Gå til innhold

IdaEriksen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  509
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om IdaEriksen

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 04. mai 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. IdaEriksen

  .

  Nei, jeg gjør vel egentlig ikke det, men jeg har generell kunnskap om hvor mye ulik mat inneholder, så kan hende det går mer på automatikk. Nå har jeg ikke veid meg på flere år heller, da, så vet ikke om jeg veier helt det samme hele tiden, men ser i alle fall ikke mye forskjell og klærne sitter som de skal over tid. Grunnen til at jeg ikke finteller kalorier er at jeg personlig blir for opphengt i det, og det endte tidligere opp med spiseforstyrrelse, men telling kan jo fungere fint for andre. Hvis du merker at du blir for opphengt i det og er bekymret for retningen det tar, så kan du jo prøv
 2. IdaEriksen

  Dagens Glade

  7 km joggings i dag! Nærmer meg mila igjen, sakte men sikkert Og så er det jo så digg vær i Oslo nå at man ikke kan la være å være glad!
 3. Har for det meste trent med en venninne i det siste, så i pausene går det i skravling og eventuell spotting hvis det trengs. Veldig trivelig! (Ikke alltid like effektivt hvis vi har noe veldig viktig å prate om, men som regel er vi flinke til å trene og ikke prate oss bort.)
 4. Mesteparten av tiden er jeg høflig og svarer på meldinger, med mindre det er rene sexmeldinger eller noen som bor i et annet land som skriver noe random. Som regel finner jeg fort ut at jeg ikke er interessert i vedkommende, men jeg får meg ikke helt til å si det rett ut, for enten vil de prøve å overtale meg til å endre ståsted, blir smågretne, eller så kaller de meg indirekte innbildsk fordi jeg trodde at de likte meg. På grunn av sånne mennesker ender jeg ofte opp med å hinte at jeg ikke er så interessert ved å ikke engasjere meg veldig i samtalen, eller så lar jeg etterhvert være å svare (
 5. Akkurat nå leser jeg The Handmaid's Tale av Margaret Attwood, den er veldig bra! Dystopisk roman, dama har litt sjuk fantasi, men likevel mange paralleller til totatlitære regimer som desverre finnes/fantes.
 6. [ATTACH]134413[/ATTACH] Fant dette blinkskuddet her. Sur, trøtt, singletten har vridd seg (som vanlig) og øyenbryna kan jeg ikke forklare engang.
 7. Det er veldig stor forskjell på å diskutere hvorvidt det er etisk og medisinsk forsvarlig å gjennomføre en selvbestemt abort, og å diskutere hvordan det føles å være i den situasjonen og hvordan man da ville reagert. Selv om jeg er for retten til selvbestemt abort og synes det er etisk forsvarlig i et tidlig stadie av graviditeten, kan det godt hende at jeg i en situasjon der jeg ble gravid ble fort knyttet til fosteret og følte at det ble "galt" for meg. Det er to forskjellige ting.
 8. Absolutt. I mange tilfeller vil jeg påstå at det er langt mer ansvarlig og modent å innse at man ikke er i stand til å gi det kommende barnet et bra nok liv, og å gjennomføre en abort.
 9. IdaEriksen

  Dagens Glade

  Pga en liten miniferie har jeg hatt mandagsfølelse i hele dag, alltid like digg når jeg kommer på at det er torsdag og snart helg igjen!
 10. Tok til meg noen råd og drakk mer rett etter økten i tillegg til å ha en lengere nedtrappingssekvens, og kan informere om at kvalmen ikke kom den dagen! Pga utenlandstur har det blitt lite med trening denne uken, men skal gjøre det samme neste gang og se hvordan det går!
 11. Jeg har aldri vært i den situasjonen at jeg har måttet vurdere abort, og jeg vet ærlig talt ikke helt hvordan jeg ville reagert, men jeg er definitivt for retten til selvbestemt abort, og det gjelder også det å eventuelt abortere ett av to eller flere fostre. Slik jeg ser det så er det fosterets etiske og moralske status som er avgjørende, ikke omstendighetene. Hvis man kan fastslå fosterets status, så burde dette gjelde i alle tilfeller. Jeg mener at et foster i et så tidlig stadie som det som er lovlig i Norge (i hovedsak før uke 12) ikke har menneskeverd, da det verken vet at det lever elle
 12. Blir som regel en 0,7 liters Imsdalflaske i løpet av økta, kanskje det ikke er nok?
 13. Hm, synes at jeg drikker bra under øktene, men kanskje jeg kan bli flinkere på nedtrapping? Angående blodtrykket mitt så har jeg pinlig lite peiling på om det er lavt eller høyt, men kan jo sjekke det ut. Takk for svar
 14. Jeg har fått tilbake et problem som jeg slet med for noen år siden. Jeg pleier å trene utholdenhet to ganger i uken (i tillegg til tre styrkeøkter på andre dager, hvis det er relevant), og foretrekker å løpe. Jeg holder som regel på i 40 minutter, med noen intervalldrag underveis, og pleier å bli ganske sliten, men det er ingen ekstreme økter på noen måte. Noen timer etterpå har jeg en tendens til å bli kvalm og uggen, og det er selv om jeg spiser noe etter økten. Jeg slet med dette for noen år siden også, men da spiste jeg såpass lite at jeg i ettertid regnet med at dette var årsaken. Nå, der
×
×
 • Opprett ny...