Gå til innhold

prebnoz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  464
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om prebnoz

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 31. mai 1994

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! kjøpte den største bøtta fra Nutramino med vaniljesmak her i går i ren frustrasjon over at jeg var tom for casein..viste seg at kompisen min har en pose liggende og derfor trenger jeg ikke denne lengre. er tatt to serveringer av den, så det er altså 62 serveringer igjen. selges i Trondheim for 400,-
 2. for sent der gitt! får bare gjøre det beste ut av slikt, selv om trivselen og ubehaget er ganske dominant når man ender opp sånn.
 3. deltok i NM for to helger siden og overhørte to bikinifitnessutøvere prate rett før sceneteppet til åpningsseremonien. "skal vi gå å ta en røyk og ett glass vin før vi karber litt?"
 4. sant det! individuell adapsjon er virkelig ikke til å skjønne seg på tror det blir viktig for min del og andre som har noen kg ekstra etter sesongen de vil bli kvitt, justerer regelmessig etter hva som skjer.
 5. Drit i proteinpulver om kosten er bra, spe på hvis du har penger til overs, og ikke tenk fancy, sats på et billig Whey konsentrat ala Smartsupps whey. -BILLIG kreatin - Smartsupps, gymgrossisten.no 79,- for 500g - Omega 3, Activate lakseolje, eller Sunkost høykonsentrert omega 3. - Vitamin D3 5000ug, må kjøpes fra et annet EU-land. -ZMA, igjen, jeg går for smartsupps fordi de rett og slett leverer i forhold til pris -Glutamin ELLER BCAA, til å ha under treningen. Smartsupps igjen baby.
 6. hvis tanken er fitness, scenelyset og fargen dekker til de fleste ujevnheter i huden. Man tror det virkelig ikke før man ser etterbildene
 7. regner med at noe er fett ja, men merket også mellom Norway open og NM at det var vanskelig å bli kvitt 6 kg med vann som jeg hadde lagt på meg, dette slapp da siste kvelden før NM. Tror mange, inkludert meg selv tar dette for å være fett i stedet for vann, siden det er så stridig. men adapsjonen som du snakker om, denne er vell også gjeldende for når en øker kaloriene slik som dette? og det vil vel si at man rimelig kjapt kan balansere seg, i stedet for å kjøre en reverse diet på flere måneder?
 8. gammel tråd og rimelig spennende. Men dog har jeg vanskeligheter for å tro at de 10kg jeg har tatt til meg er bare fett?har bare vært 8 uker på diett og da kan vel ikke forbrenningen være så fucked?
 9. liten kar uten lats, bein og biceps...hvis han ikke er rein syns jeg direkte synd i han...
 10. YOU GOT ME HOOKED (maten) virker spennende, men som straks ferdig utdannet personlig trener selv, så vil jeg gjerne se hvorvidt jeg klarer selv å kjøre en reverse diet. Synes dog initiativet er veldig bra! og det er behov for slik kunnskap. Vet om flere utøvere som sliter stort, og rett og slett har fått nok av hele fitnesslivet etter sin første konkurranse lykke til!
 11. har en boks som er tatt 4 flate scoops av, MAO: fortsatt 76 scoops igjen! kosta 499,- ny, selges for 350,- er I Trondheim.
 12. Det værste som kan skje er at du ikke hører på gode råd, og DERMED ikke får resultatene Dog, kan jeg bidra med å tilføye at jeg i mine tidligere år var akkurat der du var. spiste FOR LITE og fikk ALDRI de resultatene jeg ville ha, til tross for at vekten gikk ned. Rett og slett fordi kroppens prioriteringer er å beholde kroppsfett, ikke muskler.
 13. La oss analysere den litt for deg. 35 Servings Grape Serving Size1Scoop(18.1g) Servings Per Container35 Amount Per Serving % Daily Value* Calories 50 Calories From Fat 0 Total Carbohydrate 11g 4% Sugars 0g % Magnesium (As Magnesium Oxide & Zinc Magnesium Aspartate (ZMA®)) 120mg 30% Zinc (As Zinc Oxide & Zinc Magnesium Aspartate (ZMA®)) 20mg 133.3% Potassium (As Potassium Chloride & Dipotassium Phosphate) 50mg 1% BullNox™ Pre-Workout Formula Strength-Endurance 18,100mg ** Glucose Polymers, L-Taurin
 14. Det beste for litt energipåfyll under trening etter min erfaring er litt BCAA, enkle carbs, taurin/coffine. et tilskudd som har dette allerede i seg er XXL-Booster fra Best Body Nutrition. Men man kan jo gjerne blande sine favoritter, f.eks. et enkelt carbopulver (20-30g carbs), 3-5g BCAA samt f.eks. en Fres eller lignende (halvt scoop PWO). Mix og triks så finner du ut
×
×
 • Opprett ny...