Jump to content

Negativ

Members
 • Content Count

  1205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Negativ last won the day on November 13 2015

Negativ had the most liked content!

About Negativ

 • Rank
  Fitness blogger
 • Birthday 08/21/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Negativ

  For stor bicepssene

  Her har du behandlingen kort oppsummert: 1) Ingen trening med armene over skulderhøyde. 2) Hold albuen inntil kroppen når du arbeider (les:jeg er tannlege, men også frisører, malere etc..) 3) Tren rotatorer - facepulls etc 4) Triggerpointstimulering. Legg en golfball i en sokk og rull på den til du treffer punktet. Hold til muskelen gir etter og slapper av. Ev foam roller.
 2. Negativ

  For stor bicepssene

  Klassisk supraspinatus-greie spør du meg.
 3. Negativ

  PWO-ranking av fitnessbloggens brukere.

  Jeg har cannibal ferox selv. Er ikke så veldig imponert, men det skyldes nok at den har ekstrem dose koffein.. som ikke hjelpe rmeg mye siden jeg praktisk talt er koffein-immun. Den med sitron smaker smashing, sånn apropos!
 4. Negativ

  Ditt og datt PWO

  Jeg likte hemo rage og clearshot selv. Ellers har det stort sett vært bais og mer bais siste året.
 5. Negativ

  Ditt og datt PWO

  Craze finnes ikke lenger, men du kan få importert craze v2. Denne virker selvsagt ikke, da de bare ønsker å tyne litt penger ut av godtroende forbrukere som romantiserer crazenavnet. Dette gjør imidlertid ikke valget ditt noe enklere, ettersom de 2 andre heller ikke virker. Så da står det mellom 3 typer hvor ingen av dem virker. Tough choice der.
 6. Apparatene må være plate-loaded. Panatta sine eldre modeller er fine. Ellers er elitefts førsteklasses, men det kan bli dyr frakt. Benk- og bøystativer etter konkurransespesifikasjoner. Dialog-gym.ru eller elitefts-type. Monolift. Belt squat - stativ. Dekk, atlassteiner, kjetting, strikk, bokser, prowler og planker. Tips: Sjekk Christer Fløysand sitt treningssenter utenfor Bergen på facebook. Han gikk gjennom akkurat samme greie som deg og endte opp med det som trolig er landets best utstyrte senter. De beste benkene og bøystativene (dialog-gym) fikk han (og får du) kjøpt via Einar Gilberg / Nidarø SK.
 7. Negativ

  Hjelp! Jeg går opp i vekt av alt jeg putter i meg.

  Jeg kan gi deg svaret allerede. Du spiser mer enn du tror. Kutt flytende kalorier.
 8. Noen burde gi ut en PWO som garantert inneholdt amfetamin. Hadde blitt en bestselger 4sho!
 9. Negativ

  Jobbe på treningssenter uten kompetanse

  I 2003 hadde jeg jobb i life helsekost ved siden av studiene. Den gang fikk jeg 134kr timen som grunnlønn, 16x-noe etter kl.17. Og dessuten fine priser på kosttilskudd. På lørdager fikk jeg 19x-noe på ettermiddagsskiftet. Kan ikke være så mye dårligere nål
 10. Negativ

  Kjæreste godtar ikke kostholdet / livsstilen

  Han er redd for at du plutselig skal havne i en tilstand hvor du er mer fornøyd med deg selv, noe som grunnet jenters hypergame natur vil drive deg til å søke en "bedre" mann. Kort oppsummert.
 11. Negativ

  PWO-ranking av fitnessbloggens brukere.

  I og med forbudet mot import av kosttilskudd nå får man vel ikke kjøpt noe som virker nå. Anbefaler at du gjør som Ulrik her sier, men prøv å begynne med gjerne et halvt eple og trappe opp gradvis da 1 helt eple kan være ekstremt sterk dose og overstimulering for en som ikke er PWO-vant.
 12. Negativ

  Dagens negative

  Fikk 560 000kr i straffeskatt :).
 13. Negativ

  Hva er bra benk?

  På trening har vi en 19 år gammel jente som veier 50 blank og råbenker 77kg. Det er forsåvidt 7kg over norgesrekorden, som hun helt sikkert kommer til å ta ved første stevne. Etter henne er de beste på 1-1.2xBW. Hadde også nylig besøk av en snowboardjente som aldri hadde benket før. Prøvde benken min her hjemme - 65kg på første forsøk. Omtrent det samme i egenvekt.
 14. Negativ

  Ønsker meg en partner!

  Nå er jeg ikke nostradamus, men jeg spår at dette blir mer vellykket om du sier hvilken by og hvilket senter det gjelder..
 15. Negativ

  Sukker dreper - ny forskning

  Jeg vil presentere min egen forskning med konklusjon her: Å leve innebærer fare for å dø.
×