Gå til innhold

Mink

Medlemmer
 • Innholdsteller

  93
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mink

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. juli 1974
 1. SOOKIE:) Der er du jo!! Lenge siden sist gitt. Blir ikke noen hard diett på meg. Bare litt for å se om jeg får løsnet litt på det siste som henger igjen. Er egentlig ganske nøyd, men mer synlige muskler før strandlivet vil jeg ha.
 2. Jeg er med på PSMF, starter på mandag:)
 3. Klarte 30 stk med strake ben denne uken. Det går raskt fremover, var 28 forrige uke. Elsker pushups nå som jeg får det skikkelig til.
 4. Kilopris på Meny 99:bored: Sandefjord
 5. Her kan du lese litt om Julie Rafoss | Personlig trener og coach Jeg er utrolig fornøyd! Fra å ligge alt for lavt kalorimessig og fullstendig tom for energi er jeg nå et nytt menneske! Nå går jobben som en drøm, ungene er gøy, mannen er mer spennende enn noen sinne, treningsrommet blir slitt:jimlad: Jeg sprudler av glede og energi! Du kan selv bestille program ut i fra hva ditt mål er. Mitt er, slippe å være sulten, bygge muskler og gå ned i fettprosent. Alt det andre kom som en vidunderlig bonus!
 6. Takk! Etter 12 år i yrket som sekretær burde jeg ha en viss oversikt:)
 7. Jeg er alltid sulten kl 10! Men, to egg og kaffe høres lite ut. Er det kaffeblandingen som holder deg mett da? Hørtes digg ut!
 8. Hei Ivve(y) Vekt i dag: 61 kilo, høyde 168 på strømpene. I dag passet en bukse jeg ikke har prøvd på et par år, lykke Ingen planer om å gå ned i vekt, bare spise godt etter Julie Rafoss sin diettplan til meg + masse styrke.
 9. Ja, det var jo det jeg tenkte på da. Slik som man kjempet for landet og frihetfølelsen av å feire landet sitt og grunnloven. Vifte med flagg, vise glede og stolthet. Det var tanken som streifet da jeg leste trådstarter sin overskrift.
 10. Noe jeg leste som fikk meg til å tenke på det. Bevisstheten om 8. mai og det den står for synes gradvis å fortape seg hos de senere generasjoner. De private flaggstenger står stort sett nakne denne dagen. Hva er det som har skjedd? Kanskje har nærheten til 17. mai av rent praktiske grunner gjort at denne har trukket til seg den ettertanke som rettelig tilkommer krigens falne og som det ellers hadde vært naturlig å yte falne oppmerksomhet på selve Frigjøringsdagen. De falne ofret det som maksimalt var mulig for at vi overlevende kunne frigjøres. Det synes som om folk stort sett har glemt hv
 11. Tenker at de som kjempet under den kalde krigen river seg av seg håret eller vrir seg i graven.
 12. Joda, etter i fjor sommer som ble laaang med mye grillmat og lite trening var det på start igjen. Men, har trent en stund nå og er mye bedre enn i fjor. Kjøpte mat og treningsprogram av Julie Rafoss. Merker fremgang uke for uke:) Hver mandag er start på ny uke med nye mål, helt utrolig digg! Så flott at du dro frem denne tråden!
 13. Afte varer som regel i 10-14 dager og er veldig sårt. Er det lenge siden du har vært hos tannlegen/tannpleier? Hvis tannkjøttet ditt stadig er hovent kan det bety at det er bakterier der. Gingivit eller periodontitt. Eller det kan være lekkasje i gamle fyllinger som gir deg problemer ved rotspissen av en tann. Noe som vil bli en rotfylling. Ville sjekket dette opp hos tannlegen jeg. Tanntråd og mellomromsbørster holder tannkjøttet delvis fritt for bakterier. Ligger de lenger ned i tannkjøttet må tannpleier eller spesialist i periodonti ta seg av jobben.
×
×
 • Opprett ny...