Gå til innhold

Groenhaug

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 548
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Groenhaug

 1. Det avhenger vel litt av hva slags vondt du har, hva slags skade du mistenker og om det er noen øvelser som gjør veldig vondt å gjøre. I dag er det slik at de fleste kneskader faktisk trenes opp og at du kan trene tungt siden. Det er bare hvis du skal drive med toppidrett at de som regel anbefaler operasjoner (hvis du ikke går til det private hvor de operer under en lav sko). Uansett, det ligger mange programmer og øvelser ute som passer for de med kneskader. Gå inn på skadefri.no f.eks. Ellers så skal trening av hamstring gå greit, mark, strak/Rumensk mark, Leg curl. Rumpe bør også gå
 2. Hei! Det er litt av og på, men ikke like ille som før. Nå er det mer sånn plagsomt i perioder jeg har veldig mye skolearbeid/stress --> som f.eks før eksamen osv. Ellers går det greit Anbefaler YTWL, scalpular push ups (evt inntil en vegg eller på knærne/hundestilling) og tøying av bryst i oppvarmingen. Fine øvelser uansett hvorfor du har vondt. Hvis du fikk vondt akutt etter å ha gjort dips så kan det derimot være strekk eller noe sånt. For min del har det vært et ubehag som har kommet krypende i inn og utide. Så det var klart utelukkende. Sikkert noe underaktiverte muskler som jeg
 3. 1000 kroner kanskje? Mosjonist = uten tanke på konkurranse
 4. Noen som kan anbefale et løftebelte? Er bare mosjonist, så trengs bare til når jeg løfter tungt.
 5. Jo, man kan fint kjøpe smarttelefon selv om man knuser telefon lett. Det er bare visse typer som er ubrukelig for noen av oss, deriblant iphone.
 6. hahaha, man kjøper altså ikke en sånn telefon hvis man er en av dem som knuser telefonen lett.
 7. Z1 tåler masse, z3 derimot... Det har jeg lest og hørt mye negativt om når det gjelder skjemaene. Tåler mindre enn lphone. Ellers så er det en grunn til at jeg vil bytte ut z1. Drittelefon
 8. Og du har ikke knust den? Lest mye dårlig omtaler angående skjermen. Er en grunn til at jeg vurderer z3 --> Z1 tåler masse.
 9. Jeg har hatt sony xperia z1 compact i et år nå, men nå må jeg ha ny snart siden den er bare tullete. Fryser hele tiden, klikker, slår seg av, osv. Helt ubrukelig. Jeg er ganske glad i de compact telefonene siden de er små og ikke sånne giganter. Det er ikke så mange å velge mellom da, 3 stk eller noe ca? Sony xperia z3 compact er blant en av dem. Er det noen som har noen erfaring med den? Gjerne mer enn et par måneder.
 10. Taco Republica ville jeg virkelig ha unngått, hvert fall lunsjmenyen deres. Det er noe av det mest skuffende jeg noensinne har spist. Ikke smakte det godt, ikke så det bra ut og det var nesten ikke mat.
 11. Converse. Du bør ha sokker i, men er lette sko da. I tillegg er de fine å løfte i Hvis du ikke vil ha sokker i så er nok fivefingers beste alternativ vil jeg tro.
 12. Som alle andre medisiner så har p-piller mulig bivirkninger og dette er individuelt til vært enkelt individ. Andres erfaring vil altså ikke ha noe å si for deg da du kan reagere helt annerledes. Jeg regner med at du har konsultert deg med legen om dette og vedkommende mener dette er et godt valg for deg? Hvis så ja, så er det ikke noe annet enn å prøve. I verste fall så slutter man bare om det ikke fungerer, men man må være klar over at enkelte bivirkninger som f.eks ømme bryster, mellomblødninger, osv. kan skje i innfasingen på ca 6 måneder. Har du flere spørsmål og er usikker så ta det opp
 13. Du skriver: Du vet at man bare trenger et punktum på slutten av en setning?
 14. Gjorde det for et par dager siden, og ikke fått noen klager etter det. Så satser på at det er det!
 15. Etter oppdatering til andorid 5.0.2 på min Sony Xperia z1 compact så har det begynt å hakke i telefonen når jeg snakker. Høres ut som en robot. Kjenner en annen med samme telefon, hvor eksakt det samme har skjedd. What to do?
 16. Tanken var å løpe utenfor byen, slik at parker er uaktuelle. Men takk for forslag.
 17. Noen som har tips til bra steder å løpe ikke langt fra Oslo sentrum (sentrum er sentrum, Majorstuen, Bislett, st hanshaugen, Torshov, tøyen, osv.) ish.? Rundt sognsvann er ikke aktuelt. Kan godt ta tbane et lite stykke ut.
 18. Ser en del har en del meninger om sukkeravgift og at de ikke tror det fungerer. En sukkeravgift kan fungere. En avgift fungerer enkelt slikt at når en vare blir dyrere, gjennom avgiften, så vil man ofte velge seg bort fra det nå relativt dyrere produktet (er noen unntak uten at det skal tas opp). Og det er flere eksempler på at avgifter fungerer. Det skal påpekes at vi i Norge bruker relativt liten andel av lønnen vår på mat, så selvfølgelig vil det være vanskeligere å sette avgift på mat enn det f.eks. vil være i land med større andel fattige. Men en avgift + andre tiltak kan absolutt e
 19. Slik du har informert hele veien så har du en kostholdsplan på 1850 kalorier og du utskeier hver dag med godterier på 800-1000 kalorier. Hvis du spiser mer næringsrik mat enn de 1850 bør du ha informert om det. 1850 er lite mat for ei jente på 173 cm og 64 kg. Legger du inn informasjonen din her: http://nhi.no/forside/skjema-og-kalkulatorer/kalkulatorer/beregning-av-kaloribehov-37101.html --> Så skal du daglig ligge på 2400-2600 kalorier - la de komme fra næringsrik mat. F.eks vil å øke fettmengden, spise mer nøtter, frø, feite meieri produkter, avokado, osv. --> dette gjør at man blir
 20. Selv om du har stillesittende dager så bør du et godt stykke opp. Legg inn informasjonen din her: http://nhi.no/forside/skjema-og-kalkulatorer/kalkulatorer/beregning-av-kaloribehov-37101.html Uten av valg av trening og med reduksjon på 500 kalorier så ligger du for lavt.
 21. Å innføre godtestopp vil ikke akkurat hjelpe situasjonen. Som andre her påpeker er 1850 kalorier lite når man trener mye. Istedenfor å innføre godtestopp så ville jeg heller spist mer mat. Når du spiser mer mat med bedre næringsinnhold så vil du ikke har cravings på godterier. Godteri kan forøvrig spises av og til. Å legge seg på full restriksjon på noen ting er ikke løsningen. Selvdisiplin er når du fint kan si ja takk eller velge å si nei takk til godteri. La heller kroppen få nok næringsrik mat så vil ikke cravings være et problem.
 22. I høst pusset jeg litt opp hjemme og i den forbindelse tok jeg ned en lampe som pappa hadde festet ledningen med sånn super sterkt lim.. Uansett når jeg dro den ned forsvant noe av den super dårlige malingen jeg hadde på veggen. Jeg prøvde bare å legge litt akryll i disse ujevnheten siden jeg ikke orket å gå ut og kjøpe sparkel. Vel ble ikke noe fint selvsagt. Så nå har jeg pusset ned en god del, så er spørsmålet, bør jeg pusse ned all maling og så legge sparkel for å så pusse ut og male over. Eller burde jeg bare pusse det slik at det blir mest mulig jevnt, så legge sparkel i hullene, pusse o
 23. Jeg tror ikke det er plassen. Du må ha 1.2 GB ledig og det hadde ikke jeg før jeg tømte søppelbøtta i google+. Og jeg trengte aldri datamaskin, måtte bare lage plass.
 24. Jeg og en venn av meg har samme telefon Xperia Z1 compact. De er kjøpt på nesten på samme tidspunkt. Nå kom lollipop oppdateringen. Jeg fikk installere med en gang, mens han må ha pc for å få laste ned. Hvorfor er det slik? Jeg er bare nysgjerrig altså.
×
×
 • Opprett ny...