Gå til innhold

Matporno


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg er litt motstander mot å kalle ting som inneholder grønnsaker for foodporn, men gjør et unntak. Om ikke annet et greit frokosttips for dere som er lei av helt plaine egg. Tar 15min hvis du er en racer.

Du trenger: x egg, fløte, 1 rødløk, 1 paprika, ost, pizzasaus/noe tomatisert, krydder etter eget ønske, nachochips, olje.

*Sprengsteik løk og paprika i panna til de nesten begynner å bli brent > sett til side.

*Eggerøre av egg og fløte -> fyr opp i panna. Når det meste har koagulert, fyll på med grønnsaker på ene halvdelen og sett til side.

*Fyll på med ost over grønnsakene + pizzasaus + krydder

*Brett ene halvdelen over og ha på ost på toppen, + nachochips + krydder (spisskummin, paprikapulver, salt, pepper...)

*Gratineres i ovnen på full guffe til osten er gratinert og chipsen begynner å bli brent.

2wgry2f.jpg

t9fe61.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er litt motstander mot å kalle ting som inneholder grønnsaker for foodporn, men gjør et unntak. Om ikke annet et greit frokosttips for dere som er lei av helt plaine egg. Tar 15min hvis du er en racer.

Du trenger: x egg, fløte, 1 rødløk, 1 paprika, ost, pizzasaus/noe tomatisert, krydder etter eget ønske, nachochips, olje.

*Sprengsteik løk og paprika i panna til de nesten begynner å bli brent > sett til side.

*Eggerøre av egg og fløte -> fyr opp i panna. Når det meste har koagulert, fyll på med grønnsaker på ene halvdelen og sett til side.

*Fyll på med ost over grønnsakene + pizzasaus + krydder

*Brett ene halvdelen over og ha på ost på toppen, + nachochips + krydder (spisskummin, paprikapulver, salt, pepper...)

*Gratineres i ovnen på full guffe til osten er gratinert og chipsen begynner å bli brent.

Sååå, brent er stikkordet her? :p

Neida, det der så faktisk meget fristende ut. Tror det må testes en dag :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sorry, dette blir et langt innlegg.

Lagde spareribs i helga.

post-4009-14440951485047_thumb.jpg

Ready for dat rub: Salt, pepper, chiliflak, chipotle, paprikapulver

post-4009-14440951487365_thumb.jpg

Etter et døgn i kjøleskapet. Ble pakket i tre lag med alu-folie før de ble plassert på grillen i litt over en time.

post-4009-14440951489872_thumb.jpg

Etter en times tid tok jeg av folien og fortsatte ca ti minutter på hver side for å få stekeskorpe. Var faktisk nervøs for at alt skulle falle fra hverandre.

post-4009-14440951524458_thumb.jpg

Ferdig og klar til å spises. Lagde en kjapp bbq-saus som ble påført på tallerkenen, for å unngå brent saus. Funka gull.

Vi var to stykker. Det ble ikke rester.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sorry, dette blir et langt innlegg.

Lagde spareribs i helga.

[ATTACH=full]114997[/ATTACH]

Ready for dat rub: Salt, pepper, chiliflak, chipotle, paprikapulver

[ATTACH=full]114998[/ATTACH]

Etter et døgn i kjøleskapet. Ble pakket i tre lag med alu-folie før de ble plassert på grillen i litt over en time.

[ATTACH=full]114999[/ATTACH]

Etter en times tid tok jeg av folien og fortsatte ca ti minutter på hver side for å få stekeskorpe. Var faktisk nervøs for at alt skulle falle fra hverandre.

[ATTACH=full]115000[/ATTACH]

Ferdig og klar til å spises. Lagde en kjapp bbq-saus som ble påført på tallerkenen, for å unngå brent saus. Funka gull.

Vi var to stykker. Det ble ikke rester.

Eneste e jo at det der e alt for lite te to stk ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...