Jump to content

Keegil

Members
 • Content Count

  7925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  123

Keegil last won the day on September 20 2014

Keegil had the most liked content!

About Keegil

 • Rank
  VIP member
 • Birthday 03/03/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://fitnessbloggen.no/b/kjetil-amdal/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Halla! Du er mod, ikke sant? Kan du i så fall endre navn på loggboken min fra "Et Prosjekt over 8 uker" til "Et prosjekt over X antall uker" ? Jeg kom på at jeg må jo fortsette med prosjektet mitt etter de åtte ukene :p 

 2. Hei. Jeg ønsker å gå opp i vekt og få mer muskelmasse, og har begynt på fyrstikkprogrammet. Jeg er 38, 1,80m og veier 70-71 kg og har knapt fett på kroppen. Samtidig har jeg muskuløse lår fra før og trenger ikke noe særlig her før jeg må skifte alle buksene mine. Jeg liker å løpe og sykle og svømme og er litt redd for at så mye tungt på beina som det er i fyrstikkprogrammet vil ta bort all kondisen min. Kan flere reps (8-10) på alt, samt i hovedsak ta overkroppsøvelsene være en god løsning, eller bør jeg rett og slett finne et annet program? Joachim

 3. Eldhuset – Kristiania Skjenkestue Genialt hvis du liker store porsjoner med amerikansk BBQ-style mat til en meget ålreit pris. Veldig gode sliders, ribs og brisket, magiske fries og knallgod epleterte. Kjøp en party platter med sju sliders til deg selv, så blir du garantert mett! St. Lars Kongen av biff, hands down den beste entrecôten jeg har spist. Pluss for digg grillet hummer til forrett! Til å være i en helt annen liga enn biff på en random restaurant er ikke prisene så hårreisende heller. Døgnvill Etter min mening byens beste burger. Munchies og Illegal er fint som nattmat, men Døgnvill er i en annen klasse. Hvis det du liker best med hamburger er selve burgerkjøttet er det ingen som leverer bedre enn Døgnvill. Sykt bra søtpotetfries, og behagelig prisnivå til å være en veldig ålreit restaurant. Burger Joint Byens nest beste burger, og kanskje mer inspirert på tilbehørsfronten og på smakskombinasjoner enn Døgnvill. Ganske kule lokaler, men bedre som takeaway enn som "ut å spise." Smalhans Bare vært her en gang, og det var på et arrangement med forhåndsbestilt "krøsusmeny." Hvis du ikke er så fan av full retard fine dining, men likevel liker gjennomført og litt over middels sofistikert mat, tror jeg Smalhans kommer til å falle i smak.
 4. Altså, det er ikke det at det ikke finnes gode argumenter mot en sukkeravgift eller tilsvarende, for det gjør det absolutt. I tillegg finnes det garantert tiltak som er bedre og mer effektive, men mye dyrere og vanskeligere å gjennomføre. Jeg tenker at en god approach til problemstillingen for eksempel kan være å diskutere hvilke andre ordninger og tiltak man kan supplere med, og hvordan de potensielt kan gjennomføres. Det er all grunn til å tro at det er fordelaktig samspill mellom avgifter som inntektskilde og investeringer i andre, mer effektive tiltak. Det går an å gjøre flere ting på en gang!
 5. Dette har vi snakket om før. Det er to sider av en slik avgift: atferdsregulering og omfordeling av penger. Atferdsreguleringseffekten av avgifter på sukker og "usunn" mat varierer ganske mye basert på en hel del ulike forutseninger, men det er jevnt over akseptert at slike avgifter fungerer til en viss grad, og at de kunne fungert bedre om de var vesentlig høyere. Helt isolert kommer du ikke bort fra at en økt pris alltid vil redusere etterspørselen etter ordinære goder. Og når det gjelder "ekstra inntekt til Staten©™" ... Kila var allerede inne på hvordan pengene fra slike avgifter faktisk kan gå til å kompensere for den skaden overvekt volder det offentlige når de må betale legeregningene, samt til forebyggende arbeid. Eksternaliteter, remember? Er du keen på å drikke så mye brus at du får diabetes? Vel, da sørger i praksis avgiften for at det er du som må betale for insulinet ditt også. Det offentlige spiller et nullsumspill; de tjener ikke penger, de omfordeler penger og investerer dem i sparing og i nasjonens fremtid. Lønnsnivået til offentlig ansatte er slettes ikke noe å skryte av, så forestillingen om at staten avgiftsbelegger og bøtelegger i hytt og gevær for å "line their own pockets" er fullstendig absurd, og det samme er forestillingen om at en dude på et treningsforum eller en random rosablogger har "skjønt" alt som ikke en samling politikere som har som sin oppgave å legge til rette for at befolkningen skal få best mulig helse på en pragmatisk måte har. De har et mye bedre beslutningsgrunnlag og informasjonsgrunnlag enn du og jeg har. De "skjønner" dette mye bedre enn oss begge. End of story.
 6. Enda godt det er forbeholdt eliten å sole seg i glansen av sin egen påståtte fortreffelighet på nett. Som ordinær plebeier ser jeg for meg at dette kanskje kunne fått meg til å føle meg en smule ufordragelig. På en annen side kan det jo hende at dette ville vært første steg mot elitestatus, ettersom det tilsynelatende bare er oss "vanlige" folk som ser på dette som det det faktisk er: en ekstremt dårlig egenskap og et generelt frastøtende karaktertrekk.
 7. Jepp, og det er derfor vi har en ADI på dem. Dermed spiller det egentlig ingen rolle om man ville knasket det hver for seg eller ikke. For øvrig er de andre bestanddelene i Pepsi Max også ting du vil finne i ulike former i naturen og i den egen kropp.
 8. Bare sånn for ordens skyld: om du plukker fra hverandre en ku ned på samme nivå som bestanddelene i Pepsi Max og sammenligner med aspartam, vil du finne at de består av de samme tingene. Aspartam består av fenylalanin og asparaginsyre. Fenylalanin finner du blant annet i kumelk, og asparaginsyre finnes i stort sett alle animalske proteiner. Om du ikke ville knasket ingrediensene i Pepsi Max i deg hver for seg, så kan du egentlig ikke spise kjøtt heller. Det er ikke det at din filosofi nødvendigvis er en dum filosofi å følge i praksis, for all del. Men det er likevel verdt å ha i bakhodet at premisset om at det er noen slik forskjell på naturlig og kunstig er galt.
 9. Nope, har ikke fått. Epic fail TBH.
 10. Det er nå en god del folk innenfor diverse trenings- og fitnessmiljøer som angivelig digger sånt som det her fordi det er Motivasjon™, Sinnsykt Imponerende Resultater© og Handler Om Å Vise Frem Musklene®. Det er jo selvfølgelig helt greit, og Lone og Solveig får nå bare fortsette å drive med det hvis de synes det er OK. Men man kan ikke akkurat forvente at den jevne gymgåer skal synes det her er særlig stuerent.
 11. Hva slags jobber har du sett etter?
×
×
 • Create New...