Gå til innhold

Nikko21

Medlemmer
 • Innholdsteller

  689
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nikko21

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 21. juli 1994

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sjekker man facebook og instagram ser det ut som begge har gode rutiner for oppfølging. Kunnskapen er det liten tvil om. Prisen er høy, men man får nok en del igjen for det og. Virker som fokuset på maten er stor, og at det er varierte menyer. Har du vurdert andre coacher?
 2. Nikko21

  Dagens Glade

  Har stusset litt over egen fremgang i det siste. Følt at det har godt dårlig over en lengre periode. Men så satt jeg og bladde igjennom album på Dropbox og fant filmer som jeg tok i fjor, for ca 1 og 1 1/2 år siden. Dårlig teknikk på 80kg benk, elendig bøy på 85kg 5x5, sleit med 90 kg i mark. Det var deilig å se. Selv om progresjonen ikke går like raskt nå som tidligere er den eksisterende. Og når jeg da ser hvor jeg var for 1 år siden blir jeg topp motivert igjen! For 1,5 år siden sleit jeg med 85kg i bøy, i går tok jeg 120kg 5x5. På samme tidsperiode har jeg økt fra 90kgx5 tunge reps til 160
 3. Nikko21

  Dagens usikre!

  Eksamen i morgen, usikker på om jeg er klar eller ikke. Uansett, eksamensfylla i morgen. Og et nervedrama uten like før det..
 4. Sunday is funday. Kjør på med en uhøytidlig økt med ting du synes er gøy og som du ikke gjør så mye av de andre dagene du trener. Før brukte jeg å ta en times tid med armhevinger, trening i ringer, dips, pullups, forsøk på muscle up og kanskje litt kjernetrening. Mer en tungt nok, og veldig gøy
 5. Nikko21

  Dagens Glade

  Min første muscleup! Sykt digg, selv om den er langt i fra fin. +Ikke feil at facebook er nede når man leser til eksamen
 6. StokkelandWCN , ernæringsfysiolog, og en svært dyktig PT.
 7. Webcoaching.no har et helt team av pter, ernæringsfysiologer, og terapauter. De fleste holder til på optimal Trening. Der trengs ikke medlemskap. Ta kontakt med de så finner de en som kan hjelpe deg( ofte samarbeider de for å gi kunden best utbytte!)
 8. Treningsforum har en challenge på gang. Den koster 500kr for å vere med. Målet er økt forbrenning og mer muskelmasse. Passer for gutter. De reklamerer med: "Du vil oppleve økt energi, humør og livsglede samtidig som du vil redusere fettprosenten og øke muskelmassen din". Passer for gutter med fokus på bryst, skuldre og mage. Hva tenker folk om dette? Ferdig oppsatt til en billig penge, store lovnader og fine bilder. De har også tilsvarende for jenter, det er fokus på rompe, lår og midje.
 9. StokkelandWCN er ernæringsfysiolog og burde klare denne casen greit! Solid og hyggelig type. Kunnskapsbanken hans er gigantisk!
 10. Regner med det ikke er bare meg som blir motivert av Steve Cook? Herlig personlighet, digg fysikk og gode holdninger. Om han er rein er så som så.. Men denne filmen er helt klasse!
 11. Nikko21

  .

  Har brukt Andreas Stokkeland, og han oppgir "måltidseksempler" i planen, og så oppgir han kalorier med makroer. Så er det opp til meg å finne ut av hvordan jeg vil løse det.
 12. Hvordan er størrelsen? Har str. 41 i Nike free 5.0, tror du Romalos passer da?
 13. Nikko21

  Ny TV

  Usikker på hvordan det er med de UHD tvene, men ser at det står 4K i parantesene. Sist jeg kjøpte tv så kunne man ikke se på alle tv-kanalene med en 4k tv. Mulig det har endret seg nå. Ellers er Samsung solide tver, og suverene på apper om du har Sumo, Viaplay og Netflix
×
×
 • Opprett ny...