Gå til innhold

wombat

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 505
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om wombat

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 30. jan. 1993

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. wombat

  2048

  Ble oppriktig deprimert når jeg så at noen her hadde bedre enn meg. Dette kan bli en lang natt!!!!!! Nåværende rekord er 67.212
 2. Som jeg skrev: "Skjønner at du mener at DU gjør det". Men dette er jo en kommentar man hører fra de aller, aller fleste. Det var derfor jeg skrev "sånne kommentarer som". Jeg klarer meg fint med mine små, jeg liker de jo, men det er jo ikke sånn "yeeeey" når folk sier det. Men min kommentar var mer på generell basis. Var selvfølgelig ikke så smart å sitere deg, men.
 3. Må ikke ha noen spesiell mat. De fleste årene (utenom de jeg var avholds) drikker jeg på 16. mai, så det blir liksom litt etter formen. Hot dog har jo pleid å være et must, men i år ville jeg heller henrettes på åpen gate enn å spise hot dog. Har aldri spist is på 17. mai. Idag ble det rett og slett grandiosa til kvelds etter å ha tømt alle innvoller i dass jevnt utover dagen. Beste dagen å få tidenes hangover på, azz.
 4. Du kan få de for 50 kr + porto (regner med den ikke blir så dyr.. )
 5. Det eneste som plager med meg å ha små pupper er sånne kommentarer som: "for min del er pupper noe av det som gjør meg både symmetrisk OG feminin". Skjønner at du mener at DU gjør det, men det svir jo litt hvis man ikke kan være feminin uten store pupper liksom.
 6. Hvis du snakker til meg opererte jeg ut to stk fra underkjeven og det er gjort for over en mnd siden.
 7. Jeg har tatt kortisonsprøyte + bruker medisiner ved siden av, men merker jo fortsatt at jeg må være mer forsiktig og at alt går tregere og jeg blir mer andpusten og sliten. Det får jeg bare bære over med til sesongen er over.
 8. Ååh, da misforsto jeg. Når jeg bestilte fikk jeg bare et kontonr på mail og overførte dit så sendte de. De har visst forandret på det da
 9. Jeg har fått svar på mail med en gang jeg har sendt. Selvom det var sent søndags natt... Og jeg betalte først og fikk buksen med en gang etter betaling. Det kan jo være dere ikke har fått de pga dere ikke har betalt først? Eller? Hvis dere ikke har det?
 10. Fikk de etter 2-3 dager begge gangene. Vil ikke anbefale de da, de blir stygg etter 1 vask og rakner gjerne etter 5 vask
 11. Når jeg tok 85 kg i bøy tok jeg.... eh 25 kg i legcurl? Og 40 kg i legextensions tror jeg. Makset ut beinpressapparatet da, men ellers er jeg helt evneveik på beinapparater. Tror jeg tar 5 kg i ja/nei maskinen.
 12. wombat

  Er du handy?

  Er meget handy. Gjør alt selv. Skifter dekk, maler, pusser opp, legger gulv, legger fliser, sparkler, vasker bilen, reparerer ting, henger opp lamper, bytter olje og sjekker lufttrykk, monterer alt det skulle være av møbler samme hva de veier eller hvor mange personer heftet påstår at trengs, snekrer og ordner. Tror jeg klarer det meste Og VELDIG stolt over at jeg er så handy også, havner seff bilder på facebook hver gang jeg foretar meg noe handy. Lol. Helt krise.
 13. wombat

  Kjerringråd

  - Hårspray i fjeset før byen (sminken holder bedre) - Sitron i håret for å få striper (tror det bare funker hvis du har ufarget hår) - Øyenbrynsskjærer for å lage fin sidelugg (skjær nedover såklart) - Potetskreller som skrutrekker på sånne sykt små skruer (for gameboyen døde ALLTID når vi var på ferie) - Neglelakkfjerner for å fjerne gammel maling som sitter dønn
×
×
 • Opprett ny...