Gå til innhold

BJARNEBJØRN

Medlemmer
 • Innholdsteller

  65
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BJARNEBJØRN

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ikke alle kan være venner, det er vi voksne nok til å forstå. Jeg kunne bare ønske at vi kunne være voksne nok til å forstå verdien av å vise høflighet. (eller ikke vise oss i det hele tatt)
 2. Dette bunnslammet av internett, dere. Det jeg synes er det tristeste med denne diskusjonen, er at vi igjen får bekreftet det åpenbare: Internett gjør mange av oss usmaklige. Det er så himla kjedelig å lese gjennom, for etterhvert glemmer jeg hva saken i utgansgspunktet handlet om. Ja, for dere husker at saken handler om en mann som ville vise fram den flotte kjæresten sin? På sin private facebook profil. Da spør jeg meg selv, hva har camillas fettprosent med det å gjøre ? Saken handler om en mann som har vist fram kjæresten sin, ikke hengt ut tynn(ere) jenter. Saken handler om en gutt som
 3. Jeg vil bare avkrefte at bjølsen/sagene er det du kaller fattige slum områder. Bydelen er attraktiv å bo i, den er forholdsvis stille og rolig, og kollektivtraffiken er kjempe bra. Kort vei til de forskjellige skolene, for ikke å glemme at man finner både kiwi, rema og meny i fleng Forøvrig synes jeg slike kommentarer er usaklig å komme med.
 4. 3 år ish og det er et bevisst valg. Jeg tror at det er viktig å ikke stresse etter et forhold bare fordi man er redd for å være alene, da går man bare inn i fohold på helt feil premisser, og ofte med feil person. Allikevel tror jeg alle liker oppmerksomhet, så om man får den "dosen", kan man leve lenge og bra som singel drømmemannen dukker nok opp tidsnok uansett !
 5. Jeg skjønner poenget. Men jeg fikk også både kremer og tetrasyklid som er mildere og det HJALP SOM BARE RAKKERN. Etter type fire mnd var det tilbake .. og samme regla igjen. Om man har urenheter grunnet hormoner hjelper de ikke med en krem eller antibiotika, da må sterkere midler til. Det kunne spart meg for mye tid og penger om jeg hadde fått roa med en gang.(som ikke har hemmet meg på noe som helst måte, annet enn fin hud og faktisk enda mer treningsmotivasjon og glede)
 6. Hva jeg personlig tror om trening, roa og presentasjoner : Jeg har nå gått ca 150 dager på kuren. Trening : Den første mnd slet jeg ekstremt med at jeg var stiv og hadde vondt i leddene. Under tung knebøy kunne jeg ikke stå oppreis etterpå fordi det var umulig å strekke ut ryggen. Jeg gikk da på 6mg per dag, noe som er veldig mye for ei jente på 55 kg. Etter at jeg gikk ned til 40mg per dag har jeg ikke merket noe til muskelsmerter. Kondisjon : Jeg har ikke fått dårligre presentasjoner her, det eneste som har forandret seg er at jeg må drikke mer vann i løpet av økten og svetter mer
 7. Jeg har ikke opplevd mye smerter i muskler og ledd. Den første mnd var jeg litt øm i musklaturen(spes i korsryggen og nakken), litt som konstant treningsverk. Det jeg fant ut var at jeg måtte bruke ekstra lang tid på å tøye muskelene og gjøre de ordentlig varme før jeg satte i gang med styrketreningen. Generelle råd for å unngå å ha de verre enn man må : Drikk MASSE vann, spesielt under trening. Kroppen blir dehydrert av kuren, og spesielt under trening. Man blir også ufattelig tørst, så jeg har alltid med meg to vannflasker på trening. Ha ALLTID med deg caramex eller annen god lypsyl
 8. Jeg går selv på roaccutan kuren og brukes selolje, et godt alternativ uten A-vitamin. Hender seg jeg også bruker nattlysolje, som skal være bra for huden også : ) Lykke til med kuren !
 9. Alt som inneholder gluten. (cøliaki) kaviar, erter, rå selleri, fårikål, rakfisk, lutefisk og kylling. isj Veldig lite kresen
 10. jeg er jeg er egentlig en HÅK, så kommer nok til å gå tilbake til det så fort jeg ser ser anntydninger/den har kommet så er mest for fun for min del. Om jeg i det hele tatt disiplinerer meg hardt nok!
 11. Med en høyde på under 160 og vekt på mindre enn 60 kg er jeg kanskje ingen JLO. Men jeg liker å si jeg er formfull og kvinne jeg også (kan ikke være noe dårligere !! heia former)
 12. GAME ON. Skal ha anntydning til en slags pack/muskler/et eller anna innen 26. Juni. 7.mars- 21.mars aka ingen forandring endaa ... work gotta be dooone
 13. haha, jeg spør selvfølgelig først da !: ) !Jeg er ikke helt "skada" vet du Men det irriterer meg grenseløst når bussen allerede er full, og de fleste i dette land sikkert heller står enn å spørre om å få sitte. Janteloven norge der man helst ikke en gang skal smile på bussen, men helst sitte med øreproppene godt plantet og ikke en gang gi et smil .
 14. Godkjent når man har med bagger/barnevogn etc haha
×
×
 • Opprett ny...