Gå til innhold

Bambi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  340
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bambi

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei:) Jeg kjøpte ganske nylig en original, svart rumble roller (den lengste til 800,-). Syns den var ubehagelig hard, så vil gjerne bytte den til blå. Noen som tilfeldigvis har en pent brukt blå de ønsker bytte til en svart? Helst i Stavangerområdet, så vi slipper frakt:)
 2. Trent mer enn vanlig faktisk, fordi jeg har så god tid og er opplagt i ferien. Kostholdet derimot har blitt litt halvveis. Orker ikke spise skikkelig når det er varmt, og mister rutinen på måltidene.
 3. Legger igjen et spor her... Jeg begynte på x-size for et par uker siden. Har egentlig en forkjærlighet for fullkropps, fordi jeg liker å kjøre gjennom kroppen ofte, men prøver dette for variasjonens skyld. Kjenner tung bein-dag blir heftig og tar lang tid, ellers liker jeg det godt:) Har ikke økt så mye foreløpig, men det handler nok mest om at kostholdet mitt ikke har vært på topp i sommerferien.
 4. Foretrekker singel framfor noen av alternativene, men dersom jeg måtte velge mellom pest og kolera, hadde jeg valgt vennskapelig. Berg- og dalbane-opplegg er uaktuelt, kutter ut folk som gir meg vonde følelser. Gir en stemme for katt jeg også
 5. Jeg er helt ny på Tinder, men har nok allerede vært en av disse "slemmingene som bare slutter å svare". Gjør det ikke for å være slem. Hovedgrunnen er som oftest at samtalen ikke får en god flyt/kjemi etter en viss tid. En annen grunn kan være at fyren ser veldig annerledes ut hvis jeg søker han opp på Facebook. Evnt. at han spør om møte altfor tidlig, før jeg vet noe som helst om han. Da tenker jeg at det er best for begge parter at samtalen bare avsluttes (prøver å hinte ved å ikke stille motspørsmål, bare svare hyggelig, men ikke alle tar hintet), fremfor å si "sorry, likte ikke uts
 6. Blar i loggboka og sitter og ser fjernt ut i lufta:cool: Evnt. litt tøying og diverse om jeg f.eks skal ha knebøy etterpå.
 7. Syns det er dritharry med camo, BetterBodies og den slags:p Trener alltid i lang, svart tights med en tskjorte til.
 8. I love cats:love: Her er min godklump. Adopterte henne fra Dyrebeskyttelsen like før jul, og hun er et fantastisk vesen. Hun har levd et hardt liv på gaten med lite mat, så hun er litt spiseforstyrret og rund i kantene. Utrolig oppmerksomhetssyk, skal helst ligge oppå meg dagen lang. Hun liker godt å slikke på håret mitt og tråkke på meg med klørne ute (au!). Det beste hun vet er når jeg tar meg en powernap etter jobb, hun kommer løpende idet hun hører lyden av dynen. Fantastisk mange nydelige katter hos Dyrebeskyttelsen, skulle så gjerne adoptert flere om jeg hadde hatt litt større p
 9. Gjorde det!? Jeg lette og lette:p
 10. Bestilte dem 12.02, hentelappen kom på lørdag 21.02:)
 11. Bestilte 12 ulike fra Quest Nutrion og fikk verken double choc chunk eller white choc raspberry, to av smakene jeg gledet meg mest til å teste. Fikk en haug av rare smaker jeg ikke har hørt om før. Litt skuffende, det stod tross alt at pakningen skulle inneholde "12 av de mest populære smakene". Jaja, kanskje det dukker opp noen nye favoritter:p
 12. Vedder på at det i nærmeste framtid kommer et standard blogginnlegg om "haters gonna hate", janteloven og hvor sjalu alle som kritiserer videoen er:cool:
 13. Spiser de som mellommåltid, til lunsj o.l. Med sukker (ouch!) og kanel.
 14. Bambi

  Turn-off

  Jeg er veldig enig med deg. Det er ikke ofte jeg tør si det høyt, nettopp fordi mange stempler en som "utdanningssnobb" og blir nærmest sjokkerte over at en ønsker en partner med utdannelse. Unntak finnes alltid, men den typiske vgs-dropperen er ikke noe for meg.
×
×
 • Opprett ny...