02-snapper Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Just-for-fun-tråd; hvilke helt vanlige matvarer (hverdagsmat) spiser du IKKE, og hvorfor?? Meg: Loff - syntes faktisk ikke det smaker NOE så om jeg skal ha brød velger jeg et som smaker godt. Elsker rugbrød! Og generelt brød med god tyggemotstand Banan - fikk så mye bananer forbindelse med sykkelritt gjennom mange år at jeg nå ikke kan fordra smaken og konsistensen. Fysisk vanskelig for å svelge! Pasta - rett og slett bare fordi jeg etter flere år med spiseforstyrrelsen aldri har klart å spise dette igjen.. Men det sagt; savner det jo ikke heller da. Kanskje en dag Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Pasta - av samme grunn .. Pølser, fiskepuddinger, alle farseprodukter (vet ikke helt hvorfor, føler meg tryggere på å lage slike ting selv) og brus med sukker - fordi jeg mener det er meningsløst å drikke sukkerdrikke når lightversjonen smaker prikk likt. Bortebø, slettet2018 og tinas_stil 3 Siter
psychgeek Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Pålegg: kaviar, leverpostei, tubeoster: fordi æsj. Grønnsaker: Sopp, rå gulrøtter/kålrot: fordi det gir meg mageknip. Kjeks og sukkerbrus: fordi det er ikke godt nok til å forsvare kaloriene. Yoghurt (alene): fordi jeg får halsbrann. Er generelt ikke spesielt glad i pølser og fiskefarse. Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Pasta, poteter og brød - samme grunn som at du ikke spiser pasta Sjokolade, chips og brus med sukker - jeg ser ikke grunnen til å spise ting som ikke gir kroppen min noe den virkelig trenger Nøtter - skikkelig allergisk Ferdigprodukter som fjordland, ferdiglagde kjøttkaker osv - synes ikke at det smaker godt Rødt kjøtt - klarer ikke tygge/svelge det ordenltig uansett hva ): savner biff åh Siter
Raptorial Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Tran - Brekker meg og har jævlige oppgulp i flere timer Mikrobølgegjennoppvarma pizza - fæl konsistens, og pizza er digg kaldt. Ellers, av vanlige matvarer så er jeg altetende. Gi meg pasta, ris, nøtter og cola... Je tek e! sunnkropp, qwerty123 og Sol 3 Siter
BKJ Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Sukkerholdig brus, brød.. spesielt hvitt brød, skikkelig grovt kan gå til nøds MHJ 1 Siter
Shenjing Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Rå fisk. Det bare, nei, det går ikke. Til nød om det er dynka i soyasaus/eddik med wasabi og sylta ingefær. ..... that's it. Å, ja. Haggis, hehe .... det er totalt psykologisk for det smaker jo ikke høgg (som rå fisk gjør), men det er tanken på hva det egentlig består av som ødelegger alt. Thess og FatUnicorn 2 Siter
wombat Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Nøtter - allergisk mot Boller - takler det ikke Sitrusfrukter - allergisk mot Sushi - det ser så jævlig nasty ut (indre organ feeling) Andre ting som ligner på indre organer Torsk/sei - Nasty konsistens Soppsuppe - Nasty som faen Hjemmelaget hamburger - Fordi det er så uendelig ekkelt i forhold til esso/statoilburger Avocado - Blir kvalm av tanken ++++++++++++ Edit: Kanskje greit å få med my worst enemies: Biff, koteletter, entrecote, indrefilèt, ytrefilèt og alt det møkket der. Takler det ikke. Siter
Raptorial Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Hjemmelaget hamburger - Fordi det er så uendelig ekkelt i forhold til esso/statoilburger Keegil, du har en jobb som må gjøres. Drit i alt annet, dette er viktig... Mink, Drlegendary, Espen-h og 19 andre 22 Siter
Afterall Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Jeg pleide å ha et intenst fiendtlig forhold til sopp, men nå liker jeg det. Det jeg kommer på som gjenstår er i grunn blekksprut (pga. den gummiaktige konsistensen), grøt (spiser om jeg får servert, men ville aldri laga selv) og sjokolade med frukt i (what a waste of chocolate..). Liker det aller, aller meste, så kresen i matveien er jeg hvertfall ikke. FatUnicorn og Shenjing 2 Siter
Platon Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Spiser absolutt alt bortsett fra fiskekaker, fiskepudding og fiskeboller. Det er ikke menneskeføde verken smaksmessig eller konsistensmessig. FatUnicorn, Sylteagurk og Pinglo 3 Siter
Christian_B Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Sett bort fra ting jeg er allergisk mot, ingenting. Noen ting jeg styrer unna om jeg handler selv, men får jeg det servert går det rett i grisen. Martbart 1 Siter
Scruffy Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Jeg spiser/drikker ikke: - rødt kjøtt - brød, med unntak av middagsbrød - juice, sportsdrikker og brus (med unntak av pepsi max) - yoghurt med smak/sukker - frokostblanding - potetgull - øl - is - reker, krabbe - syltetøy Siter
Keegil Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Hjemmelaget hamburger - Fordi det er så uendelig ekkelt i forhold til esso/statoilburger Keegil, du har en jobb som må gjøres. Drit i alt annet, dette er viktig... Stine smurfine, Januz bokmerke, Drlegendary og 17 andre 20 Siter
Lagertha Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Erter : Tygg-skvis-sprut, fytti satan! Fiske-boller/-pudding/-kaker : fryktelig konsistens. Ellers så spiser jeg det meste:) Siter
damdidam Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Kaviar, fløte, ansjos, oliven og nøtter Siter
Eliza Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Hvit saus Erter:yuck: Rå fisk-konsistens Rått kjøtt-konsistens Andelever Ost som er særere enn jarlsberg eller brunost ( og kremost er sært ja) Avokado- usj for en konsistens, smaker jo nada Cottage cheese- nok en gang.. konsistens.. Yoghurt- går kun ann i Frankrike ( anderledes konsistens og smak der ) Tomatsild eller sursild Kålrabi ( når den er kokt.. usj. ) Tomat og rå løk ( kan gå ned, men søren ikke godt ) OLIVEN... Sikkert noe jeg har glemt:whistle: Trøster meg selv med at jeg var værre før Siter
Afterall Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Hvit saus Erter:yuck: Rå fisk-konsistens Rått kjøtt-konsistens Andelever Ost som er særere enn jarlsberg eller brunost ( og kremost er sært ja) Avokado- usj for en konsistens, smaker jo nada Cottage cheese- nok en gang.. konsistens.. Yoghurt- går kun ann i Frankrike ( anderledes konsistens og smak der ) Tomatsild eller sursild Kålrabi ( når den er kokt.. usj. ) Tomat og rå løk ( kan gå ned, men søren ikke godt ) OLIVEN... Sikkert noe jeg har glemt:whistle: Trøster meg selv med at jeg var værre før Stakkars Janeee og Tor 2 Siter
TheSeniorWrangler Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Majones, dressing, smør, saus,remulade- alle sånne rennete, ekle greier som så å si alle som selger salater og ferdigsmurte baguetter/brødskiver insisterer på å grise over maten. Æsj. Har ingenting med fettfrykt eller melkeallergi å gjøre- jeg synes bare det smaker vanvittig ekkelt og er grusomt å ha i munnen. Grøsser bare av å skrive om det:) Pangaea 1 Siter
Stephanie F Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Sjømat som ikke er fisk..og fisken bør være bakt i ovnen. Og fordi jeg har en bunnløs appetitt må usunn mat (kaker, pizza, is, whatever) veies opp i innhold+kcal contra hvor digg det er. Så det meste styres unna hvis det ikke er jul Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.