Gå til innhold

Bompi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  570
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bompi

 1. Bompi

  Dagens Glade

  Har levert masteroppgaven, og tar 3 måneder sommerferie Fra 1. september kan jeg kalle meg advokatfullmektig. Ting er ganske bra!
 2. Bompi

  Dagens Glade

  Leverer masteren 1. juni, og har fått tilbud om fast stillig (drømmejobben!) fra 1. september. Svever på en sky!
 3. Jeg er helt nybegynner på kjøkkenet, men fikk en pose jordskokk før påske og fant tidlig ut at det går helt fint an å koke den og spise uten noe mer om og men. Smaker vel kanskje egentlig som en blanding av kålrot og blomkål, men det gjorde nytten for meg!
 4. Bompi

  Dagens negative

  Jeg har altfor mange ting, og det er et helvetes prosjekt å få pakket alt sammen i bilen sånn at det fortsatt er plass til meg og bikkja. Jeg skal ALDRI flytte igjen (eller i hvert fall kvitte meg med alt unødvendig krims krams først). Arg.
 5. Bompi

  Dagens Glade

  Neeeida, dette er høyst frivillig! Ferdig jurist til sommeren, så krysser fingrene for å komme gjennom nåløyet så jeg får avtjent førstegangstjenesten som vernepliktig akademisk befal.
 6. Bompi

  Dagens Glade

  Fått dato for sesjon, så nå kan det bli folk av denne frøkna også - bedre sent enn aldri!
 7. Hei! Med mindre det står noe i avtalen du har signert eller noe på gymmets hjemmesider som avviker fra det normale - at man er bundet av den avtalen man har inngått - tror jeg det ser dårlig ut. At de går med på å fryse medlemskapet så lenge du har legeerklæring er faktisk å strekke seg lenger enn hva jeg har hørt om andre steder. Beste løsning for deg blir nok å få legeerklæring så lenge du kan, og deretter benytte deg av treningssenterets andre tilbud for å ikke kaste pengene ut av vinduet.
 8. Bompi

  Dagens Glade

  Soool i Bergen i dag
 9. Bompi

  Dagens negative

  Jeg skjønner ikke hva med dette som er det negative? Med mindre du er på konkurransediett så går nok det ene kakestykket helt fint (får vel bare mer trykk på trening av sånt!)
 10. Beklager spam fra meg nå, men dersom jeg er øverst på siden havner også pop-up-vinduet som kommer når jeg trykker på "Marker forumet som lest" bak reklamen. Siden blir litt blurry, for å markere at et pop-up-vindu har kommet opp, men ser det altså ikke med mindre jeg scroller nedover på siden - da kommer det gradvis frem fra reklamen i takt med at jeg scroller.
 11. Bompi

  Dagens Glade

  Tapte en håndballcupkamp med bare 4 mål (3 divisjoner forskjell). Helt syk overprestasjon av hele laget, så er sååå stolt
 12. Det var både en Bixit-reklame og en Lypsyl-reklame som jeg kan komme på i farta. Har nok ikke så mange modifikasjoner (ref. dårlig teknisk innsikt ). Veldig rart at det plutselig bare ordnet seg etter at jeg skrev innlegget her, for det har faktisk vært sånn noen dager. Edit: men nå ble dette "rullevinduet" sånn i stedet.
 13. Den la seg oppover under reklamen uansett, men virker jo å være i orden nå Kanskje bare en bug i nettleseren min (selv om det er litt rart at det tok flere dager før den plutselig ble i orden igjen).
 14. De varslingene jeg fikk på at du hadde svart etter meg her + like't innlegget kom plutselig som vanlig - med det "rullevinduet" nedover på siden i stedet for oppover og bak reklamen. Edit: samme gjelder når jeg er på forsiden.
 15. Har meget dårlig teknisk innsikt, så bær over med meg om forklaringen er dårlig, men.. de siste dagene har hurtigoversikten over nye varsler på forsiden lagt seg bak reklamen når jeg trykker på "Varsler". Vet ikke om dette skyldes chrome eller noe som kan fikses?
 16. Bompi

  Dagens negative

  Eksamen i morgen, og ligger så innihelvete dårlig an.
 17. http://www.xxl.no/search?text=duffel
 18. Bompi

  Dagens Glade

  2,5 times gåtur med bikkja er unnagjort allerede
 19. For å omskrive Oscar Wilde - "Tall is wasted on the short"
 20. Ja, er mange høye gutter! Er høydekravet er innfridd må bare resten klaffe også, så er det good
 21. Haha, det er nok noe med den følelsen jenta fort kan få dersom hun er (merkbart) høyere. Krysser fingrene for at jenter under 180 holder seg til gutter under 185, så er det jammen mange høyere gutter også Edit: skal sies at høydekravet for min del ble inntatt etter å ha vært sammen med en som var 7 cm lavere enn meg i 3 år, og jeg nå har forstått at for at jeg skal kunne være komfortabel bør gutten være tilnærmet like høy (og for ordens skyld - det ble ikke slutt pga. høydeforskjellen )
 22. 23-åring, 188 cm høy og veier nok kilo til at jeg fint kunne vært med på Robinson eller Farmen uten å bli for tynn. Er altfor glad i mat, men likevel såpass kresen at jeg heller går sulten enn å spise noe jeg ikke liker. Ellers mener jeg mye om det meste, men vet omtrent når jeg bør holde kjeft. Er ærlig og rett frem, både på godt og vondt, og trenger folk rundt meg som er like på dette for å unngå drama. Jenter (og gutter) som er overfølsomme kjeder meg, så minst mulig dilldall. Er naturlig bedagelig anlagt, men får tidvis trang til å bli supereffektiv og skal gjøre alt, både nyttig og unytti
 23. Min erfaring er at å kjøre beeptesten på egenhånd i forkant er beste trening. Da vil man øve på vendingene (sparer mye på god teknikk der), og samtidig kjenne på nivået og kunne bli kjent med å disponere kreftene. Ja, det kommer til å bli slitsomt utover i testen, men det går en god del på hurtighet og eksplosivitet også bare man får gjort unna starten.
×
×
 • Opprett ny...