Jump to content

Nikko21

Members
 • Content Count

  689
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nikko21

 1. Sjekker man facebook og instagram ser det ut som begge har gode rutiner for oppfølging. Kunnskapen er det liten tvil om. Prisen er høy, men man får nok en del igjen for det og. Virker som fokuset på maten er stor, og at det er varierte menyer. Har du vurdert andre coacher?
 2. Nikko21

  Dagens Glade

  Har stusset litt over egen fremgang i det siste. Følt at det har godt dårlig over en lengre periode. Men så satt jeg og bladde igjennom album på Dropbox og fant filmer som jeg tok i fjor, for ca 1 og 1 1/2 år siden. Dårlig teknikk på 80kg benk, elendig bøy på 85kg 5x5, sleit med 90 kg i mark. Det var deilig å se. Selv om progresjonen ikke går like raskt nå som tidligere er den eksisterende. Og når jeg da ser hvor jeg var for 1 år siden blir jeg topp motivert igjen! For 1,5 år siden sleit jeg med 85kg i bøy, i går tok jeg 120kg 5x5. På samme tidsperiode har jeg økt fra 90kgx5 tunge reps til 160 kg markløft, og 80kg med dårlig teknikk til 100kg 5x5 med god teknikk. Og: Jeg har fremdeles ingen six-pack, men jeg har mye bedre holdning, mer selvtillit og et mye mer avslappet forhold til meg selv og min kropp! TTT=Ting tar tid. Går det vanskelig en periode, er det lurt å se på progresjonen i det lange løp, ikke bare siste måneden.
 3. Nikko21

  Dagens usikre!

  Eksamen i morgen, usikker på om jeg er klar eller ikke. Uansett, eksamensfylla i morgen. Og et nervedrama uten like før det..
 4. Sunday is funday. Kjør på med en uhøytidlig økt med ting du synes er gøy og som du ikke gjør så mye av de andre dagene du trener. Før brukte jeg å ta en times tid med armhevinger, trening i ringer, dips, pullups, forsøk på muscle up og kanskje litt kjernetrening. Mer en tungt nok, og veldig gøy
 5. Nikko21

  Dagens Glade

  Min første muscleup! Sykt digg, selv om den er langt i fra fin. +Ikke feil at facebook er nede når man leser til eksamen
 6. StokkelandWCN , ernæringsfysiolog, og en svært dyktig PT.
 7. Webcoaching.no har et helt team av pter, ernæringsfysiologer, og terapauter. De fleste holder til på optimal Trening. Der trengs ikke medlemskap. Ta kontakt med de så finner de en som kan hjelpe deg( ofte samarbeider de for å gi kunden best utbytte!)
 8. Treningsforum har en challenge på gang. Den koster 500kr for å vere med. Målet er økt forbrenning og mer muskelmasse. Passer for gutter. De reklamerer med: "Du vil oppleve økt energi, humør og livsglede samtidig som du vil redusere fettprosenten og øke muskelmassen din". Passer for gutter med fokus på bryst, skuldre og mage. Hva tenker folk om dette? Ferdig oppsatt til en billig penge, store lovnader og fine bilder. De har også tilsvarende for jenter, det er fokus på rompe, lår og midje.
 9. StokkelandWCN er ernæringsfysiolog og burde klare denne casen greit! Solid og hyggelig type. Kunnskapsbanken hans er gigantisk!
 10. Regner med det ikke er bare meg som blir motivert av Steve Cook? Herlig personlighet, digg fysikk og gode holdninger. Om han er rein er så som så.. Men denne filmen er helt klasse!
 11. Nikko21

  .

  Har brukt Andreas Stokkeland, og han oppgir "måltidseksempler" i planen, og så oppgir han kalorier med makroer. Så er det opp til meg å finne ut av hvordan jeg vil løse det.
 12. Hvordan er størrelsen? Har str. 41 i Nike free 5.0, tror du Romalos passer da?
 13. Nikko21

  Ny TV

  Usikker på hvordan det er med de UHD tvene, men ser at det står 4K i parantesene. Sist jeg kjøpte tv så kunne man ikke se på alle tv-kanalene med en 4k tv. Mulig det har endret seg nå. Ellers er Samsung solide tver, og suverene på apper om du har Sumo, Viaplay og Netflix
 14. Nikko21

  Dagens Glade

  16pakker biff av storfe, deilig!
 15. Nikko21

  Dagens Glade

  Biff på tilbud på Kiwi!
 16. Nikko21

  Dagens negative

  Feber, hosting osv. Ekte manflu..
 17. Biffstrimler , pommes frites og bernaise. Rikelig med karbs og bra proteininnhold
 18. Synes det er ganske teit å anklage disse jentene for å vise frem dagens outfit, når ingen av de gjør det. Men at bloggere/eller jenter som er aktive på sosiale medier legger ut dagens outfit er en typisk stereotypi så du antar vel at de gjør det? Det eneste de sier er at man skal kle seg komfortabelt, og ikke tenke på klestabber. De sier ikke at man ikke skal bry seg om hva man har på seg.
 19. Alt kosttilskudd som selges i Norge er reint. Alt blir kontrolert av mattilsynet.
 20. Lol. Er ikke cheatmeal. Det er IIFYM!
 21. Hvorfor trener du en 5-splitt? Hvor mye vil og kan du trene? Hvorfor så mye kosttilskudd, hva hjelper det for? Hva spiser du annet en kosttilskuddet? Hvordan har resultatet vert med dette programmet? Blitt sterkere, større,sterkere , mer definert, eller lagt på det?
 22. Tips til hvor man finner enkle t-skjorter til trening? Liker godt Gymgrossisten t-skjortene sitt stoff. Men skulle hatt litt mer å velge i, har en soleklar favoritt, men den synger på siste verset.
 23. NAF(Tilfeldig utvalgt medlem): Ikke tren en muskel mer en en gang pr. uke. Alt handler om tung trening og god restitusjonstid. Ikke tren bein flere ganger i uka.
×
×
 • Create New...