Gå til innhold

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

  • Svar 684
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Populære innlegg

Lagde meg bifflunsj i skogen i dag, stekt direkte på glørne. Absolutt godkjent!

Et utvalg proteinbakst: Forvarm ovn til ca 170 grader. 2 egg 20 g sukrin melis (2 toppa ss) 40 g kokosmel (ca 4 toppa ss) 2 g fiberhusk (en liten ts) 30 g proteinpulver (Sit

Jepp, lagde spareribs igjen i helga Med rub, klar for en natt i kjøleskapet Klar for 90 minutter på grillen Ca halvveis, la på litt ekstra ved for å holde varmen (bjørk selv

Postede bilder

Tilbud på salmalaks :love:

[ATTACH=full]119081[/ATTACH][ATTACH=full]119082[/ATTACH][ATTACH=full]119083[/ATTACH]

Prøv å sukkersalt den før du steker/spiser neste gang, smaken blir enda bedre! (: bland godt sammen salt og sukker i forhold 60-40 f.eks 60gram salt og 40gram sukker, og hell dette godt over fisken, så legger du hele greia kaldt i en halvtime. Skyll så av saltet, og tørk. Ta en smakebit:)

Dette gjelder forsåvidt all fisk, sukkersalting = power up!

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Prøv å sukkersalt den før du steker/spiser neste gang, smaken blir enda bedre! :) bland godt sammen salt og sukker i forhold 60-40 f.eks 60gram salt og 40gram sukker, og hell dette godt over fisken, så legger du hele greia kaldt i en halvtime. Skyll så av saltet, og tørk. Ta en smakebit:)

Dette gjelder forsåvidt all fisk, sukkersalting = power up!

Oooh! Det første på bildet er laget som ceviche (bare lagt i sitronsaft noen timer), og de andre helt rå. Men det det du nevner her høres kjempegodt ut! Har et stykke til, skal prøve det med den. Skyll - tørk - spis, eller skyll - tørk - stek (evt. stek i ovnen?) - spis? :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Oooh! Det første på bildet er laget som ceviche (bare lagt i sitronsaft noen timer), og de andre helt rå. Men det det du nevner her høres kjempegodt ut! Har et stykke til, skal prøve det med den. Skyll - tørk - spis, eller skyll - tørk - stek (evt. stek i ovnen?) - spis? :)

Begge deler funker finfint (:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Matporno begynner å bli litt utvasket i denne tråden nå synes jeg .. synes den lignet mest på denne:

blob_fish_main.jpg

OMG... jeg er fastende og skal trene og ikke spise før om leenge... kunne spist (nesten) ALT på ALLE bildene... utenom denne såklart... den hjelper litt på å redusere matlysten ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har et stykke svinenakke stående i ovnen. Der har det stått på 75 grader siden i går.

Det blir med andre ord pulled pork til middag i dag.

post-4009-14440956273782_thumb.jpg

Har laget en kjapp BBQ-saus som godgjør seg i kjøleskapet også.

Tenker å servere dette i pita, og en enkel salat ved siden av.

MUST NOT DISTRACT FROM DA MEAT!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

[ATTACH=full]119432[/ATTACH]

Ready to be pulled

[ATTACH=full]119433[/ATTACH]

Fæææædi! Kjøttet er dratt fra, bbq-saus og litt kraft fra kjøttet blanda inn.

Ble servert i pita, med litt salat og ost. Meget snasent.

Ser utrolig godt ut. Spiste en pulled pork sandwich for ikke så lenge siden og fikk lyst til å lage selv. Har du noen oppskrift som du brukt?

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ser utrolig godt ut. Spiste en pulled pork sandwich for ikke så lenge siden og fikk lyst til å lage selv. Har du noen oppskrift som du brukt?

Bruker ikke en spesifikk oppskrift. Lager en rub bestående av blant annet salt, pepper, paprika (skikkelige saker, ikke black boy paprikapulver for å si det slik), chili og annet snadder.

Til pulled pork bruker jeg beinfri svinenakke som får ca 24 timer i ovnen ved rundt 72 grader.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 3 uker senere...

Ready to be pulled

Fæææædi! Kjøttet er dratt fra, bbq-saus og litt kraft fra kjøttet blanda inn.

Ble servert i pita, med litt salat og ost. Meget snasent.

Gamlebyen, hvis du NOEN gang skal invitere på middag, så betaler jeg for en invitasjon, og jeg er villig til å reise relativt langt for å komme på besøk. Det der så HELT magisk ut!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...