Gå til innhold

Groenhaug

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 548
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Groenhaug

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 29. juni 1992

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det avhenger vel litt av hva slags vondt du har, hva slags skade du mistenker og om det er noen øvelser som gjør veldig vondt å gjøre. I dag er det slik at de fleste kneskader faktisk trenes opp og at du kan trene tungt siden. Det er bare hvis du skal drive med toppidrett at de som regel anbefaler operasjoner (hvis du ikke går til det private hvor de operer under en lav sko). Uansett, det ligger mange programmer og øvelser ute som passer for de med kneskader. Gå inn på skadefri.no f.eks. Ellers så skal trening av hamstring gå greit, mark, strak/Rumensk mark, Leg curl. Rumpe bør også gå
 2. Hei! Det er litt av og på, men ikke like ille som før. Nå er det mer sånn plagsomt i perioder jeg har veldig mye skolearbeid/stress --> som f.eks før eksamen osv. Ellers går det greit Anbefaler YTWL, scalpular push ups (evt inntil en vegg eller på knærne/hundestilling) og tøying av bryst i oppvarmingen. Fine øvelser uansett hvorfor du har vondt. Hvis du fikk vondt akutt etter å ha gjort dips så kan det derimot være strekk eller noe sånt. For min del har det vært et ubehag som har kommet krypende i inn og utide. Så det var klart utelukkende. Sikkert noe underaktiverte muskler som jeg
 3. 1000 kroner kanskje? Mosjonist = uten tanke på konkurranse
 4. Noen som kan anbefale et løftebelte? Er bare mosjonist, så trengs bare til når jeg løfter tungt.
 5. Jo, man kan fint kjøpe smarttelefon selv om man knuser telefon lett. Det er bare visse typer som er ubrukelig for noen av oss, deriblant iphone.
 6. hahaha, man kjøper altså ikke en sånn telefon hvis man er en av dem som knuser telefonen lett.
 7. Z1 tåler masse, z3 derimot... Det har jeg lest og hørt mye negativt om når det gjelder skjemaene. Tåler mindre enn lphone. Ellers så er det en grunn til at jeg vil bytte ut z1. Drittelefon
 8. Og du har ikke knust den? Lest mye dårlig omtaler angående skjermen. Er en grunn til at jeg vurderer z3 --> Z1 tåler masse.
 9. Jeg har hatt sony xperia z1 compact i et år nå, men nå må jeg ha ny snart siden den er bare tullete. Fryser hele tiden, klikker, slår seg av, osv. Helt ubrukelig. Jeg er ganske glad i de compact telefonene siden de er små og ikke sånne giganter. Det er ikke så mange å velge mellom da, 3 stk eller noe ca? Sony xperia z3 compact er blant en av dem. Er det noen som har noen erfaring med den? Gjerne mer enn et par måneder.
 10. Taco Republica ville jeg virkelig ha unngått, hvert fall lunsjmenyen deres. Det er noe av det mest skuffende jeg noensinne har spist. Ikke smakte det godt, ikke så det bra ut og det var nesten ikke mat.
 11. Converse. Du bør ha sokker i, men er lette sko da. I tillegg er de fine å løfte i Hvis du ikke vil ha sokker i så er nok fivefingers beste alternativ vil jeg tro.
 12. Som alle andre medisiner så har p-piller mulig bivirkninger og dette er individuelt til vært enkelt individ. Andres erfaring vil altså ikke ha noe å si for deg da du kan reagere helt annerledes. Jeg regner med at du har konsultert deg med legen om dette og vedkommende mener dette er et godt valg for deg? Hvis så ja, så er det ikke noe annet enn å prøve. I verste fall så slutter man bare om det ikke fungerer, men man må være klar over at enkelte bivirkninger som f.eks ømme bryster, mellomblødninger, osv. kan skje i innfasingen på ca 6 måneder. Har du flere spørsmål og er usikker så ta det opp
 13. Du skriver: Du vet at man bare trenger et punktum på slutten av en setning?
 14. Gjorde det for et par dager siden, og ikke fått noen klager etter det. Så satser på at det er det!
 15. Etter oppdatering til andorid 5.0.2 på min Sony Xperia z1 compact så har det begynt å hakke i telefonen når jeg snakker. Høres ut som en robot. Kjenner en annen med samme telefon, hvor eksakt det samme har skjedd. What to do?
×
×
 • Opprett ny...