Gå til innhold

Rufselugg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ingen stor nyhet, og ikke den eneste bransjen sånt skjer i nei.. Men likevel så synes jeg det er ekstremt positivt at dette temaet blir lagt fokus på. Merker selv at både jeg og mange rundt meg har blitt mer bevisst på å velge mat utifra kvalitet (inkludert rettferdig handel), og det er mye takket være denne typen informasjonsspredning. Det er en lang vei å gå i vårt forbrukersamfunn, men å lukke øynene for slikt og late som om problemene ikke finnes er ihvertfall ikke løsningen. Bevisstgjøring er tross alt første steg, man skal ikke undervurdere verdien av press fra forbrukerne
 2. Uten at jeg har noe videre fornuftig å bidra med i debatten, har jeg lært et par ting gjennom de siste 8 sidene: 1. Camilla, jeg vet ikke hvem du er men jeg DIGGER deg. Du har faenmeg bein i nesa 2. Herregud som jeg ønsker meg fred i verden.
 3. Rufselugg

  Dagens Glade

  Har brukt to måneder eller noe sånt til å psyke meg opp til å veie meg, og hoppet i det i dag. Trodde kanskje jeg hadde gått opp "litt" siden i høst siden jeg har økt veldig mye i styrke (hadde vel da BMI på sånn 19-20 og var fornøyd med det). Litt ja, gått opp 6 kilo. Hoho! Hvorfor jeg er så glad? Fordi jeg bruker samme klesstørrelse, så da må det være en god del muskler der! Og fordi jeg endelig har innsett at jeg faktisk gir ganske faen i hva vekten sier om meg. I'm faboulus anyway, hehe :happy:
 4. Rufselugg

  Dagens Glade

  Fikk roser av kjæresten i dag fordi jeg har vært sliten i det siste pga hinsides mye å gjøre. "Det synes jeg du fortjener", sa han. Mannfolk altså!
 5. Jøss, pleier de å ha så dårlig service? Jeg har kjøpt bukse derfra tre ganger, og fått buksene i posten senest to dager etter. Men jeg har riktignok alltid betalt med nettbank idet jeg har bestilt, så det er kanskje derfor. Uansett, teit at de ikke følger opp alle ordre like bra.
 6. Hehe, tusen takk for svar alle sammen! Er ikke fan av å være "på kanten" i bryllup, så tenker jeg kjøper den og har den i andre anledninger- også velger jeg noe litt mer konservativt og i en annen farge i bryllupet
 7. Moteentusiaster: Er det sånn at man ikke kan ha noe hvitt på kjolen sin i (noen andre sitt!) bryllup? en kjole jeg likte kjempegodt, men den er sort og hvit... veldig upassende? Link
 8. Fantastisk underholdningstråd! Lykke til
 9. Når man oppdager at det er over 20 år siden "reklamerevolusjonen"..
 10. Singellivet er undervurdert :cool: Den første er å plage seg selv og å sucke up for en som ikke har nok respekt for deg. Hvis man blir sammen med nr 2 så blir det som å holde noen for narr, og å være like kjip mot noen andre som nr 1 er overfor en selv. Har stått i nøyaktig samme dilemma selv. Valgte å bli singel, har ikke angret ett sekund!
 11. Gud, som jeg har kastet bort mye tid og energi på det du beskriver. For meg var det étt alternativ, og det var å høre på de som mente at jeg fortjente mye bedre enn å bli "lekt med", som de kalte det. Når gutter vil ha deg delvis så vil de egentlig ikke ha deg, DET er min erfaring. Jeg skulle ønske der og da at jeg kunne være et sånt "se-hva-som-skjer-over-laaang-tid"-menneske, men jeg måtte stikke fingeren i jorda og innse at det er jeg ikke. "Stop being sad and be awesome instead" var dessverre heller ikke en quick fix da jeg satt så langt inni det. Det sugde all energi og livsgnist ut
 12. Ser ekstremt ukomfortabel ut, tror jeg. Vurderte å ta med tlf og sjekke face, men er det noe jeg ikke takler så er det ineffektivitet og usaklige pauser. Da ser jeg heller ukomfortabel og sær ut Ellers: drikker vann, knekker opp ledd, hiver etter pusten (bulgarske utfall/knebøy), "rister løs" muskler og beveger meg. Skifter sang på poden. Missliker egentlig å prate i pauser, selv om det er hyggelig. Plutselig blir pausene lengre enn planlagt, og effektiviteten deretter. Så holder det til et minimum.
 13. Rufselugg

  Dagens Glade

  Whaaat, gård er jo kjempegøy! Kos dere :happy:
×
×
 • Opprett ny...