Gå til innhold

Bompi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  570
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bompi

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 11. juli 1991

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bompi

  Dagens Glade

  Har levert masteroppgaven, og tar 3 måneder sommerferie Fra 1. september kan jeg kalle meg advokatfullmektig. Ting er ganske bra!
 2. Bompi

  Dagens Glade

  Leverer masteren 1. juni, og har fått tilbud om fast stillig (drømmejobben!) fra 1. september. Svever på en sky!
 3. Jeg er helt nybegynner på kjøkkenet, men fikk en pose jordskokk før påske og fant tidlig ut at det går helt fint an å koke den og spise uten noe mer om og men. Smaker vel kanskje egentlig som en blanding av kålrot og blomkål, men det gjorde nytten for meg!
 4. Bompi

  Dagens negative

  Jeg har altfor mange ting, og det er et helvetes prosjekt å få pakket alt sammen i bilen sånn at det fortsatt er plass til meg og bikkja. Jeg skal ALDRI flytte igjen (eller i hvert fall kvitte meg med alt unødvendig krims krams først). Arg.
 5. Bompi

  Dagens Glade

  Neeeida, dette er høyst frivillig! Ferdig jurist til sommeren, så krysser fingrene for å komme gjennom nåløyet så jeg får avtjent førstegangstjenesten som vernepliktig akademisk befal.
 6. Bompi

  Dagens Glade

  Fått dato for sesjon, så nå kan det bli folk av denne frøkna også - bedre sent enn aldri!
 7. Hei! Med mindre det står noe i avtalen du har signert eller noe på gymmets hjemmesider som avviker fra det normale - at man er bundet av den avtalen man har inngått - tror jeg det ser dårlig ut. At de går med på å fryse medlemskapet så lenge du har legeerklæring er faktisk å strekke seg lenger enn hva jeg har hørt om andre steder. Beste løsning for deg blir nok å få legeerklæring så lenge du kan, og deretter benytte deg av treningssenterets andre tilbud for å ikke kaste pengene ut av vinduet.
 8. Bompi

  Dagens Glade

  Soool i Bergen i dag
 9. Bompi

  Dagens negative

  Jeg skjønner ikke hva med dette som er det negative? Med mindre du er på konkurransediett så går nok det ene kakestykket helt fint (får vel bare mer trykk på trening av sånt!)
 10. Beklager spam fra meg nå, men dersom jeg er øverst på siden havner også pop-up-vinduet som kommer når jeg trykker på "Marker forumet som lest" bak reklamen. Siden blir litt blurry, for å markere at et pop-up-vindu har kommet opp, men ser det altså ikke med mindre jeg scroller nedover på siden - da kommer det gradvis frem fra reklamen i takt med at jeg scroller.
 11. Bompi

  Dagens Glade

  Tapte en håndballcupkamp med bare 4 mål (3 divisjoner forskjell). Helt syk overprestasjon av hele laget, så er sååå stolt
 12. Det var både en Bixit-reklame og en Lypsyl-reklame som jeg kan komme på i farta. Har nok ikke så mange modifikasjoner (ref. dårlig teknisk innsikt ). Veldig rart at det plutselig bare ordnet seg etter at jeg skrev innlegget her, for det har faktisk vært sånn noen dager. Edit: men nå ble dette "rullevinduet" sånn i stedet.
 13. Den la seg oppover under reklamen uansett, men virker jo å være i orden nå Kanskje bare en bug i nettleseren min (selv om det er litt rart at det tok flere dager før den plutselig ble i orden igjen).
 14. De varslingene jeg fikk på at du hadde svart etter meg her + like't innlegget kom plutselig som vanlig - med det "rullevinduet" nedover på siden i stedet for oppover og bak reklamen. Edit: samme gjelder når jeg er på forsiden.
×
×
 • Opprett ny...