har en god moral i bunn. I tillegg er det en fordel om du er glad i å pugge og er mildt sagt nysgjerrig på hvordan menneskekroppen fungerer og liker å forstå ting.

Du bør også være rimelig fleksibel i forhold til arbeidstid og det å jobbe når alle andre har fri.. I tillegg til å ikke være så opptatt av materielle goder, lønnen er fortsatt ikke mye å skryte av..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Utviklingsstudier ved Høgskolen i Oslo og Akershus :) Studiet går ut på internasjonale maktforhold og veldig mye annet relatert til utvikling i verden. Super spennende studium som jeg stortrives med. 1 og 1/2 år igjen av Bachelor, så regner jeg med å ta enten Ernæringsfysiologi eller Juss etter det (eller fortsette på en Master, kommer litt ann på) - gode kombinasjoner begge deler! Utviklingsstudier er jo ikke så veldig yrkesrettet;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...