Gå til innhold

Replica

Medlemmer
 • Innholdsteller

  61
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Replica

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 04. jan. 1986

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.youtube.com/playlist?feature=edit_ok&list=PLp4VYrnMmBMmnOgPB95GcwVZ1r2WxatpS
 1. Jo vanskeligere oppgaver man mestrer i gymmen, jo lettere føles de aller fleste oppgaver en skal mestre utenfor gymmen. Hva er poenget med et flyttefirma ved flytting når man bærer dobbelt så mye som man tidligere gjorde?
 2. Jeg oppfordrer aldri noen til å overtale partneren sin til å begynne å trene. Men hvis denne personen har et snev av interesse, men allikevel velger å ikke prøve dette ut, kan det være flere årsaker. Greit å finne ut av kanskje. Spesielt hvis det er helsen du bekymrer deg over. Synes han det er kjedelig, flaut(dårlig selvtillit), teit(fordommer mot folk som trener en form for defensiv agressiv)? Hva er hans årsak til å ikke ønske dette? Mange lar seg skremme av treningssenteret, og føler at de må være ripped og ta minst 10 pullups osv for å føle at de har noe der å gjøre. Egoet blir jekket
 3. Jeg ville loggført hver eneste treningsdag med reps, serier, vekt osv... også fått en oversikt over intensiteten jeg brukte og pausene imellom. Det er mye som kan gjøres for å øke kvaliteten i en økt. Jeg har hatt 30 min økter som har hatt langt bedre kvalitet enn en annen økt som har vart i mer enn 2 timer. Viktig å ha mål og prøve å holde seg unna "kukerundtsyndromet" som lett oppstår f.eks hvis du ikke veit hva du skal trene fra før av, eller det er altfor mange på treningssenteret, som tvinger deg til å leite etter gode alternativer. Det er ikke tidsbesparende og gir muligheten til å kaste
 4. Hvis du har god selvdisiplin så kan du jo gjøre noen øvelser hjemme, og til og med på jobb. Pushups er mulig å snike inn i mange sammenhenger, det er også knebøy uten vekter. Det er kjempemange øvelser som kan være svært nyttig å innføre som "pauseøvelser". Hva slags jobb er det snakk om? Er det fysisk arbeid?
 5. 13 timer jobb + 2timer reiseveg = 15 timer. Dvs at trening, søvn, mat, stell, hobby, tv til sammen = 9 timer. Hvis du bruker 6,5 timer på søvn. Da kan du evt presse inn en stronglifts 5x5 mandag, onsdag og fredag før jobb. Disse bruker tar ca. 45 min av tiden din, noe som utgjør ca. 1 time med rask "stelletid". Kan være lurt å se på mulighetene til å trene "på jobb", i nærheten eller hjemme. Med så lite tid kan det være en idé å prøve å trene hjemme, selvom det sikkert noen ganger er vanskeligere å disiplinere seg skikkelig.
 6. Mat og drikke som jeg med åra har følt blir mindre og mindre "nyttig", og derfor spiser/drikker mindre av... Loff (og melprodukter med altfor høy melprosent) smaker lite, er usunt og inneholder lite viktige næringsstoffer Sjokoladepålegg (mistet lysten på å blande godteri med mat) Brus (drikker lite sukkerholdig brus, da smaken blir mindre god ved stadig sjeldnere inntak)
 7. Jeg tror jeg har en mild form for søvnapne, noe som vil si at jeg har en tendens til å "choke-snorke", og våkner av dette opptil flere ganger iløpet av natta. Men som regel hvis jeg legger meg tidsnok føler jeg meg greit uthvilt uansett. Jeg sovner lett på t-bane, trikk, bil whatever. Har til og med sovnet stående på bussen på det værste. Men føler jeg har fått en del gode svar her. Høres fornuftig ut at en mengde på 7-8 timer søvn og samme sovetider hver dag hjelper. Men legger jeg meg der jeg er i senga 7 timer, kan jeg se for meg at det blir 5-6 timer "søvn" der jeg noen netter sover ganske
 8. Takk for tips. Er det idioti å kjøre på med slikt hvis man starter økta med 5x5 stronglifts der man fokuserer på yates row og benk press den ene dagen, og markløft + militærpress den andre? Tenker på om jeg isåfall bør justere mengden etter å ha brukt en del krefter på yates row. Høres jo ganske smart ut den planen du bruker som eksempel. Tenker jeg kunne prøvd å tilpasse noe lignende.
 9. Hvis man har mye fett vil vel mye av energien hentes fra fettet også. Men hvis man er tilnærmet "fettfri" vil behovet for energi fra maten bli enda viktigere. Dessuten er det vel forskjell på de som ønsker å kun bli sterkere i forhold til kroppsvekt, og de som driver og bygger kropp for å bli SWOLE.
 10. Reps pr. idag: 8 Vekt: 83kg Høyde: 179cm Vingespenn: 192 cm (litt bredere skuldre enn gj.snitt, og relativt lange armer) Jeg løfter min egen kroppsvekt fra nederst til hodet over stang ca. 8 ganger, og føler jeg har stagnert litt her. Jeg har måttet roe ned på markløft grunnet vond hofte. Kjører en del yates row, klatrevegg, "monkey bars" osv. Lurer på om noen har gode forslag til både gode oppvarmingsøvelser for å teste min faktiske maks ligger på, samt noen gode styrkeøvelser for raskere framgang. Er vektvest, eller "vektbelte" anbefalt for raskere økning her?
 11. Sålenge man selv er positiv, vil en fort oppleve at man får flere smil hver dag. Hilse både inn og ut av teningssenteret til de som jobber der, og ikke minst ta en småprat av og til skaper good feel! Nydelig at du er av den positive sorten.
 12. Jeg ordla meg nok feil der. Jeg mente at mange ikke vil klare å se det fordi en ikke viser fram talentet sitt. Hvis du skjønner? Men jeg er enig i det du sier. Medfødt talent er faktisk destruktivt for mange, fordi de ikke klarer å bestemme seg for noen ting, og blir lei fort. Med janteloven litt for langt inn i ryggmargen blir det vanskelig å påstå, allikevel har jeg også fått høre lignende i det jeg har holdt på med. Spesielt i øvelser som krever eksplosiv styrke og god kroppsbeherskelse/koordinasjon. Men det finnes nok noen som har hatt kjipe foreldre som ikke har latt ungene være aktive os
 13. Ettersom jeg ønsker å bli sterkere uten å bli større, og samtidig mestre godt i pullups, dips, klatring osv ønsker jeg ikke ete så mye som før. Derfor tror jeg at det skal være mulig å bruke mindre penger med dette i tankene. Hvis fokuset er core strength og forholdsvis lav kroppsvekt, da er det vel viktigst å få i seg nok av de viktigste næringsstoffene, vitaminene og en ok mengde mat som gjør at man opprettholder et balansert energinivå. Jeg skal finne ut av dette, men egg og first price tunifisk er tingen. 2pk tunfisk til 7 kroner er ikke å klage på.
 14. Tror det er definisjonen på ordet talent som bør sjekkes nærmere her, ettersom folk er så uenige. http://no.wikipedia.org/wiki/Talent Sånn sett Danny er jeg enig med deg. Når det er snakk om medfødt "begavethet" så er det ordet talent som bør brukes. Når det er snakk om å gjøre noe med talentet sitt er det "treningstalent", disiplin, viljestyrke osv som spiller inn i tillegg. Hvis en person aldri har ønsket å mestre noe innenfor det området han/hun har stort potensiale, vil ingen hevde at denne personen er et talent selvom han ifølge definisjonen godt kan være det.
 15. Virker som dere begge mener det samme, men bruker ord forskjellig. Men det ville vært naivt å tro at hvem som helst kan bli best i hvilken som helst øvelse. Like naivt ville det vært å tro at en verdensener er den eneste som var "født" for dette. Det finnes folk med begrensa genetisk utgangspunkt med stort treningstalent, og personer med ekstremt bra utgangspunkt som "kaster" bort "gaven" sin. Blant de beste innen hver øvelse er nok både genetiske forutsetninger psykisk og mentalt samt sterk vilje og treningstalent en vanlig kombinasjon. Men det finnes utvilsomt idretter der treningstalent og
×
×
 • Opprett ny...