Gå til innhold

Christian_B

Medlemmer
 • Innholdsteller

  978
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Christian_B vant dagen sist 12. oktober 2016

Christian_B hadde mest likt innhold!

Om Christian_B

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fremgang i utholdenhet vil være meget merkbar og målbar som nybegynner. gitt at man gjør ting iallfall halvveis riktig. Er mye verre når man har trent noen år, da er det mindre fremgang.
 2. Sekk? Bare å fylle på med så mye vekt du gidd. Har sekken et bra bæresystem er det gullegull. Ellers er det bare å jogge eller løpe. Kan høre på lydbok selv om man løper.
 3. Har sansen for denne kanskje overdrevne positive italieneren. God og enkel italiensk mat.
 4. Tipper det burde gå helt flotters. Lukter det greit, er det stort sett greit.
 5. Er vell litt avhengig av mengde og hyppighet. Å drikke seg mongis på sprit hver helg vil nok ha en negativ effekt, mens 2-3 øl på en fredag og lørdag (håper jeg) vil ha liten effekt.
 6. Irriterer meg grønn over folk som helt frivillig har fått barn og tar patent på å ha det jævlig. Har du bare sovet 6 timer? Vent til du få barn..... Irriterer meg over mengde plastemballasje på frukt og grønt (og egentlig alt som ikke behøver det). Jeg har prøvd å se noe positivt med det, finner ingenting. Sist men ikke minst, folk som ikke kan plassere ting i oppvaskmaskinen. Herregud, sett fatet ved siden av de som står der fra før og ikke alene midt i.
 7. Driver å går opp noen kilo før jeg skal trekke pulk over Hardangervidda og det er moro. Stikkord: h-melk, juice vaniljesaus, olivenolje, chips, øl, kokosboller, kinder maxi og is. Namnam, gå opp i vekt er mer moro en å gå ned
 8. Er mange mennesker her med masse kompetanse, så er lysten på noen gode ideer om styrketrening opp mot fjellsport. I all hovedsak er det snakk om løping, ski, klatring og fjellturer. Jo lengre, høyere og fortere, jo bedre. Meg selv: Mann 30 år 169 cm lav 70 kg, skal litt ned til sommeren. Noen mål med å trene styrke er å være skadefri og sterk nok til å leke mange, mange timer i fjellet. Noen kriterier er at: - Jeg ikke skal opp i vekt, helst litt ned. Trenger ikke ha store muskler eller se bra ut. Funksjon for alle penga. - Det må ikke ta for
 9. 2 komedier som er verdt å bruke tiden sin på
 10. Løper ikke på mølle, så har egentlig ikke peil på denslags i det hele tatt. All motbakkeløping jeg bedriver vinterstid tas i skogen eller i fjellet, kanskje opp en slalombakke om jeg har en tilgjengelig. Ellers tar jeg høydemeter hovedsaklig på ski om vinteren, med 1-2 løpeøkter for å holde teknikk, muskler, ledd og sener operative. Er ikke stor fan av intervalltrening, selv om jeg har kjørt 3 4x4 øker siste måneden Stort sett tilhenger av å løpe på følese, raskt på gode dager og rolig på dårligere dager. Finn et fjell, løp til toppen, nyt livet litt og løp ned igjen. Ellers kan økt
 11. Har en teori om at skal man bli god å løpe i motbakke, så må man løpe i motbakke. Gjerne motbakkeintervall i fjellet, bakker, skogen, slalombakken etc. Jeg har prøvd noen 4x4 opp fjellet bak huset i det siste, tror det kan funke på farten opp. Prøv også å få en effektiv teknikk hvor du kan løpe oppover uten å bruke mer krefter en nødvendig. Ikke lett, men da kan man holde høyere fart en om man løper som en dassvåt sakosekk. Skulle jeg løpt på mølle, så hadde jeg kjørt opp hellingen ganske bra. Uten at jeg sitter på noe fakta om at det er bedre en å løpe flatt Som sagt, mer flere, har jeg
 12. Skal du ha PT, sørg for at denne personen vet hva de snakker om når det gjelder kondisjonsutøvere. Send noen mail til seriøse løpklubber, olympiatoppen etc, spør om råd. De burde kunne guide deg til en kyndig person eller komme med gode tips.
 13. Det å ha flere løpeøkter om dagen blir mer vanlig jo høyere nivå man kommer. Men med veldig god kontoll på intensitet og hvile. Ville så absolutt tatt kontakt med en trener eller andre med høy kompetanse.
 14. Ta en økt eller to i uken med buldring eller tauklatring. Er itillegg til god trening ganske moro
 15. Å stole på selgere er litt yatzy, ikke alle har peiling selv om de jobber i en sportsbutikk. Prøv skoene, gjerne på mølle i 10 min. Det er også mulig å ta en løpetur i butikken eller utenfor om de ikke har mølle. Ta med tiltenkte sokker, da får man enda bedre følese av passform. Ellers er midt tips, så lett som mulig i forhold til behov som demping, pris etc. Jeg bruker stort sett veldig lette sko uten demping, så da er prisen også lav.
×
×
 • Opprett ny...