Jump to content

Drlegendary

Members
 • Content Count

  863
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Drlegendary last won the day on April 17 2014

Drlegendary had the most liked content!

About Drlegendary

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/06/1991

Converted

 • Facebook
  ChrisSupermannJohansen

Recent Profile Visitors

1132 profile views
 1. Tjena! Selger 100% Whey Gold Std, Cookies & Cream, 909g, altså den minste "krukka". Bra på smak og alt, men var ikke helt min greie. Selges for 200kr, det er tatt ca 3 scoops av den.
 2. Skal være relativt tidlig velutviklet før "Forstørrelse av penis" blir ett seriøst problem.
 3. Drlegendary

  Dagens Glade

  Og da kan jeg si at relativt happy eskalerte til nye og uante høyder da jeg ble ringt i dag og fikk fortalt at jeg fikk jobben. Fy faen. Livet leker akkurat nå!
 4. Egentlig gårsdagens, men; Miljøpartiet "vant", altså, det ble grønn jul i år. #savnerhvitjul
 5. Drlegendary

  Dagens Glade

  Blitt innkalt til intervju på postoperativ avdeling, seksjon for intensiv og anestesi. Kan vel si jeg er relativt happy, selv om det kun er intervju.
 6. Jeg så Bone Tomahawk (2015) i går, og hvis noen er gira på en Cowboyfilm med hint av gore, så er det bare å kjøre på. Den har blandt annet som nevnt i media den mest brutale drapsenen i 2015, og jeg kan vel si meg enig i det. Filmen handler om en gjeng på 4 cowboyer som skal redde noen som er blitt kidnappet av en gjeng med kannibalistiske huleboere. Bra filming, pene bilder, relativt godt skuespill, og kurant iscenesetting. Kjør da. Rating; 7/10.
 7. Selger nå min beatbox fra Beats By Dre. Dette er en høyttaler som virkelig gjør jobben. Den spiller meget godt, da snakker vi både høyt og med god fylde, du slipper å føle at du mangler noe. Den er tilkoblet strøm da den ikke går på batteri, den har AUX og iphone docking hvor det medfølger overgang til nyeste iphone (se bilder). Den har vært trofast så lenge jeg har hatt den, og har mest vært brukt til å døyve lyden når jeg synger i dusjen. Det er en spiller som gjør seg godt i hverdagslige rom der du trenger litt lyd. Aldri vært utsatt for fukt eller vann, og stått i ly for evt damp på badet. Interessert i god lyd, enten du lager mat, dusjer, rydder, vasker, jobber/trener i garasjen, da er ikke dette noe å lure på. Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse, og jeg er tilbøyelig med levering i området omkring Oslo/akershus, men det lager vi bare en avtale på evt. Pris; 1100kr.
 8. Selger nå min beatbox fra Beats By Dre. Dette er en høyttaler som virkelig gjør jobben. Den spiller meget godt, da snakker vi både høyt og med god fylde, du slipper å føle at du mangler noe. Den er tilkoblet strøm da den ikke går på batteri, den har AUX og iphone docking hvor det medfølger overgang til nyeste iphone (se bilder). Den har vært trofast så lenge jeg har hatt den, og har mest vært brukt til å døyve lyden når jeg synger i dusjen. Det er en spiller som gjør seg godt i hverdagslige rom der du trenger litt lyd. Aldri vært utsatt for fukt eller vann, og stått i ly for evt damp på badet. Interessert i god lyd, enten du lager mat, dusjer, rydder, vasker, jobber/trener i garasjen, da er ikke dette noe å lure på. Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse, og jeg er tilbøyelig med levering i området omkring Oslo/akershus, men det lager vi bare en avtale på evt. Pris; 1100kr.
 9. Jeg har small liggende her, og med minde dumboører så har jeg ikke bruk for disse. Betaler du frakten for brevet skal du få de gratis.
×
×
 • Create New...