Gå til innhold

harefroken

Medlemmer
 • Innholdsteller

  148
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. 24 - Fedmekirurgi er ikke aktuelt:LOL:
 2. Også er det oss som ikke klarer å spise bare en kjeks:p Ingen kjeks eller hele pakken:dead:
 3. Oslo 23. august hvis jeg ikke tar heelt feil! http://www.colormerad.no/ Edit: og Bergen!
 4. Awesome!! Vurderes:D
 5. Noen som har erfaring med vannfargetatoveringer? Har aldri sett det på noen før, men kom over noen bilder av det på nettet:) Men skjønner egentlig ikke helt hvordan de får det til? Er det ekte? haha f.eks disse:
 6. - Drikker vann selv om jeg ikke er tørst - Skriver i loggboka - Blar i loggboka - Ser på andre som trener. Prøver å ikke glo da:P Alle sier jo at ingen bryr seg om andre enn seg selv på trening. Veel, jeg liker å observere:happy:
 7. Er så syykt reiselysten for tiden. Derfor kom jeg på en crazy ide her jeg sitter for meg selv en lørdagskveld:) Nemlig å ta turen til Paris fra mandag til tirsdag! Noen som har noen gode tips til hva jeg burde gjøre? Hvordan er avstandene fra flyplassen osv? Jeg tenker å booke rom på et av hotellene nær flyplassen. Har ikke helt bestemt meg enda, vet ikke om jeg tør, hehe. Men ja: Tips og triks for et døgn i Paris??
 8. Aah! Vaniljehavregryn kokt med melk, med en god dæsj cc, syltetøy, valnøtter og kanel <- Min favoritt:)
 9. http://forum.fitnessbloggen.no/threads/hva-spiste-du-til-frokost-i-dag-tr%C3%A5den.101/page-70#post-970611
 10. Spiser ikke nugatti så ofte lenger (hvis jeg kjøper det selv, spiser jeg opp hele boksen i løpet av få dager), men kan ikke huske at jeg har merket endret smak. Fremdeles syykt godt:D Og ja, nugatti på vafler er magisk!!
 11. Takk for svar! Vurderer p-stav istedet, er så utrolig dårlig på å huske pillene...
×
×
 • Opprett ny...