prebnoz Skrevet 28. september 2013 Skrevet 28. september 2013 sukkerholdig brus (styrer faktisk unna der selv i fylla når jeg selv er gått tom for blandevann, velger heller VANN) oliven sylteagurk vanlig kjøttdeig farseprodukter med en fettprosent over 9 smågodt lakris alt som har med mint å gjøre (untatt tyggegummi) fløte leverpostei Siter
Replica Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 Mat og drikke som jeg med åra har følt blir mindre og mindre "nyttig", og derfor spiser/drikker mindre av... Loff (og melprodukter med altfor høy melprosent) smaker lite, er usunt og inneholder lite viktige næringsstoffer Sjokoladepålegg (mistet lysten på å blande godteri med mat) Brus (drikker lite sukkerholdig brus, da smaken blir mindre god ved stadig sjeldnere inntak) Siter
Terskeltrening Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 Spiser nesten alt - men en matvare er sjelden god alene. Mye mat er veldig kjedelig uten tilbehør. Eksempelvis poteter uten en god og fyldig saus - laget av bestemor hvor sausen er lagd på ekte smør, kraft fra et dyr og alt er bare perfekt. Blandet med poteter og mørt kjøtt er kanskje den beste kombinasjonen, hver for seg.... Tja, hvis sausen er god så går det med bare grønnsaker, men føler jeg savner poteten - som jo skal være melete og perfekt kokt. Det jeg ikke spiser: (jeg skal heller aldri lære meg å like dette) Rogn (ikke fisk og rogn, men rogn) (fikk det av mor da jeg var liten, og på den tiden måtte jeg spise det som ble servert. Tok vel to timer før jeg forlot bordet. Etter det har vi aldri hatt rogn alene til middag, og jeg slipper alltid rogn). Ertestuing Lakris Oliven Det jeg nesten aldri spiser: Lever - smaker ikke godt. I tilfelle må det en ekstremt god saus til. Sushi - Ok, har begynt å like det litt, men at det skal være så ekstremt godt kan jeg ikke forstå. Men det er vel et elsk-hat forhold man har til sushi, vet ikke om det er fordi det er så innmari trendy og sunt som gjør at folk sier det er det absolutt beste som finnes i hele verden. Rabarbra - surt, og man må ha sukker på det. Dressing - syns det ødelegger smakene. Med unntak av kebab - den må dynkes i den spesialdressingen (som av en eller annen grunn ikke selges i butikken) ellers er den ikke god. Det jeg ønsker å lære meg å like bedre: Ost - Liker så og si bare Norwegia og Brie. Sushi - Som over - det er visst sunt og så jævlig trendy at det må man bare lære seg å like. Erter - jeg spiser det, men det er ikke noe godt. (ertestuing skal jeg aldri lære meg å like). Siter
Maraud Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 Pga intoleranse: Løk,hvitløk,kål,purre,melk,smør,youghurt,kesam,cottage,gluten,sukker,brus,light-produkter,melkesjokolade, For mye frukt, for mye raske karbohydrater, godteri, alkohol. .. du skjønner tegninga Fordi jeg ikke liker: uhm.... blomkål og rosenkål? Siter
Ikkelitago Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 Jeg er jo veganer så da sier det seg selv at det er mye jeg ikke spiser! Men ting jeg ikke spiser/drikker fordi det er æsj: -Det meste av alkoholholdige drikker, spesielt øl og rødvin -Kaffe -Farris - Rå tomat (cherrytomat går bra) - Walden farms dipper (sirupene er gode) Siter
noisy Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 Jeg unngår: Egg (blir liggende i fosterstilling med mageknip i timesvis etterpå ) Salami (det lukter fysj og fy) Brus som ikke er pepsi max, cola zero eller dahls julebrus Løk i store mengder Øl Farris Oliven Lakris Krabbe (men reker funker hvis det er nok majones og loff under...) Lutefisk ellers spiser jeg det meste, til og med loff, nugatti, fjordland og billys pizza *gasp* Siter
Velvet Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 "Lena Ludvigsen skrev: Ser ut som jeg er den eneste her inne som liker loff..... Ingenting slår frøgourmetloff <3 Skal man først spise brød så er jo loff tingen <3 Siter
Velvet Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 Ok, jeg har lest denne tråden. Alle svar. Mange av dere spiser ikke ting fordi de ikke er såkalt bra for oss, ikke fordi dere ikke liker det. Det er ikke helt bra det. Ville vurdert en litt mindre striks livsstil. Raptorial, lele, Aurelius og 2 andre 5 Siter
Velvet Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 "LeanMachine skrev: Æsj til hapå, nugatti og peanøttsmør. For ikke å snakke om kaker som har nøtter i seg. Kaker, ja. nøtter, ja. Men ikke finn på å bland de. Ew. Neida, kaker og nøtter er jo fine greier, men hva pokker har GULROT i kake å gjøre? malenesofie 1 Siter
LeanMachine Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 "Velvet skrev: Neida, kaker og nøtter er jo fine greier, men hva pokker har GULROT i kake å gjøre? IKKENO Siter
Synuls Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 - Fiskekaker, kjøttpudding, fiskeboller, speilegg - generelt alt som har en puddingaktig konsistens. Siter
BJARNEBJØRN Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 Alt som inneholder gluten. (cøliaki) kaviar, erter, rå selleri, fårikål, rakfisk, lutefisk og kylling. isj Veldig lite kresen Siter
torifug Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 Har skikkelig problemer med kaviar og makrell i tomat, takler verken utseende eller lukten. Fikk faktisk tilsnakk flere ganger på barneskolen fordi jeg åpenlyst brakk meg når folk i nærheten hadde dette i matpakken.. Helt jævlig! Liker heller ikke; kjøttdeig, kjøttkake eller hamburger. Vet ikke helt om det er smaken eller konsistensen. Vet i alle fall at jeg ikke takler konsistensen på løk og sopp. Bortsett fra det spiser jeg det meste, tror jeg. SterkBalanse 1 Siter
torifug Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 Kom på en ting til; ribbe... Ribbe og sånn grå julepølse er virkelig ikke godt. Har spist både fiskeboller og brødskive med brunost på julaften. Til slutt bestemte mamma at vi skulle kutte ut ribbe og heller prøve pinnekjøtt, beste avgjørelsen hun har tatt. <3pinnekjøtt<3 malenesofie 1 Siter
Aurelius Skrevet 29. september 2013 Skrevet 29. september 2013 Pinnekjøtt er super-awesome ja, men ribbe kan og bli kanon om man legger litt kjærleik i det og bruker litt fler smaker enn bare surkål og ribbefett^^ Selv er jeg en sterk proponent av den danske skikken om helstekt gås på julaften! <3 Sol 1 Siter
maybe Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 Kjøttdeig, karbonadedeig og medisterdeig (liker ikke, men liker kyllingkjøttdeig.) Juice eller sukkerholdig brus Sukkerholdig yoghurt Salami, servelat, pepperoni (liker ikke) Sort kaffe (liker ikke) Siter
BKJ Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 Har skrevet her før.. men kan legge til endel ting. Kjøttdeig, kyllingkjøttdeig, koteletter, lamme/fårekjøtt, så og si alle typer stek. Salami, servelat ost, majones, rømme, fløte, melk (skummet kan gå til nøds) Hadde et ganske greit forhold til disse før, men så sleit jeg med en spiseforstyrrelse.. og etter jeg ble helt frisk igjen har jeg egentlig bare fått helt stygga på de tinga. Siter
Raptorial Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 "BKJ skrev: Har skrevet her før.. men kan legge til endel ting. Kjøttdeig, kyllingkjøttdeig, koteletter, lamme/fårekjøtt, så og si alle typer stek. Salami, servelat ost, majones, rømme, fløte, melk (skummet kan gå til nøds) Hadde et ganske greit forhold til disse før, men så sleit jeg med en spiseforstyrrelse.. og etter jeg ble helt frisk igjen har jeg egentlig bare fått helt stygga på de tinga. Da må jeg jo egentlig spørre... Hvis du hadde et greit forhold til det før, men ikke kan spise det nå... har du da blitt helt frisk igjen? Det er jo absolutt ingenting feil med disse matvarene. malenesofie, lele, Synan og 1 annen 4 Siter
BKJ Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 Har blitt helt frisk igjen, spiser som en godt voksen hest for tia. Aner ikke, bare liker det ikke lenger. Siter
hannanw Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 pistasj-kan ikke fordra smaken majones- det samme gjelder for majones lutfisk-teksturen er bare motbydelig smør på brødskiva-kvalmende potet og pasta-for mye stivelse og jeg får vondt i magen av pasta rømme-for mye kalorier, for lite proteiner asparges-liker ikke smaken blomkål-blomkål og fordøyelsen min er ikke venner sild-smaker for fett og ofte mye bein i makrell- det samme gjelder for makrell gjærbakst-vondt i magen og blir oppblåst Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.