Gå til innhold

Sylteagurk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sylteagurk

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg merker at de dagene jeg står opp med venstre foten først, får håret mitt en mer fyldig og shiny look enn ellers. Over tid kan jeg tenke meg at det fører til fyldigere manke. Kanskje litt mer gains også, faktisk. Hey man, but it's just advice...
 2. 110. Godt å vite at det fortsatt finnes en del potensielle godbiter der ute
 3. Et interessant konsept som ikke bare skal fungere som et kosttilskudd, men rett og slett erstatte hele måltider. http://www.dn.no/dnlordag/ Det høres jo i grunn veldig praktisk ut for deler av dagens måltider, men kan skjønne at en del ser på ideen med skeptiske øyne. Hva tenker fitnessbloggens innbyggere?
 4. Denne er nok lite passende til det du søker, men siden vi først er inne på pranks følte jeg for å dele en fin jeg kom over i går.
 5. Du kan ta de akkurat når du vil. This is just advice, do whatever the F*CK you wanna do!
 6. Jeg mener å huske at Børge Fagerli postet et utsagn på Facebook for en stund siden i stilen "Hvis du har prøvd alt av skadebehandling uten hell, bør du vurdere å sjekke ut ART", etterfulgt av en særlig anbefaling av http://www.artklinikken.no/nicolai/. Har ingen personlige erfaringer med behandlingen, men det kan kanskje være verdt å gi det et forsøk?
 7. Denne tråden trenger flere videoer! Edit: Hvis noen lurte på hvorfor jeg selv ikke bidrar, er det fordi at min 1RM ikke er så mye å skryte av (enda). Men ved nærmere ettertanke fant jeg ut at jeg likevel kan slenge ved en relevant video som jeg så her om dagen (i håp om en dag å bli et beist, selvsagt!).
 8. Så det du sier er at mosjonister som vil se bra ut bør ha nøytral nakke, mens folk som vil bli sterkest mulig bør se opp for å kunne dra mer?
 9. Har ikke folk flest samme mål, nemlig å løfte mest mulig? Og hvilke metoder kan forsvare én teknikk over en annen i ulike settinger? Jeg spør ikke for å være idiot, men det hørtes ikke så logisk ut, så jeg ble nysgjerrig.
×
×
 • Opprett ny...