Gå til innhold

Negativ

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 205
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Negativ vant dagen sist 13. november 2015

Negativ hadde mest likt innhold!

Om Negativ

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 21. aug. 1981

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, Negativ. :) 

  Jeg kom til å tenke på gode "gamle" dager på Fitnessprat og googlet noen av de nicknavnene jeg kunne huske. Kom over et innlegg her som jeg måtte lese to ganger. Jeg er "schakver". Den patetiske damen som har vært igjennom all lidelse på jord...;) Jeg ble så nysgjerrig på Rock sitt svar til meg som var så legendarisk at det fortjente en pris? Er du brydd med å dele det med meg , hvis du fortsatt har det? Håper jeg er en tanke mindre patetisk i dag og jeg må le litt når jeg skjønner at jeg må ha skrevet noe du synes var helt på tryne. Dette er jo mange år siden. Håper du har det bra?

  Hilsen Schakver som forhåpentlig er litt mindre patetisk i dag :) 

 2. Her har du behandlingen kort oppsummert: 1) Ingen trening med armene over skulderhøyde. 2) Hold albuen inntil kroppen når du arbeider (les:jeg er tannlege, men også frisører, malere etc..) 3) Tren rotatorer - facepulls etc 4) Triggerpointstimulering. Legg en golfball i en sokk og rull på den til du treffer punktet. Hold til muskelen gir etter og slapper av. Ev foam roller.
 3. Klassisk supraspinatus-greie spør du meg.
 4. Jeg har cannibal ferox selv. Er ikke så veldig imponert, men det skyldes nok at den har ekstrem dose koffein.. som ikke hjelpe rmeg mye siden jeg praktisk talt er koffein-immun. Den med sitron smaker smashing, sånn apropos!
 5. Jeg likte hemo rage og clearshot selv. Ellers har det stort sett vært bais og mer bais siste året.
 6. Craze finnes ikke lenger, men du kan få importert craze v2. Denne virker selvsagt ikke, da de bare ønsker å tyne litt penger ut av godtroende forbrukere som romantiserer crazenavnet. Dette gjør imidlertid ikke valget ditt noe enklere, ettersom de 2 andre heller ikke virker. Så da står det mellom 3 typer hvor ingen av dem virker. Tough choice der.
 7. Apparatene må være plate-loaded. Panatta sine eldre modeller er fine. Ellers er elitefts førsteklasses, men det kan bli dyr frakt. Benk- og bøystativer etter konkurransespesifikasjoner. Dialog-gym.ru eller elitefts-type. Monolift. Belt squat - stativ. Dekk, atlassteiner, kjetting, strikk, bokser, prowler og planker. Tips: Sjekk Christer Fløysand sitt treningssenter utenfor Bergen på facebook. Han gikk gjennom akkurat samme greie som deg og endte opp med det som trolig er landets best utstyrte senter. De beste benkene og bøystativene (dialog-gym) fikk han (og får du) kjøpt via Einar Gilberg /
 8. Jeg kan gi deg svaret allerede. Du spiser mer enn du tror. Kutt flytende kalorier.
 9. Noen burde gi ut en PWO som garantert inneholdt amfetamin. Hadde blitt en bestselger 4sho!
 10. I 2003 hadde jeg jobb i life helsekost ved siden av studiene. Den gang fikk jeg 134kr timen som grunnlønn, 16x-noe etter kl.17. Og dessuten fine priser på kosttilskudd. På lørdager fikk jeg 19x-noe på ettermiddagsskiftet. Kan ikke være så mye dårligere nål
 11. Han er redd for at du plutselig skal havne i en tilstand hvor du er mer fornøyd med deg selv, noe som grunnet jenters hypergame natur vil drive deg til å søke en "bedre" mann. Kort oppsummert.
 12. I og med forbudet mot import av kosttilskudd nå får man vel ikke kjøpt noe som virker nå. Anbefaler at du gjør som Ulrik her sier, men prøv å begynne med gjerne et halvt eple og trappe opp gradvis da 1 helt eple kan være ekstremt sterk dose og overstimulering for en som ikke er PWO-vant.
 13. Negativ

  Dagens negative

  Fikk 560 000kr i straffeskatt :).
 14. På trening har vi en 19 år gammel jente som veier 50 blank og råbenker 77kg. Det er forsåvidt 7kg over norgesrekorden, som hun helt sikkert kommer til å ta ved første stevne. Etter henne er de beste på 1-1.2xBW. Hadde også nylig besøk av en snowboardjente som aldri hadde benket før. Prøvde benken min her hjemme - 65kg på første forsøk. Omtrent det samme i egenvekt.
 15. Nå er jeg ikke nostradamus, men jeg spår at dette blir mer vellykket om du sier hvilken by og hvilket senter det gjelder..
×
×
 • Opprett ny...