Gå til innhold

Tor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11 931
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  103

Tor vant dagen sist 6. oktober 2014

Tor hadde mest likt innhold!

Om Tor

 • Rang
  Bidragsyter
 • Bursdag 08. jan. 2004

Converted

Nylige profilbesøk

8 060 profilvisninger
 1. Ikke at jeg tar journalisten til artikkelen i forsvar, men jeg mener at det må være rom for begge deler i debatten. Overvekt og ekstrem holdning til "sunn" kropp er vel strengt tatt ikke ønskelig noen av dem. Selve artikkelen er vel ikke det beste eksemplet på en god artikkel, men media og overvekt må ha rom i likhet med media og usunne holdninger til sunnhetsbegrepet.
 2. Fortsetter i god ånd! Slik gjøres styrkevending og overstøt, den TEKNIKKEN!
 3. Fordi, vi bøyer. farsken da.
 4. Du har sett den på feil dag, watt opp lyden og slå på en god TV, god stemning og venner så skal du se den er BRA.
 5. Ex Machina var en liten perle av en underdog, sniker seg innpå deg. Fin moderne psykologisk thriller som tar opp et meget dagsaktuelt tema! Skal se The Martian til helgen, tror den er bra altså!
 6. Gleder meg til artikkelen: "Derfor anbefaler jeg deg ikke å lese artikler med kostholdstips av tilfeldige kostholdsbloggere" Kanskje Tjomlid kan rydde opp i saken? Å nei, vent, saken er desidert for liten og uttalelser som dette faller det rett og slett på sin egen urimelighet. Neste!
 7. Når jenter løfter mer enn du noen gang klarer.
 8. Vi lever i en tid med Superhelter (MARVEL UNIVERSE 10+ gode filmer) ganske bra Bondfilmer (Casino Royale, Quantum of Solace og Skyfall) - hvem gleder seg ikke til SPECTRE? - og har i tillegg for perler som Gravity, Inception og Interstellar - Hører jeg noen si THE MARTIAN, upcoming! - eller lettere filmer som Hunger Games eller Divergent seriene. Litt mørkt og allerede classics, surv opp den nye Batman-triologien eller vent deg ihjel på STAR WARS. Noen vil ha film å prate med gammern hjemme med, WHAM og du har Mad Max. Finnes mange gode perler fra "the old tiers", men akkurat nå er det alt
 9. Tor

  Flyktningskrisa

  Kilden er tynn. Resterende av videoen derimot bærer på en del interresante faktaer. Den svarer blant annet på hvorfor det er Europas problem, uten at vi har påberopt oss det, etc.
 10. Tor

  Dagens negative

  Tips: don´t google it i et forsøk på å få sett videoen som ble linket til. Isåfall har du årets negative forran deg, videoen linket til var med klær på for å si det slik.
 11. Tor

  Flyktningskrisa

  Likte spesielt delen som forteller at om du tar inn alle 800 000 flyktningen (som er muslimer) vil bare den totale muslimske minoriteten i Europa øke fra 4% til 5%. En mer diskuterbar påstand var at asylsøkere har statistisk mindre prosent sjanse for å bli kriminelle enn hva nasjonens egne borgere. Uansett, forhistorien er viktig, ettersom noen fremdeles påstår de er lykkejegere etc. Keypoints: - Høyt utdanningsnivå - Lav fødselsratio - Tvunget til å flykte gjennom pga en flerfrontskrig (2011). - Har vært i nabolandene i mange år FØR de kommer til Europa. Kritisk er jeg
 12. Tor

  Dagens negative

  Den er trygg for jobb. Derimot er det andre ting den ikke er trygg for. Ting eller mennesker, you decide.
 13. Tor

  Dagens negative

  https://www.facebook.com/kyatachuya/videos/445346965668781/ Bare vent på det.
 14. Tor

  Flyktningskrisa

  Du glemte å nevne at kilden også nevner - Syrer flest tror krigen kan ende diplomatisk, og at de kan leve side om side igjen. - De skylder på USA for at det har blitt værre etter de begynte krigen mot IS. - 80% mener at det ble værre når andre nasjoner blandet seg inn. Forøvrig er overskriften deres missvisende da 20% mente at IS hadde god innflytelse på landet. Stråmansargumenter er fint, men belyser ikke saken nevneverdig godt.
×
×
 • Opprett ny...