Gå til innhold

maybe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  166
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om maybe

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kokoskrem (eksempel på oppskrift her) eller chiapudding på kokos/mandelmelk (2 dl melk, 2-3 ss frø, la stå over natten) er veldig godt
 2. Du kan jo lage havrebrød av havregrøten. Her er en oppskrift på det- og den består kun av vann og gryn, og så kan du drikke shaken ved siden av eller evt. bytte ut med noe proteinrikt pålegg. Kan også være godt å blande pulveret i grøten, spesielt om det er sjokolade eller vaniljesmak:)
 3. maybe

  Dagens Glade

  Kjæresten og jeg skal bli samboere, og bare to dager på jobb før to uker med (nesten) helt fri
 4. Du kan for eksempel ta med deg noe hjemmenfra: Kokte egg, kylling, fisk, middagsrester osv. og ha det sammen med salat fra salatbaren:) Det gjør jeg en del på skolen.
 5. maybe

  Dagens negative

  Hater microsoft word som skal gjøre det så utrolig vanskelig å lage innholdsfortegnelse og nekter å registrere alle overskriftene i innholdsfortegnelsen. Har sittet med det i over en time nå, og fortsatt bare tull:arghh:
 6. maybe

  Sunne smoothies?

  1 glass melk/kulturmelk/skyr naturell, 1/2-1 frossen banan, 1/2 avocado og isbiter, og evt litt spinat, blir en god grønn smoothie. Ellers er det veldig godt å lage sjokoladeshake: Melk/kokosmelk, frossen banan, proteinpulver (sjokoladesmak), evt litt kakao og mandler:)
 7. Pølser og potetstappeo_O Kan ikke huske sist jeg spiste det, men det var veldig godt da:)
 8. ^^Dietten din er så og si fettfri, så ville prøvd å få inn litt mer fett. E. eks. Avocado, laks, makrell (i tomat;)), nøtter, fete meieriprodukter, egg osv. Ville kanskje vært enklere med litt færre og større måltider. Les denne: http://fitnessbloggen.no/fett-kosten-er-viktigere-enn-du-tror/
 9. Disse havrekjeksene fra Linda Stuhaug er utrolig gode:)
 10. maybe

  Dagens Glade

  Endelig kunne jeg trene nesten helt vanlig igjen etter å ha bristet ribbenet:)
 11. maybe

  Dagens negative

  Har mest sannsynlig fått brist eller brudd i ribbenet. Det gjør vondt og jeg har lyst til å trene:(
 12. maybe

  Dagens Glade

  Etter å ha søkt på x antall deltidsjobber, fikk jeg til slutt den jeg hadde aller mest lyst på
 13. Lakseform er godt: Søtpoteter i bånn og laksefilet, kesam, cherrytomater og spinat og ost på toppen. Ellers smaker laks veldig godt med hjemmelaget pesto (veldig godt i salat med fetaost), eller så er lakseburger også veldig lett å lage:) Har jeg det travelt tar jeg bare på litt sweet chili- saus på laksen og serverer med ris, brokkoli/salat og salte cashewnøtter:)
 14. maybe

  Dagens negative

  Fått penger til å kjøpe kåpen jeg har lyst på, men så er den utsolgt i størrelsen min overalt
×
×
 • Opprett ny...