Gå til innhold

TheSeniorWrangler

Medlemmer
 • Innholdsteller

  190
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TheSeniorWrangler

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Haha, men så bra at du vet bedre enn legen og osteoporoseekspertene da http://osteoporosedoktor.no/nytt-om-beinskjørhet/nytt-om-beinskjørhet/styrk-beinbyggingen-med-trening
 2. Hvor j..v..a perfekt tror man at man er sjøl når man kommer med sånne tanketomme idiotuttalelser om at en kkke kan ha trange klær om man har celulitter. Bare vent til de kommet snikende på deg sjøl, vesla - skal du kle deg for å glede andre da eller skal du ha på deg klær du synes passer til anledningen?
 3. Ja, jeg synes det tar helt av-når man blir nærmest sett ned på om man tilstår at man koser seg SKIKKELIG når man innimellom spiser noe usunt. Så hjelper det ikke at man henger på fitnessbloggen heller da, hvor det skal være greit å feks umyndiggjøre mødre som unner sine egne barn helgemat på søndagene:) men, ja - kropps-og utseendepresset fortsetter under dekke av at det er fryktelig sunt å ikke spise noe man ikke kan putte i "sunt-boksen"
 4. Når barnets mor sier at ungen får lov - skal da en annen voksen kunne si nei..? Så avgjort ikke..foreldre trumfer utenforstående. Diskusjonen om kostholdet er bra nok får gå mellom barnets foreldre, det blir bare rart pm du legger deg oppi det.
 5. http://www.1112.net/lastpage.html
 6. Fordi jeg liker å føle meg sterk, fordi det er gøy (mesteparten av tiden hvertfall ), fordi jeg liker å føle at jeg gjør noe positivt for helsa mi og fordi skuldrene mine ser skikkelig bra ut og jeg vil ikke miste de musklene:) (ja, det er det eneste stedet hvor det er virkelig tydelig at jeg trener...)
 7. Man starter ikke med hard styrketrening i svangerskapet, men denne dama har jo holdt på i mange år før svangerskapet og vet nok hva hun gjør. Tviler på at hun hadde gjort det dersom hun kjente tegn til problemer.(ja, man får varsler dersom det går ut over svangerskapet eller helsa) Nesten litt misunnelig, jeg. Klarte såvidt å trene styrke de første 4-5 minst av mine svangerskap og deretter var jeg nesten helt "ute av drift" fram til en stund etter fødselene. Graviditet i seg selv er ingen sykdom, det er riktig det, men det kan jammenmeg føles sånn når man er kvalm, har smerter, hovner opp og
 8. Jeg bruker define med arganolje, og et par dråper olje. Synes det hjelper veldig:)
 9. Jeg sleit også med ryggvondt under baseløft i starten. Problemet var at jeg ikke var sterk nok i mage og rygg til å holde det stramt når jeg løfta. Det mente pten jeg skaffa meg hvertfall. Hun fikk meg til å gjøre mange forskjellige mage/rygg-øvelser (slynge, diger ball, div plankevarianter) og noen isolasjonsøvelser for armer, skuldre, bein osv i 3-4 uker før jeg "fikk lov" å ta opp igjen baseøvelser. (Da kun med hjelper for å sikre at jeg er rett i ryggen og stram i magen)Jeg synes det hjalp meg mye hvertfall og kan anbefale å gi det et forsøk:)
 10. Det viktigste du kan gjøre er å fokusere på hva kroppen din kan og hvor mye glede den gir deg. Jeg har sterke tvil til at fettet velter ut på en 49 kgs kropp med din høyde. Hvilke ting liker du med kroppen din? Hva er fint? Hvis du tenker negativt om deg selv vil ikke trening for utseendets skyld hjelpe så mye som du tror. Fokuser på resultatene dine. Styrketrening er gøy. Å føle seg sterk, kjenne at du kan løfte stadig tyngre. Da bygger du samtidig selvtillit. Hvis du tenker at "bare jeg gjør sånn og slik så blir kroppen fin og DA skal jeg bære fornøyd med meg selv " da blir treninga ikke så
 11. JA det gjør det:) I mitt tilfelle har det ikke vært noe problem på lenge og jeg har vært skikkelig sjokoholiker. Nå har jeg jobbet med kostholdet mitt i altfor lenge (en periode med logging og fanatisme, en periode med *jeg gir FAEN" og nå som jeg lever sunt uten å veie eller måle noe som helst) og jeg kan ta en stripe med sjokolade med 2-3 ukers mellomrom og ikke ha lyst på resten. Det er jo bare den første biten som er god uansett.
 12. Ikke press dine interesser nedover øra på noen. Hvis du har forklart at du feks er bekymret for ham fordi han spiser så usunt og spurt pent om han vil bli med på trening så har du gjort alt du kan. Har sjøl vært sammen med mer enn 'en frosk som ikke skjønte at store forandringer kommer innenfra - de kan ikke presses gjennom utenfra - og det er ufattelig irriterende. Ikke bare kan du miste forholdet, men det som kunne vært fine minner fra et tidligere forhold blir til minner om "den dusten/heksa som maste så fælt om alt jeg gjorde feil, når jeg bare var meg selv"
 13. Nei, da hadde jeg blitt forbanna. Har hatt en eneste sjef som har berørt meg fysisk (klapp på skulderen, klem, uskyldige ting) og han har jeg kjent siden jeg gikk i bleier. Du er ikke hårsår hvis du synes dette er ekkelt. Jeg ville ikke gått på julebord med jobben om dette er hverdagsbehandliga... Jeg har litt motsatt problem: sjefen er en kjeftete, nedlatende person som og høy på sin egen fortreffelighet og ikke skjønner at vi som jobber her er voksne folk og innstilt på å få jobben gjort. Men tror det er bedre enn en pellesjef...*urk* men hold ut, jeg tror du har mer igjen for å jobbe med
 14. Majones, dressing, smør, saus,remulade- alle sånne rennete, ekle greier som så å si alle som selger salater og ferdigsmurte baguetter/brødskiver insisterer på å grise over maten. Æsj. Har ingenting med fettfrykt eller melkeallergi å gjøre- jeg synes bare det smaker vanvittig ekkelt og er grusomt å ha i munnen. Grøsser bare av å skrive om det:)
 15. Det er jo ikke sikkert det er det, men om du tar med innholdsfortegnelsen til fastlegen kan de sjekke det med en enkel blodprøve:) det er vel feks nøtter i begge?
×
×
 • Opprett ny...