Gå til innhold

Sepsis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  461
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sepsis

  Dagens negative

  I den andre enden av skalaen befinner jeg meg. Jeg gjennomførte et kirurgisk inngrep på fredag, og har vel fått i meg 1600 kalorier de siste to dagene. For det meste proteinshakes blandet med is, men allikevel, slapt. Makrofordelingen ser sånn ca sånn ut: Protein 15%, karbohydrater 15%, fett 15%, OxyNorm+Paralgin Forte 55%.
 2. Jeg fikk også samme eposten, men har enda til gode å finne noen norske artikler som skriver om forbudet.
 3. Sepsis

  Dagens usikre!

  Noen som har mottatt lignende mail fra BigVits? Jeg finner ingen artkler om at det skal bli forbudt å importere d-vitamin
 4. Sepsis

  Selfiesjekken

  BJJ-spats er bra greier. Det er ikke rent sjelden bade gutter og jenter kommer til trening med 2XU-tights, og fort finner ut at de er ganske så gjennomsiktige. De plaggene forsvinner fort. Jeg vil tipse deg om Newaza. De selger plagg av god kvalitet, og som en ekstra bonus så har de jævlig stygt design også.
 5. Sepsis

  Dagens Glade

  Etter å ha vært på tillitsvalgtkurs fant jeg ut at jeg kunne be om å få ansiennitet utifra tidligere arbeidserfaring. Spekter og Norsk Sykepleierforbund har en avtale om at all arbeidserfaring etter fylte 18 år, uansett hvilken bransje, skal telle mot høyere ansiennitet. Etter litt behandlingstid fikk jeg på fredag beskjed om at jeg gikk fra 0 til 8 års ansiennitet og dermed lønnsøkning på 20 000.
 6. Sepsis

  Dagens Glade

  Godspeed You! Black Emperor spiller på Rockefeller i november. Sålangt en bra konserthøst, med Solstafir og Mono i oktober, og GY!BE i november
 7. Tørka linser, kikerter og bønner har mye næring per krone, og de fleste innvandrerbutikker har et ganske godt utvalg.
 8. Z3 compact er en finfin telefon. Jeg kjøpte min da den kom ut, har ikke fått noe riper. Det er en ganske enkel måte å unngå å ødelegge skjermen: man unngår å miste den i bakken
 9. Izakaya har ganske nice japansk mat. Andre favoritter er Punjab Tandoori, Kampen Bistro, New taste of China, Trancher og Lille Saigon
 10. Sepsis

  Dagens Glade

  Velkommen til sivilisasjonen.
 11. Sepsis

  Dagens Glade

  Sweet, takk for tipset.
 12. Sepsis

  Dagens Glade

  Ja, den ja. Kosta i underkant av 1700, så den må spares til et spesielt tidspunkt. Jeg kjenner også på prestasjonsangsten du nevner. Jeg er ikke så bevandra i hvitvin-verdenen. Unntaket er Txakoli-viner fra Baskerland som jeg har drukket en del av. Har du noen favoritter?
 13. Sepsis

  Dagens Glade

  Fikk pakke fra Vinmonopolet i dag, en flaske med Faustino 1 Gran Reserva 1964. Føles nesten hedensk å skulle drikke den, men finner vel en passende anledning.
 14. En halv manchego, iberico og et glass Ramon Bilbao 2006
×
×
 • Opprett ny...