Gå til innhold

Aljo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  75
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fargo http://www.imdb.com/title/tt2802850/ Beste jeg sett på mange år. Hele sesong 1 finnes på HBO Nordic.
 2. Hvis du skal til kun 1 øy så er det Mykonos som er best, hands down.
 3. Rart at ingen har nevnt St.Hanshaugen som er den fineste bydelen å bo i.
 4. Kjørt PHAT i ett år nå.Veldig bra om man takler høy treningsfrekvens. 1. Hele poenget med de tunge dagene er fokus på å løfte så tungt som mulig. Holder meg innenfor rangen som er satt opp i programmet til layne norton. 2. Kjører markløft som første øvelse både på økt 1 og økt 3 (kjører foroverbøyd roing som alternativ innimellom). I begynnelsen så kunne jeg merke det litt i ryggen under bøy på økt 2 men ikke nå lenger. Går helt fint å kjøre etter hverandre. Hatt solide økninger hele tiden, mer enn noe annet opplegg jeg prøvd tidligere. Som han Layne Norton også skriver på siden si
 5. Aljo

  SATS Bislett

  Det er veldig mye folk til tider, mest mellom 17-21. Det ser verre ut enn det er, veldig mange vanker bare rundt å venter på sin Hot Yoga time eller noe annet tull. Synes uansett det går greit, må sjeldent vente særlig lenge på noe. Kan være litt kø til racks hvis man er uheldig. De aller fleste er veldig hyggelige og lar folk kjøre mellom der det lar seg gjøre og så videre. Har vært på mange andre SATS i Oslo og Bislitt har desidert best utstyr, savner ikke noe egentlig. Bor selv i området, tror ikke du vil finne noe bedre. Syns dog det er litt overload i år med hva som kan se ut som nye
 6. Aljo

  Spill

  Aha, spiller på iPad'en jeg. Kommer vel snart der og.
 7. Aljo

  Spill

  Har episode 2 kommet nå? Ikke tilgjengelig for meg..
 8. En naprapat jeg var hos en gang mente at det var fy-fy med kryssgrep fordi man da legger belaster ryggen ujenvt. Noen som er kvalifisert til å si noe om dette?
 9. Får ikke redigert av en eller annen grunn, skal stå spotify å ikke wifi
 10. Hvis det er liten størrelse du er ute etter så må du nok gå etter den minste android 4.0 telefonen du kan finne. Ingen rene MP3-spiller som har støtte for wifi såvidt jeg vet dessverre.
 11. http://lmgtfy.com/?q=devices+with+spotify
 12. http://www.build-some-muscle.com/stomach-vacuum.html
 13. http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/TXP55VT60Y/panasonic-3d-smart-viera-plasma-tv-tx-p55vt60y Litt over din prisklasse kanskje? Men bedre TV får du ikke kjøpt og her er det stort avslag.
×
×
 • Opprett ny...