Keegil 7 925 24 686 Skrevet 7. september 2013 Del Skrevet 7. september 2013 Mente ikke at kaken var sunn. Dumt skrevet! Den er på ingen måte fitnessmat I know! Det var en generell påpekning og oppfordring til noen tidligere "trådmisbrukere". wingeer, Aurelius og miaheart 3 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
kwebby 100 180 Skrevet 19. september 2013 Del Skrevet 19. september 2013 Tilbud på salmalaks Aurelius, miaheart, Matsb og 1 annen 4 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Aurelius 7 492 12 413 Skrevet 20. september 2013 Del Skrevet 20. september 2013 Tilbud på salmalaks [ATTACH=full]119081[/ATTACH][ATTACH=full]119082[/ATTACH][ATTACH=full]119083[/ATTACH] Prøv å sukkersalt den før du steker/spiser neste gang, smaken blir enda bedre! (: bland godt sammen salt og sukker i forhold 60-40 f.eks 60gram salt og 40gram sukker, og hell dette godt over fisken, så legger du hele greia kaldt i en halvtime. Skyll så av saltet, og tørk. Ta en smakebit:) Dette gjelder forsåvidt all fisk, sukkersalting = power up! kwebby, wingeer og QueenWinther 3 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Dag 2 134 9 613 Skrevet 20. september 2013 Del Skrevet 20. september 2013 Grillsesongen er vel ikke helt over enda? Bacon Bomb - grillgleder.blogspot.no timich, Bortebø, rasteplass og 5 andre 8 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Nicolai Hildre 2 808 3 823 Skrevet 20. september 2013 Del Skrevet 20. september 2013 Grillsesongen er vel ikke helt over enda? [ATTACH=full]119101[/ATTACH] [ATTACH=full]119100[/ATTACH] Bacon Bomb - grillgleder.blogspot.no Å. Fy. Faen. Dag 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
kwebby 100 180 Skrevet 20. september 2013 Del Skrevet 20. september 2013 Prøv å sukkersalt den før du steker/spiser neste gang, smaken blir enda bedre! bland godt sammen salt og sukker i forhold 60-40 f.eks 60gram salt og 40gram sukker, og hell dette godt over fisken, så legger du hele greia kaldt i en halvtime. Skyll så av saltet, og tørk. Ta en smakebit:) Dette gjelder forsåvidt all fisk, sukkersalting = power up! Oooh! Det første på bildet er laget som ceviche (bare lagt i sitronsaft noen timer), og de andre helt rå. Men det det du nevner her høres kjempegodt ut! Har et stykke til, skal prøve det med den. Skyll - tørk - spis, eller skyll - tørk - stek (evt. stek i ovnen?) - spis? Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Aurelius 7 492 12 413 Skrevet 20. september 2013 Del Skrevet 20. september 2013 Oooh! Det første på bildet er laget som ceviche (bare lagt i sitronsaft noen timer), og de andre helt rå. Men det det du nevner her høres kjempegodt ut! Har et stykke til, skal prøve det med den. Skyll - tørk - spis, eller skyll - tørk - stek (evt. stek i ovnen?) - spis? Begge deler funker finfint (: kwebby 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
MsMjau 235 189 Skrevet 20. september 2013 Del Skrevet 20. september 2013 Matporno begynner å bli litt utvasket i denne tråden nå synes jeg .. synes den lignet mest på denne: OMG... jeg er fastende og skal trene og ikke spise før om leenge... kunne spist (nesten) ALT på ALLE bildene... utenom denne såklart... den hjelper litt på å redusere matlysten Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
02-snapper 4 452 5 590 Skrevet 20. september 2013 Del Skrevet 20. september 2013 Hvorfor trene fastende og skrubbsulten? Aurelius 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Matsb 777 862 Skrevet 22. september 2013 Del Skrevet 22. september 2013 For å lede tråden tilbake på det sporet den egentlig hører til: DAT T-BONE !! wingeer 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
MsMjau 235 189 Skrevet 23. september 2013 Del Skrevet 23. september 2013 Hvorfor trene fastende og skrubbsulten? Var ikke skrubbsulten! Ikke sulten i det hele tatt faktisk. Men det betyr ikke at jeg ikke kunne spist Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
SlayerDad 6 066 15 157 Skrevet 23. september 2013 Del Skrevet 23. september 2013 Har et stykke svinenakke stående i ovnen. Der har det stått på 75 grader siden i går. Det blir med andre ord pulled pork til middag i dag. Har laget en kjapp BBQ-saus som godgjør seg i kjøleskapet også. Tenker å servere dette i pita, og en enkel salat ved siden av. MUST NOT DISTRACT FROM DA MEAT! Shenjing, Synan, DenLan og 1 annen 4 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
SlayerDad 6 066 15 157 Skrevet 24. september 2013 Del Skrevet 24. september 2013 Ready to be pulled Fæææædi! Kjøttet er dratt fra, bbq-saus og litt kraft fra kjøttet blanda inn. Ble servert i pita, med litt salat og ost. Meget snasent. Synan, Drlegendary, Shenjing og 7 andre 10 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Aljo 75 44 Skrevet 24. september 2013 Del Skrevet 24. september 2013 [ATTACH=full]119432[/ATTACH] Ready to be pulled [ATTACH=full]119433[/ATTACH] Fæææædi! Kjøttet er dratt fra, bbq-saus og litt kraft fra kjøttet blanda inn. Ble servert i pita, med litt salat og ost. Meget snasent. Ser utrolig godt ut. Spiste en pulled pork sandwich for ikke så lenge siden og fikk lyst til å lage selv. Har du noen oppskrift som du brukt? SlayerDad 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Indiska 2 303 6 888 Skrevet 24. september 2013 Del Skrevet 24. september 2013 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Shenjing 574 836 Skrevet 24. september 2013 Del Skrevet 24. september 2013 *sikle* pulled pork er bare best SlayerDad 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
SlayerDad 6 066 15 157 Skrevet 24. september 2013 Del Skrevet 24. september 2013 Ser utrolig godt ut. Spiste en pulled pork sandwich for ikke så lenge siden og fikk lyst til å lage selv. Har du noen oppskrift som du brukt? Bruker ikke en spesifikk oppskrift. Lager en rub bestående av blant annet salt, pepper, paprika (skikkelige saker, ikke black boy paprikapulver for å si det slik), chili og annet snadder. Til pulled pork bruker jeg beinfri svinenakke som får ca 24 timer i ovnen ved rundt 72 grader. Aurelius, Aljo og ettena88 3 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
SlayerDad 6 066 15 157 Skrevet 13. oktober 2013 Del Skrevet 13. oktober 2013 ikke boeuf bourguignon, men elan bourguignon. har brukt elg i stedet for storfe. meget godt. Aurelius, Keegil, wingeer og 1 annen 4 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Raptorial 4 349 7 674 Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 slettet, FitFish, SlayerDad og 6 andre 9 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Drlegendary 863 2 466 Skrevet 14. oktober 2013 Del Skrevet 14. oktober 2013 Ready to be pulled Fæææædi! Kjøttet er dratt fra, bbq-saus og litt kraft fra kjøttet blanda inn. Ble servert i pita, med litt salat og ost. Meget snasent. Gamlebyen, hvis du NOEN gang skal invitere på middag, så betaler jeg for en invitasjon, og jeg er villig til å reise relativt langt for å komme på besøk. Det der så HELT magisk ut!! SlayerDad 1 Siter Lenke til innlegg Del på andre sider
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.